Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

BetaGreta - zaraziłaś mnie tymi żaluzjami na prowadnicach, kapitalne są i bardzo by mi pasowały do mojego z dalekoprzyszłosciowego domu - jak będziesz miała namiary na firmę - koniecznie wstaw.

pozdrawiam

M

My na razie odpuściliśmy temat.

Chyba jednak za duże koszty.

Polecam śledzić dziennik Barranków2 i ich komentarze bo oni robią na pewno więc pewnie niedługo podzielą się swoimi doświadczeniami

http://forum.muratordom.pl/barrankow-historia-szalenstwa,t155794.htm

http://forum.muratordom.pl/komentarze-komentarze-czyli-cafe-pod-barrankami,t155796.htm

I nas dopadło przeziębienie, tzn. moją młodszą córcię.

Na szczęście nic groźnego ale wolałam to skonsultować bo 20tego mają jechać z dziadkami nad morze.

Spała ponad dwie godziny w dzień. Widać, że jest taka markotna. Niestety chyba też ta pogoda na nią źle działa.

A moja starsza zgłosiła się do sypania kwiatków podczas procesji Bożego Ciała i zaraz zmykamy na próbę.

Bałam się, że noc będzie kiepska bo się wieczorem rozkaszlała ale na szczęście przespała ją spokojnie.

Dzisiaj już tęskni za przedszkolem :roll:

A my mamy ambitne plany na weekend. Chcemy zrobić ogrodzenie. Gumzanka, według Twojej instrukcji :D Zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Zaczynamy od słupków. Mąż wczoraj odebrał i dzięki uprzejmości sąsiadów zrzuciliśmy na ich działkę. Mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje nam planów.

Bałam się, że noc będzie kiepska bo się wieczorem rozkaszlała ale na szczęście przespała ją spokojnie.

Dzisiaj już tęskni za przedszkolem :roll:

A my mamy ambitne plany na weekend. Chcemy zrobić ogrodzenie. Gumzanka, według Twojej instrukcji :D Zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Zaczynamy od słupków. Mąż wczoraj odebrał i dzięki uprzejmości sąsiadów zrzuciliśmy na ich działkę. Mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje nam planów.

A wiesz, że my jeszcze nie skończyliśmy naszego ogrodzenia. Ciągle pada w weekendy :(

Też mamy nadzieję, że w ten weekend go w końcu skończymy :)

Wam tez tego życzę :)

My na razie odpuściliśmy temat.

Chyba jednak za duże koszty.

Polecam śledzić dziennik Barranków2 i ich komentarze bo oni robią na pewno więc pewnie niedługo podzielą się swoimi doświadczeniami

BetaGreta dzięki za linka - zaczynam śledzenie 8)

I jak tam Twoja budowa - poza tym najważniejszym przybytkiem :)

Mam nadzieję, że Ci rodzinka wyzdrowiała ?

pozdrawiam

M.

Witam wszystkich,

przepraszam, że się nie odzywałam ale zaniemogłam i ja. Niestety córcia sprzedała mi choróbsko :evil: tylko ja przechodziłam to dużo gorzej niż ona. Obawiałam się, że to coś poważnego bo głos straciłam i bolała mnie cała klatka piersiowa, uszy i głowa ale okazało się że to zapalenie gardła i to od niego pozostałe dolegliwości. Na szczęście głos już odzyskuję i przede wszystkim w końcu przespałam noc.

Powoli będę nadrabiać zaległości ale chyba nie za szybko bo jeszcze słaba jestem okrutnie.

Pozdrawiam!

"Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni ..."

tzn. zawieźliśmy je nad morze :) Spędzą tam dwa tygodnie z dziadkami.

A z nowinek budowlanych, mąż kończy ogrodzenie, tzn. wspólnie walczyliśmy. Jeszcze z dwa popołudnia i będziemy mieli ogrodzoną działkę. Zdjęcia wkleję później :)