malgos2 05.06.2009 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 Oj, fakt, bez netu się już nie da. Tym bardziej, że to moje narzędzie pracy więc tym gorzej. Dwa lata temu na kilka dni wysiadl Skype. O Bosz... ile ja kasy wtedy stracilam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.06.2009 20:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Czerwca 2009 BetaGreta - zaraziłaś mnie tymi żaluzjami na prowadnicach, kapitalne są i bardzo by mi pasowały do mojego z dalekoprzyszłosciowego domu - jak będziesz miała namiary na firmę - koniecznie wstaw. pozdrawiam M My na razie odpuściliśmy temat. Chyba jednak za duże koszty. Polecam śledzić dziennik Barranków2 i ich komentarze bo oni robią na pewno więc pewnie niedługo podzielą się swoimi doświadczeniami http://forum.muratordom.pl/barrankow-historia-szalenstwa,t155794.htm http://forum.muratordom.pl/komentarze-komentarze-czyli-cafe-pod-barrankami,t155796.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.06.2009 14:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 I nas dopadło przeziębienie, tzn. moją młodszą córcię.Na szczęście nic groźnego ale wolałam to skonsultować bo 20tego mają jechać z dziadkami nad morze.Spała ponad dwie godziny w dzień. Widać, że jest taka markotna. Niestety chyba też ta pogoda na nią źle działa. A moja starsza zgłosiła się do sypania kwiatków podczas procesji Bożego Ciała i zaraz zmykamy na próbę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.06.2009 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2009 BetaGreta, zdrówka życzę dla córeczki Ta pogoda jest okropna. Moja młodsza też ma kaszel i katar, ale całe szczęście tylko to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.06.2009 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Moi chłopcy też zakatarzeni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 10.06.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Beta zdrówka dla Córci zostawiam mnie też jakieś choróbsko dopadło już cały tydzień mnie trzyma...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.06.2009 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Bałam się, że noc będzie kiepska bo się wieczorem rozkaszlała ale na szczęście przespała ją spokojnie. Dzisiaj już tęskni za przedszkolem A my mamy ambitne plany na weekend. Chcemy zrobić ogrodzenie. Gumzanka, według Twojej instrukcji Zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Zaczynamy od słupków. Mąż wczoraj odebrał i dzięki uprzejmości sąsiadów zrzuciliśmy na ich działkę. Mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje nam planów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.06.2009 08:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Beta zdrówka dla Córci zostawiam mnie też jakieś choróbsko dopadło już cały tydzień mnie trzyma...... Dziękuję w imieniu córci. uuu, nie dobrze, że Cię złapało Oby szybko sobie poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.06.2009 11:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Bałam się, że noc będzie kiepska bo się wieczorem rozkaszlała ale na szczęście przespała ją spokojnie. Dzisiaj już tęskni za przedszkolem A my mamy ambitne plany na weekend. Chcemy zrobić ogrodzenie. Gumzanka, według Twojej instrukcji Zobaczymy co nam z tego wyjdzie. Zaczynamy od słupków. Mąż wczoraj odebrał i dzięki uprzejmości sąsiadów zrzuciliśmy na ich działkę. Mam nadzieję, że pogoda nie pokrzyżuje nam planów. A wiesz, że my jeszcze nie skończyliśmy naszego ogrodzenia. Ciągle pada w weekendy Też mamy nadzieję, że w ten weekend go w końcu skończymy Wam tez tego życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.06.2009 16:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Czerwca 2009 Guzmanka ja Cię muszę bardzo przeprosić, bo ja cały czas przekręcam Twój nick i dopiero teraz się skapnęłam Obiecuję poprawę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 11.06.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Czerwca 2009 My na razie odpuściliśmy temat. Chyba jednak za duże koszty. Polecam śledzić dziennik Barranków2 i ich komentarze bo oni robią na pewno więc pewnie niedługo podzielą się swoimi doświadczeniami BetaGreta dzięki za linka - zaczynam śledzenie I jak tam Twoja budowa - poza tym najważniejszym przybytkiem Mam nadzieję, że Ci rodzinka wyzdrowiała ? pozdrawiam M. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.06.2009 22:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2009 Dzien dobry, przyszlam pozebrac dla dzieci z Bacik. Potrzebna kazda ilosc poscieli, moze byc uzywana... http://forum.muratordom.pl/pomagam-w-swieta,t146655-1920.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.06.2009 08:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Witam wszystkich, przepraszam, że się nie odzywałam ale zaniemogłam i ja. Niestety córcia sprzedała mi choróbsko tylko ja przechodziłam to dużo gorzej niż ona. Obawiałam się, że to coś poważnego bo głos straciłam i bolała mnie cała klatka piersiowa, uszy i głowa ale okazało się że to zapalenie gardła i to od niego pozostałe dolegliwości. Na szczęście głos już odzyskuję i przede wszystkim w końcu przespałam noc. Powoli będę nadrabiać zaległości ale chyba nie za szybko bo jeszcze słaba jestem okrutnie. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 16.06.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Beciu, co ty zdrowiej, zdrowiej i sił nabieraj, pogoda kiepska więc sił w domu nabieraj. Przesyłam Ci maka, uśmiechnij się http://img520.imageshack.us/img520/9801/dzialka15062009033.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 16.06.2009 23:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Czerwca 2009 Betko, zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.06.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Czerwca 2009 dużo zdrowia Betko w takim razie życzę i wszystkiego ogólnie dobrego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.06.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 "Wyjechali na wakacje wszyscy nasi podopieczni ..." tzn. zawieźliśmy je nad morze Spędzą tam dwa tygodnie z dziadkami. A z nowinek budowlanych, mąż kończy ogrodzenie, tzn. wspólnie walczyliśmy. Jeszcze z dwa popołudnia i będziemy mieli ogrodzoną działkę. Zdjęcia wkleję później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.06.2009 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Betka, ale masz piękną sosnową sławojkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.06.2009 08:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Betka, ale masz piękną sosnową sławojkę! To nie moja To tylko wzór według którego mąż ma zrobić jak tylko skończy ogrodzenie. Mam nadziej, że też będzie taka ładna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.06.2009 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cześć Beta, mamy nadzieję że już OK? A jak podopieczni wyjadą to tylko szaleć.... Impreza? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts