kajetana 07.10.2008 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 BetaGreta patrzę na te foty w Waszym dzienniku... takie lśniące niebytem kuchnie kompletnie mnie nie kręcą .... ale fotki ogrodowe są śliczne - ach te wrzośce kiedy ja będę mogła tak upiększać nasz raj? (jest szansa, że drzewa posadzimy jeszcze w tym roku - hura!) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.10.2008 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2008 Ja tam lubię sobie popatrzeć na ładne kuchnie, tym bardziej że u mnie tak sterylnie nigdy nie ma i nie będzie.Kuchnie skopiowałam po to żeby mieć wzór na rozkład, ustawienie szafek (pewnie mój mąż będzie robił sam kuchnię to muszę wiedzieć co i gdzie ma być) a także po to żeby wiedzieć jakie kolory mi się podobają.Na razie ten zestaw kolorystyczny jest na I miejscu: http://images25.fotosik.pl/179/388f0c497b993c39med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aneczkab 21.10.2008 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2008 Nie wiem czy znalazłaś informacje na temat tych żeluzji ale dostaliśmy właśnie gigantyczną ilość książek z cyklu "informator budowlany" z muratora i tam znalazłam reklamę podobnych do nich. Podaje linka do strony: http://www1.hunterdouglascontract.com/HDWeb/Cultures/pl-PL/Products/SolarControl/Shutters/SlidingShutters/ a adres do strony głównej to http://hunterdouglas.pl/ Mam nadzieje że to jest to Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 29.10.2008 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 no to wpadlam, bo widze ze mi kuchnie zabralas, u mnie na 99% bedzie taka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 29.10.2008 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Masz fajne inspiracje , kuchnia tez u mnie na miejscu 1 jak na razie Zaciekawily mnie te zaluzje, mam nadzieje ze bedzie sie je dalo zalozyc za jakis czas jak juz splace kredyt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.10.2008 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 markoto u nas na razie temat żaluzji padł. Chyba też poczekamy na lepsze czasy. Poza tym będzie drewniana elewacja i nie wiem czy by się to nie gryzło. anjamen to jak zrobisz to pochwal się koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.10.2008 22:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Ale mi wstyd, ze dopiero teraz do Ciebie dotarlam. Sorry. Trzymam kciuki za wszystko i mam nadzieje rozgryzc w koncu temat podlogi zanim Ty do niego dojdziesz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.10.2008 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Października 2008 Ale mi wstyd, ze dopiero teraz do Ciebie dotarlam. Sorry. Trzymam kciuki za wszystko i mam nadzieje rozgryzc w koncu temat podlogi zanim Ty do niego dojdziesz. Nie ma się czego wstydzić Ja też ciągle stwierdzam że tyle jest ciekawych wątków a przede wszystkim osób tu na forum których jeszcze nie odwiedziłam. Będę stopniowo nadrabiać. A w temacie podłogi bardzo na Ciebie liczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kajetana 03.11.2008 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2008 BETOGRETO ... plany odkurzacza robiły różne firmy na podstawie rzutu domu - wszystkim wyszły 3 gniazda + szufelka. Szufelkę robię tylko w kuchni... rysunek z odkurzaczem jest w dzienniku.... teraz robię rysunek kuchni - magdziak19 chciała pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.11.2008 12:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2008 Dzięki za informację.A jak długie są rury? Mieliście już zrobione otwory czy dopiero teraz robicie? Ja bym chciała zrobić w trakcie budowy a instalacją zająć się później jak starczy kasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.11.2008 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Witam.Czy udało wam się wybrać już i projekt/producenta i wykonawcę domu?? Bo być może udałoby mi się wam pomóc w tym temacie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2008 12:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Senser, wysyłam do Ciebie PW, nie doszła?Ja mam ogromną prośbę w sprawie przyłącza prądu.Dzwoniła do mnie Pani z ZE w Żyrardowie i powiedziała mi że oni muszą ciągnąć kabel z sąsiedniej działki. Czy Ty zgodziłbyś się na to?Podobno trzeba w gminie podpisać zgodę poświadczoną przez wójta. Nie dzwoniłam do gminy ale jeśli się zgodzisz to podzwonię i sprawdzę wszystko.Mam też tel. do tej Pani z ZE to gdybyś chciał to Ci prześlę. Co do projektu i wykonawstwa to sprawa wygląda tak. Projekt jest na ukończeniu (do końca listopada ma być gotowy). Natomiast wykonawcę chcemy wybrać jak już będzie projekt żeby porównać oferty. Na pewno jesteśmy zdecydowani na keramzytobeton. Jeśli masz jakąś ofertę to chętnie się zapoznamy. Pozdrawiam,BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Senser 24.11.2008 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Wszystko do mnie dotarło Dam ci znać niebawem... Ja miałem na myśli pomoc w zakresie wyboru ciekawego rozwiązania domu "szkieletowego" (dom pasywny), mało kto o nich wie a mi ktoś przy jakiejś okazji o nich powiedział, a to co usłyszałem to było naprawdę interesujące... Mam tu na myśli producenta samego domu...oni też robią z tego co kojarzę właśnie projekty pod własną technologię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2008 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2008 Ok. To jak będę miała projekt to się odezwę do Ciebie to może uda się zrobić wycenę i wtedy zobaczymy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2008 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Rzadko sie pojawiasz, ale fajnie, ze o ulubionych watkach nie zapominasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.12.2008 11:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Rzadko sie pojawiasz, ale fajnie, ze o ulubionych watkach nie zapominasz. Ostatnio tylko na szybko czytałam co u kogo się dzieje, tak żeby wiele nie stracić. Niestety nie miałam już czasu na dyskusję. A poza tym ja trochę nieśmiała jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.12.2008 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 Rzadko sie pojawiasz, ale fajnie, ze o ulubionych watkach nie zapominasz. Ostatnio tylko na szybko czytałam co u kogo się dzieje, tak żeby wiele nie stracić. Niestety nie miałam już czasu na dyskusję. A poza tym ja trochę nieśmiała jestem No przestan, tu sie nie ma czego wstydzic. Tu ekshibicjonizm na calego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.12.2008 11:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2008 No przestan, tu sie nie ma czego wstydzic. Tu ekshibicjonizm na calego. No fakt, na niektórych wątkach bardzo widoczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 21.12.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 http://kartki.onet.pl/_i/d/stroik2_d.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.12.2008 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2008 BetaGreta, wszystkiego najlepszego i spelnienia marzen budowlanych i nie tylko. http://img212.imageshack.us/img212/6214/0504ajw9.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts