Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ja tam lubię sobie popatrzeć na ładne kuchnie, tym bardziej że u mnie tak sterylnie nigdy nie ma i nie będzie.

Kuchnie skopiowałam po to żeby mieć wzór na rozkład, ustawienie szafek (pewnie mój mąż będzie robił sam kuchnię to muszę wiedzieć co i gdzie ma być) a także po to żeby wiedzieć jakie kolory mi się podobają.

Na razie ten zestaw kolorystyczny jest na I miejscu:

http://images25.fotosik.pl/179/388f0c497b993c39med.jpg

• 2 weeks później...

Nie wiem czy znalazłaś informacje na temat tych żeluzji ale dostaliśmy właśnie gigantyczną ilość książek z cyklu "informator budowlany" z muratora i tam znalazłam reklamę podobnych do nich.

Podaje linka do strony:

http://www1.hunterdouglascontract.com/HDWeb/Cultures/pl-PL/Products/SolarControl/Shutters/SlidingShutters/

a adres do strony głównej to

http://hunterdouglas.pl/

Mam nadzieje że to jest to ;)

Pozdrawiam

• 2 weeks później...
Ale mi wstyd, ze dopiero teraz do Ciebie dotarlam. :oops: :oops: :oops: Sorry. Trzymam kciuki za wszystko i mam nadzieje rozgryzc w koncu temat podlogi zanim Ty do niego dojdziesz. :wink:

Nie ma się czego wstydzić :roll:

Ja też ciągle stwierdzam że tyle jest ciekawych wątków a przede wszystkim osób tu na forum których jeszcze nie odwiedziłam. Będę stopniowo nadrabiać.

A w temacie podłogi bardzo na Ciebie liczę :D

• 3 weeks później...

Senser, wysyłam do Ciebie PW, nie doszła?

Ja mam ogromną prośbę w sprawie przyłącza prądu.

Dzwoniła do mnie Pani z ZE w Żyrardowie i powiedziała mi że oni muszą ciągnąć kabel z sąsiedniej działki. Czy Ty zgodziłbyś się na to?

Podobno trzeba w gminie podpisać zgodę poświadczoną przez wójta. Nie dzwoniłam do gminy ale jeśli się zgodzisz to podzwonię i sprawdzę wszystko.

Mam też tel. do tej Pani z ZE to gdybyś chciał to Ci prześlę.

Co do projektu i wykonawstwa to sprawa wygląda tak. Projekt jest na ukończeniu (do końca listopada ma być gotowy). Natomiast wykonawcę chcemy wybrać jak już będzie projekt żeby porównać oferty. Na pewno jesteśmy zdecydowani na keramzytobeton. Jeśli masz jakąś ofertę to chętnie się zapoznamy.

Pozdrawiam,

BetaGreta

Wszystko do mnie dotarło :-)

Dam ci znać niebawem...

Ja miałem na myśli pomoc w zakresie wyboru ciekawego rozwiązania domu "szkieletowego" (dom pasywny), mało kto o nich wie :-) a mi ktoś przy jakiejś okazji o nich powiedział, a to co usłyszałem to było naprawdę interesujące...

Mam tu na myśli producenta samego domu...oni też robią z tego co kojarzę właśnie projekty pod własną technologię.

• 4 weeks później...
Rzadko sie pojawiasz, ale fajnie, ze o ulubionych watkach nie zapominasz. :wink:

Ostatnio tylko na szybko czytałam co u kogo się dzieje, tak żeby wiele nie stracić. Niestety nie miałam już czasu na dyskusję.

A poza tym ja trochę nieśmiała jestem :oops:

No przestan, tu sie nie ma czego wstydzic. Tu ekshibicjonizm na calego. :wink: