BetaGreta 23.06.2009 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cześć Beta, mamy nadzieję że już OK? A jak podopieczni wyjadą to tylko szaleć.... Impreza? Jeśli pytasz o moje zdrowie to kurcze ciągle mnie jakaś chrypka trzyma charczę jak pies A na imprezę to się szykuję głównie na tą zlotową Mamy też zamiar tradycyjnie nadrobić kino, jakieś koncerty i zaliczyć knajpki. Chociaż w tym roku raczej głównie będziemy skupiać się na działce (no ale to w dzień). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 23.06.2009 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Cześć Beta, mamy nadzieję że już OK? A jak podopieczni wyjadą to tylko szaleć.... Impreza? Jeśli pytasz o moje zdrowie to kurcze ciągle mnie jakaś chrypka trzyma charczę jak pies A na imprezę to się szykuję głównie na tą zlotową Mamy też zamiar tradycyjnie nadrobić kino, jakieś koncerty i zaliczyć knajpki. Chociaż w tym roku raczej głównie będziemy skupiać się na działce (no ale to w dzień). Dotąd to faktycznie była pogoda chorobowa raczej, jak się nawilga tak, to się potem rzęzi i charcze Ale będzie dobrze... Wyzdrowiej do zlotu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.06.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 Wyzdrowiej do zlotu Musowo W końcu na full opcję się zapisałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to bałdso dopsie bałdso dopsie ) dsien doberek ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.06.2009 09:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 to bałdso dopsie bałdso dopsie ) dsien doberek ) Dzień doberek! Takie doborowe towarzystwo będzie, że nie mogłam sobie odmówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.06.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ee no co ja to mialem poffiedsiec nooo weśśś to racyj gospodyni jezd tymsze tofasystfem nie jo high sundzie nie jo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 23.06.2009 09:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2009 ee no co ja to mialem poffiedsiec nooo weśśś to racyj gospodyni jezd tymsze tofasystfem nie jo high sundzie nie jo Nie bądź taki skromny Kilka osób poznałam już osobiści (w tym Ciebie) i bardzo chętnie się z nimi znowu spotkam a i bardzo chętnie poznam tych, których podczytuję i tych do których jeszcze nie dotarłam. Ja uwielbiam takie spotkania live. A jeszcze ta otoczka, to afterparty, no porostu nie mogę się doczekać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.06.2009 06:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzień dobry! Jak to jest, jak nie muszę się zrywać rano to nie chce mi się spać a jak sobie zaplanuję wcześniejszą pobudkę to nie mogę się dobudzić? Tylko czemu znowu pada? Dziewczynki wczoraj dzwoniły do tatusia i na szczęście u nich słonecznie ale nie za ciepło. Trochę zdradliwa ta pogoda bo już się nieco spiekli, tzn. dziadek i moja starsza córcia. Oby dalej im ta pogoda dopisywała. Idę sobie zrobić kawkę a później zabieram się do pracy A dla Was kawka już gotowa http://fotoforum.gazeta.pl/photo/5/pj/qg/afxf/BnSzZ9YG4mwPlcbgJB.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 24.06.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Dzię ku je my Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 24.06.2009 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wpadam, chętnie poczęstuję się. Pozdrawiam i spadam do roboty. Nadal jestem w dużym niedoczasie (ale do czasu ) jak zdrówko lepiej już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.06.2009 13:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Wpadam, chętnie poczęstuję się. Pozdrawiam i spadam do roboty. Nadal jestem w dużym niedoczasie (ale do czasu ) jak zdrówko lepiej już lepiej, lepiej, chociaż ta chrypka denerwująca jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 24.06.2009 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cześć Beciapoczytałam o Twoich choróbskach, dobrze, że już z nimi wygrywasz.Szkoda, że się nie spotkamy na zlocie, przynajmniej ja żałuję.Ale może się uda za rok. Dobrej zabawy życzę i wielu wrażeń, o których poczytam jak wrócę z urlopu.Rób zdjęcia, koniecznie. Przyjdę obejrzeć fotorelację ze spotkania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.06.2009 13:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2009 Cześć Becia poczytałam o Twoich choróbskach, dobrze, że już z nimi wygrywasz. Szkoda, że się nie spotkamy na zlocie, przynajmniej ja żałuję. Ale może się uda za rok. Dobrej zabawy życzę i wielu wrażeń, o których poczytam jak wrócę z urlopu. Rób zdjęcia, koniecznie. Przyjdę obejrzeć fotorelację ze spotkania. Nawet na chwilkę nie uda Ci się zajrzeć na zlot? A może na afterparty? Co do zdjęć, to nie wiem czy będę robić bo ostatnio aparat odmawia współpracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 25.06.2009 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Witam,porcję błękitnego nieba zostawiam http://bi.gazeta.pl/im/0/5444/z5444570X.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 25.06.2009 11:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2009 Wpadłam z rewizytą dawno mnie nie było i przyszłam sprawdzić jakie są wieści z placu boju piękne zdjęcie wstawiłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.06.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Dnia 27.06.2009 byłam na pierwszym ZLOCIE MURATORA Muszę przyznać, że jestem pod dużym wrażeniem dla dziewczyn zuz@nki i daggulki za to, że poradziły sobie z organizacją tak wspaniałej imprezy. gawel dla Ciebie podziękowania za znalezienie miejsca na afterparty. Pozdrawiam wszystkich, którzy uczestniczyli w zlocie i na afterparty. Do zobaczenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.06.2009 20:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 tyż Was pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 28.06.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 I my tysz, i gratulujemy wygranej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.06.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Becia, super milo bylo Cie poznac i Twojego przemilego malzonka. Zapraszam na macanie betonu kiedy Wam tylko przyjdzie do glowy. Ciesze sie, ze dary losu do Ciebie tez nie przemawiaja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.06.2009 22:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 Becia, ode mnie też wielgachne gratulejszyn wygranej !!!! Fajnie było w końcu spotkać się realu i do zobaczyska buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts