malka 28.06.2009 22:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Czerwca 2009 A mnie tu jeszcze nie było Poznałam Iwestorkę- czas poznać dom.... i co ?? i zastanawiam się czy Inwestorka fajniejsza czy jej przyszłe lokum Becia...szczena mi opadła na bruk jak zobaczyłam Wasz projekt -to jest dom o jakim marzę w skrytosci serca, miałam wybór albo dom jaki chce, albo miejsce, które uwielbiam - padlo na to drugie...wiec o takim domu sobie dalej bedę marzyć i trzymać kciuki by Wam się udało bezproblemowo zamieszkac w tym cudzie. PS - bardzo mi było miło Cie poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 29.06.2009 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Czerwca 2009 Hej Imienniczko Było mi Cię bardzo miło poznać :D I gratuluję wygranej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.06.2009 06:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 No proszę, malka pierwszy raz u mnie i od razu otwiera stronkę Też mi było bardzo miło Ciebie i Twoją drugą połówkę poznać. Szkoda, że nie udało się nam więcej porozmawiać ale jak mnie coolibeer podsiadł aby kilka słów napisać na forum tak mnie już nie wpuścił, ledwo torebkę wyciągnęłam spod jego pleców jak już szłam spać Maluszku też mi było miło. Naprawdę świetnych ludzi mamy tu na forum. malgos na macanko na pewno się wybierzemy. Mąż pod wrażeniem Twojej wiedzy na temat betonu i zdecydowanie Twoja płyta najlepsza lidszu mam nadzieję, że będzie jeszcze dużo okazji do spotkań. mysza pozdrawiam i daj znać kiedy możemy razem nawiedzić zuz@nką. barranki dziękuję za gratulacje. Właśnie ciągle się zastanawiamy z mężem gdzie to teraz wstawimy Ok. Muszę popracować a co najgorsza muszę pojeździć troszkę autem. Mam nadzieję, że po wczorajszej nawałnicy wszystkie drogi są przejezdne. My wczoraj pracowaliśmy cały dzień na działce i dosłownie ledwo ledwo zdążyliśmy przed tą burzą. A na dodatek się spiekłam, bo oczywiście nie wzięłam żadnego kremu z filtrem i teraz cierpię. Do poczytania wieczorem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2009 To czekam na odwiedziny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Zrobiłam sobie przerwę na kawkę:http://blog.hi-arte.pl/files/node_images/kawa.jpg Proszę się częstować a ja zrobię szybkie rozeznanie na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 01.07.2009 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Mniam -tego mi było trzeba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 08:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 malka o tym samym czasie dokonałyśmy wpisów w komentarzach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dsien dobhry siem s panśtffem:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Witaj duchu,ja już kawkę wypiłam więc zmykam do pracy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 tosz ja dopiro zaczynom..ale jush 2 klientów salatfiłek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.07.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 Bry Jedziesz jutro do Zuzki ? Bo może ja bym się też wybrała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 No właśnie miałam pisać u zuz@nki Jeszcze z nią nie uzgodniłam. Na pewno muszę do południa załatwić sprawy służbowe więc pewnie bardziej po południu bym była. Tak to jest jak się nastawiam na wyjście to zawsze coś wypadnie. A Tobie jakie godziny pasują? Ja jeszcze mogę ewentualnie przełożyć wyjście na piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 tosz ja dopiro zaczynom..ale jush 2 klientów salatfiłek:) Seryjny morderca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.07.2009 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 tosz ja dopiro zaczynom..ale jush 2 klientów salatfiłek:) A zdążysz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 01.07.2009 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 da ja sdjełał..) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 malgos podobno masz zdjęcia zlotowo/imprezowe mogę Ci przesłać swojego maila i prosić o przesłanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 malgos podobno masz zdjęcia zlotowo/imprezowe mogę Ci przesłać swojego maila i prosić o przesłanie? Oczywiscie, oczywiscie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.07.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 niby troche późno na kawe, ale w zasadzie to czemu nie? W miłym towarzystwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2009 dziękuję za przesłane zdjęcia dużo tego mysza teraz to raczej jakiegoś drinka kawowego. Jest tak ciepło, że ja nie wiem jak się dzisiaj będzie spało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2009 09:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Czy dzisiaj nadal tak duszno czy już trochę lepiej? Dzisiaj mam zaplanowaną robotę papierkową i nie wiem jak do tego podejść. Już dwie godziny się szwendam i robię wszystko tylko nie to co powinnam. Mąż kupił siatkę i jutro jedziemy walczyć dalej z ogrodzeniem. Wczoraj ćwiczyłam na deseczce wbijanie zszywek Nieźle strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts