Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

A mnie tu jeszcze nie było :oops:

Poznałam Iwestorkę- czas poznać dom....

i co ?? i zastanawiam się czy Inwestorka fajniejsza czy jej przyszłe lokum

Becia...szczena mi opadła na bruk jak zobaczyłam Wasz projekt -to jest dom o jakim marzę w skrytosci serca, miałam wybór albo dom jaki chce, albo miejsce, które uwielbiam - padlo na to drugie...wiec o takim domu sobie dalej bedę marzyć :) i trzymać kciuki by Wam się udało bezproblemowo zamieszkac w tym cudzie.

PS - bardzo mi było miło Cie poznać :D

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

No proszę, malka pierwszy raz u mnie i od razu otwiera stronkę :D

Też mi było bardzo miło Ciebie i Twoją drugą połówkę poznać. Szkoda, że nie udało się nam więcej porozmawiać ale jak mnie coolibeer podsiadł aby kilka słów napisać na forum tak mnie już nie wpuścił, ledwo torebkę wyciągnęłam spod jego pleców jak już szłam spać :wink: :lol:

Maluszku też mi było miło.

Naprawdę świetnych ludzi mamy tu na forum.

malgos na macanko na pewno się wybierzemy. Mąż pod wrażeniem Twojej wiedzy na temat betonu :D i zdecydowanie Twoja płyta najlepsza :D

lidszu mam nadzieję, że będzie jeszcze dużo okazji do spotkań.

mysza pozdrawiam i daj znać kiedy możemy razem nawiedzić zuz@nką.

barranki dziękuję za gratulacje. Właśnie ciągle się zastanawiamy z mężem gdzie to teraz wstawimy :roll:

Ok. Muszę popracować a co najgorsza muszę pojeździć troszkę autem. Mam nadzieję, że po wczorajszej nawałnicy wszystkie drogi są przejezdne. My wczoraj pracowaliśmy cały dzień na działce i dosłownie ledwo ledwo zdążyliśmy przed tą burzą. A na dodatek się spiekłam, bo oczywiście nie wzięłam żadnego kremu z filtrem i teraz cierpię.

Do poczytania wieczorem.

No właśnie miałam pisać u zuz@nki :D

Jeszcze z nią nie uzgodniłam.

Na pewno muszę do południa załatwić sprawy służbowe więc pewnie bardziej po południu bym była. Tak to jest jak się nastawiam na wyjście to zawsze coś wypadnie. A Tobie jakie godziny pasują? Ja jeszcze mogę ewentualnie przełożyć wyjście na piątek.

Czy dzisiaj nadal tak duszno czy już trochę lepiej?

Dzisiaj mam zaplanowaną robotę papierkową i nie wiem jak do tego podejść. Już dwie godziny się szwendam i robię wszystko tylko nie to co powinnam.

Mąż kupił siatkę i jutro jedziemy walczyć dalej z ogrodzeniem.

Wczoraj ćwiczyłam na deseczce wbijanie zszywek :lol: Nieźle strzela :p