Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Piękne słupki, takie lubię :lol: tylko czy dobrze są zabezpieczone są od dołu przed wilgocią, widzę, że na betonowych słupkach stoją :roll: Bo szkoda byłoby takiej porządnej roboty i pięknych słupów :wink:

Mam nadzieję.

Ja pracowałam pod dyktando męża i bejcowałam dość mocno (widać różnicę w odcieniu na dole słupków). Faktycznie szkoda by było tych słupków i pracy :roll:

Siatkę zakładamy tymczasowo. Później po bokach i z tyłu będą panele a od frontu zrobimy coś porządnego.

Hej, hej

Trochę dzisiaj nam wolno szło ale część siatki już pociągnęliśmy.

Ogrodzenie jest tymczasowe. Tzn. słupki bo bokach i z tyłu zostaną a od frontu będziemy zmieniać. Teraz zakładamy siatkę leśna a kiedyś zmienimy na panele i jakieś ładne drewniane elementy od frontu (tak żeby do elewacji pasowało).

barranki mam nadzieję, że uda się nam jutro spotkać. Troszeczkę popracujemy i przyjedziemy do Was. Zaraz druknę sobie dojazd. Chociaż od nas to nawet całkiem blisko. Będziecie jednymi z bliżej mieszkających znajomych (praktycznie sąsiedzi :wink: ).

Hej, hej

Trochę dzisiaj nam wolno szło ale część siatki już pociągnęliśmy.

Ogrodzenie jest tymczasowe. Tzn. słupki bo bokach i z tyłu zostaną a od frontu będziemy zmieniać. Teraz zakładamy siatkę leśna a kiedyś zmienimy na panele i jakieś ładne drewniane elementy od frontu (tak żeby do elewacji pasowało).

barranki mam nadzieję, że uda się nam jutro spotkać. Troszeczkę popracujemy i przyjedziemy do Was. Zaraz druknę sobie dojazd. Chociaż od nas to nawet całkiem blisko. Będziecie jednymi z bliżej mieszkających znajomych (praktycznie sąsiedzi :wink: ).

Dla nas bomba :D Jak się mieszka na wsi, to trzeba mieć dobrych sąsiadów :wink:

barranki Chociaż od nas to nawet całkiem blisko. Będziecie jednymi z bliżej mieszkających znajomych (praktycznie sąsiedzi :wink: ).

Dzień dobry poranne, na chwilkę wpadłam i prusznika pokazuję

http://img200.imageshack.us/img200/306/dzialka01072009ocieplan.jpg

BetaGreta skoro Barranki to sąsiedzi to i do mnie masz o rzut beretem :wink:

Witam,

u barranków było przesympatycznie. Gospodarze mili, pięknie oprowadzali wokół domu poprzez liczne rozlewiska :wink: i wewnątrz domu, który wygląda imponująco. Oczywiście spotkanie odbywało się w dwóch miejscach na tarasie i w kuchni. Dyskutowaliśmy na różne tematy, budowlane oczywiście, ale też i życiowe. Macanki były a jakże :wink:

Dziękuję za zaproszenie i mam nadzieję, że będzie jeszcze wiele okazji do spotkań.

Gosia, dziękuję za piękne zdjęcie.

Mam nadzieję na spotkanie z Tobą również :D Do barranków jechaliśmy, tak myślę, z pół godziny więc nie jest źle.

Cze greta i mężugrety (jak napisałem u nas, trzeba go uroczyście znickować, zwłaszcza jak i tak podczytuje :wink:

Super, że nie zmogły was wczorajsze wichry, burze i kałuże i doczłapaliście się do nas. Pół godziny to faktycznie dobry czas, myśmy w dwa razy tyle dojeżdżali z ursynowic do przyjaciół na rondzie Babka. A to pozwala snuć obiecujące plany na przyszłość, zwłaszcza że musimy cywilizować naszą sucz, która jest przeprzylepa, tylko czasem ma jeszcze strasne strachy. Ale jak będzie widzieć wokół siebie ludzi co jej nie robią nic, to się w końcu naumie :wink: MIłego dzionka :wink: :wink: