Gosiek33 03.07.2009 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Piękne słupki, takie lubię tylko czy dobrze są zabezpieczone są od dołu przed wilgocią, widzę, że na betonowych słupkach stoją Bo szkoda byłoby takiej porządnej roboty i pięknych słupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.07.2009 09:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Piękne słupki, takie lubię tylko czy dobrze są zabezpieczone są od dołu przed wilgocią, widzę, że na betonowych słupkach stoją Bo szkoda byłoby takiej porządnej roboty i pięknych słupów Mam nadzieję. Ja pracowałam pod dyktando męża i bejcowałam dość mocno (widać różnicę w odcieniu na dole słupków). Faktycznie szkoda by było tych słupków i pracy Siatkę zakładamy tymczasowo. Później po bokach i z tyłu będą panele a od frontu zrobimy coś porządnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.07.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Doberek Widzę, że robicie profesjonalne ogrodzenie normalnie tylko pozazdrościć, bo u nas to będzie pewnie coś skleconego na prędce przez wykonawcę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.07.2009 17:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 u mnie z kazdej strony ogrodzenie od innej mamy. A przód to juz przechodzi sam siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 03.07.2009 18:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2009 Przód od czwartej mamy, znaczy się... A matka jest tylko jedna wszak Hej greta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.07.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Hej, hej Trochę dzisiaj nam wolno szło ale część siatki już pociągnęliśmy. Ogrodzenie jest tymczasowe. Tzn. słupki bo bokach i z tyłu zostaną a od frontu będziemy zmieniać. Teraz zakładamy siatkę leśna a kiedyś zmienimy na panele i jakieś ładne drewniane elementy od frontu (tak żeby do elewacji pasowało). barranki mam nadzieję, że uda się nam jutro spotkać. Troszeczkę popracujemy i przyjedziemy do Was. Zaraz druknę sobie dojazd. Chociaż od nas to nawet całkiem blisko. Będziecie jednymi z bliżej mieszkających znajomych (praktycznie sąsiedzi ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 04.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 tyż mam nadzieje, ze będe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 04.07.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Hej, hej Trochę dzisiaj nam wolno szło ale część siatki już pociągnęliśmy. Ogrodzenie jest tymczasowe. Tzn. słupki bo bokach i z tyłu zostaną a od frontu będziemy zmieniać. Teraz zakładamy siatkę leśna a kiedyś zmienimy na panele i jakieś ładne drewniane elementy od frontu (tak żeby do elewacji pasowało). barranki mam nadzieję, że uda się nam jutro spotkać. Troszeczkę popracujemy i przyjedziemy do Was. Zaraz druknę sobie dojazd. Chociaż od nas to nawet całkiem blisko. Będziecie jednymi z bliżej mieszkających znajomych (praktycznie sąsiedzi ). Dla nas bomba Jak się mieszka na wsi, to trzeba mieć dobrych sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.07.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2009 Sąsiad to podstawa.W naszej okolicy są dość przychylni. Wszyscy zapraszają do siebie, zostawiają numery telefonów. Jak na razie jestem pozytywnie zaskoczona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 05.07.2009 06:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lipca 2009 barranki Chociaż od nas to nawet całkiem blisko. Będziecie jednymi z bliżej mieszkających znajomych (praktycznie sąsiedzi ). Dzień dobry poranne, na chwilkę wpadłam i prusznika pokazuję http://img200.imageshack.us/img200/306/dzialka01072009ocieplan.jpg BetaGreta skoro Barranki to sąsiedzi to i do mnie masz o rzut beretem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Witam, u barranków było przesympatycznie. Gospodarze mili, pięknie oprowadzali wokół domu poprzez liczne rozlewiska i wewnątrz domu, który wygląda imponująco. Oczywiście spotkanie odbywało się w dwóch miejscach na tarasie i w kuchni. Dyskutowaliśmy na różne tematy, budowlane oczywiście, ale też i życiowe. Macanki były a jakże Dziękuję za zaproszenie i mam nadzieję, że będzie jeszcze wiele okazji do spotkań. Gosia, dziękuję za piękne zdjęcie. Mam nadzieję na spotkanie z Tobą również Do barranków jechaliśmy, tak myślę, z pół godziny więc nie jest źle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 06.07.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Hej Betka i goście. Ja żyje dzisiaj wspomnieniami po wczorajszym wypadzie do Barrankowa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2009 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Hej Betka i goście. Ja żyje dzisiaj wspomnieniami po wczorajszym wypadzie do Barrankowa Ja też. Buźka mi się śmieje jak pomyślę o niektórych poruszanych tematach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cze greta i mężugrety (jak napisałem u nas, trzeba go uroczyście znickować, zwłaszcza jak i tak podczytuje Super, że nie zmogły was wczorajsze wichry, burze i kałuże i doczłapaliście się do nas. Pół godziny to faktycznie dobry czas, myśmy w dwa razy tyle dojeżdżali z ursynowic do przyjaciół na rondzie Babka. A to pozwala snuć obiecujące plany na przyszłość, zwłaszcza że musimy cywilizować naszą sucz, która jest przeprzylepa, tylko czasem ma jeszcze strasne strachy. Ale jak będzie widzieć wokół siebie ludzi co jej nie robią nic, to się w końcu naumie MIłego dzionka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2009 07:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 I dobrze, że do Was pojechaliśmy, bo miło przeczekaliśmy te ulewne deszcze. A jak się później okazało Trasa Łazienkowska zaś była zalana więc powrót przez Puławską był bardzo dobrym rozwiązaniem. Męża poinformuję co do znickowania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 07:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 No patrz, a nawet nie wiedziałem, że w mieście było jeszcze gorzej. A to wery well i zawsze serdecznie welkom, telefony som, tylko okazji trzeba szukać. Hej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.07.2009 07:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Okazji to mam nadzieję, że będzie dużo. My dopiero na początku drogi więc jeszcze rewizyty też będą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 06.07.2009 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Okazji to mam nadzieję, że będzie dużo. My dopiero na początku drogi więc jeszcze rewizyty też będą Mamy nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 06.07.2009 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Hej, dawno mnie tu nie było... Ale piękne słupki, jak się ładnie prezentują. Beto pokaż całość z siatką, bardzo jestem ciekawa Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.07.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lipca 2009 Cześć Becia widzę, że udało wam się spotkanie wczoraj fajnie, szkoda tylko, że ja się nie mogłam zjawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts