BetaGreta 22.07.2009 14:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No dobra, to piszę, piszę, nie zwracajcie uwagi co piszę, bo teraz chodzi o ilość Jak już z pracy piszesz to faktycznie wpadłeś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 14:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Becia, on chce Cie przegonic chyba... Nie daj sie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.07.2009 14:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Becia, on chce Cie przegonic chyba... Nie daj sie... Też się tego obawiam A ja przepadłam w wątku o szarościach, zobacz Małgoś jaka piękna ściana http://www.archdaily.com/wp-content/uploads/2009/07/_n9m5351-1000x666.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 14:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Juz ja widzialam... Piekna jest, to fakt... Ostatnio editta wysylala przepis, jak zrobic takie plyty samemu, ale ona wiesz... chyba juz w szpitalu, bo sie nie odzywa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.07.2009 14:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ja już się chyba z tego betonu nie wyleczę Jeszcze pewnie Edittę pomęczę jak już dojdzie do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 14:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Nie lecz sie, nie ma takiej potrzeby... To jest wszystko prostsze niz sie zdaje, tylko trzeba na odpowiednich ludzi trafic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 a ja lenia mam i mi się szukać nie chce - gdzie ten przepis? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Ona go na priva wysylala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Twojego ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Niestety nie. Czekaj, zaraz zobacze, do kogo to wyslala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Mam, do Moniki_C. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.07.2009 15:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Twojego ? też miałam nadzieję. Jak już znajdziecie ten przepis to ja też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 15:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Zapytajcie Moniki. Na pewno chodzi o to, ze beton musi byc dobrej jakosci, zawibrowany i forme trzeba sobie samemu zrobic. Impregnacje na scianie mozna pewnie zrobic tym samym co na podlodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Której Moniki , aleś Ty precyzyjna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 No pisze przeciez, ze Moniki_C. Po nazwisku mam jechac? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.07.2009 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Siara, i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.07.2009 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2009 Tyle, ze moim zdaniem fajnie jest, jak takie plyty sa we wnetrzu w miare takim "eleganckim" jak na tym zdjeciu - gladkie fronty szafek, kamienny blat itd. Jak podloga jest betonowa to jeszcze plyty na sciane to wydaje mi sie przesada - troche jak w bunkrze. Lubie industrial, ale bez przesady. Dlatego zrezygnowalam z blatu betonowego w kuchni na rzecz jakiegos gladkiego konglomeratu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MążBetaGreta 23.07.2009 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Tyle, ze moim zdaniem fajnie jest, jak takie plyty sa we wnetrzu w miare takim "eleganckim" jak na tym zdjeciu - gladkie fronty szafek, kamienny blat itd. Jak podloga jest betonowa to jeszcze plyty na sciane to wydaje mi sie przesada - troche jak w bunkrze. Lubie industrial, ale bez przesady. Dlatego zrezygnowalam z blatu betonowego w kuchni na rzecz jakiegos gladkiego konglomeratu. Dokładnie tak. Jak podłoga to nie ściany, do betonowej podłogi dobrze przypasuje ładne drewno. Gdzieś widziałem za to beton na podłodze i betonowy surowy sufit. Też dobrze to wyglądało - ściany były białe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 23.07.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 Tyle, ze moim zdaniem fajnie jest, jak takie plyty sa we wnetrzu w miare takim "eleganckim" jak na tym zdjeciu - gladkie fronty szafek, kamienny blat itd. Jak podloga jest betonowa to jeszcze plyty na sciane to wydaje mi sie przesada - troche jak w bunkrze. Lubie industrial, ale bez przesady. Dlatego zrezygnowalam z blatu betonowego w kuchni na rzecz jakiegos gladkiego konglomeratu. Dokładnie tak. Jak podłoga to nie ściany, do betonowej podłogi dobrze przypasuje ładne drewno. Gdzieś widziałem za to beton na podłodze i betonowy surowy sufit. Też dobrze to wyglądało - ściany były białe. Sciany musza byc biale. Inny kolor na sciany nie wchodzi w gre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 23.07.2009 13:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2009 betonowo sie zrobilo i mniamuśnie. Dzien dobry Betagreta, dzien dobry Mążubetagreta. Tak Ci juz zostało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts