Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

I bardzo dobrze zrobiłeś, nikt nie lubi się uczyc na własnych błędach.

a tą luźną dyskusję właśnie luźno należy traktować

a jeszcze zapytam w betonowym wątku - Młgoś ile kosztyje metr betonku na gotowo ?

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

I bardzo dobrze zrobiłeś, nikt nie lubi się uczyc na własnych błędach.

a tą luźną dyskusję właśnie luźno należy traktować

a jeszcze zapytam w betonowym wątku - Młgoś ile kosztyje metr betonku na gotowo ?

Malka, Ciebie po prostu jeszcze nie bylo, jak ja ten caly proces myslowy co Ty teraz mialam w trakcie. :lol: :lol: :lol:

Na gotowo to ciezko powiedziec, bo u mnie byla ta mata pieprzona, a to kosztowalo cos 1100 PLN na 50 m2 ekstra + szlifowanie siatki i kleju po grzebkach doszlo, ale tak 170-180 zl chyba, bez listew oczywiscie z materialem, ale to zalezy, ile tego materialu mialoby wejsc. Na szczescie u mnie obylo sie bez wiekszych spadkow i jaj. :roll:

czyli na logike , to nie jest zabójczo drogie.

Średniej klasy gres to ok 80-100 zł, do tego robocizna,w moich okolicach 50-80 zł,fuga,impregnat...bedzie z 2 stówy.

O deskach już nie wspomnę :roll:

A najlepiej, zebyscie sobie przyjechali do mnie i obejrzeli wszystko, bo pewne rzeczy moga Was zaskoczyc tak jak mnie. Kolor na przyklad, "chmurki" i biale slady po szlifierce. :wink:

Koniecznie,

musimy jakiś nieodległy termin wygospodarować.

8) Wezcie ze soba wykonawce. :wink: :lol:

Weźmiemy, weźmiemy.

A nie był jeszcze u Ciebie? Coś zamilkł...

:-)

A najlepiej, zebyscie sobie przyjechali do mnie i obejrzeli wszystko, bo pewne rzeczy moga Was zaskoczyc tak jak mnie. Kolor na przyklad, "chmurki" i biale slady po szlifierce. :wink:

Koniecznie,

musimy jakiś nieodległy termin wygospodarować.

8) Wezcie ze soba wykonawce. :wink: :lol:

Weźmiemy, weźmiemy.

A nie był jeszcze u Ciebie? Coś zamilkł...

:-)

Poszedl spac.

A byl u mnie, byl, ale wiesz... moze Wam cos wytlumaczyc na miejscu. Jak go nie bedzie, to sobie poradzimy, ale gdyby jakies pytanie mnie zagielo... :roll:

Malka, jak sobie nie poloze wykladziny, do hydrualik budynkowy tego nie przezyje. :lol: :lol: :lol: