malka 28.07.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 I bardzo dobrze zrobiłeś, nikt nie lubi się uczyc na własnych błędach. a tą luźną dyskusję właśnie luźno należy traktować a jeszcze zapytam w betonowym wątku - Młgoś ile kosztyje metr betonku na gotowo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A najlepiej, zebyscie sobie przyjechali do mnie i obejrzeli wszystko, bo pewne rzeczy moga Was zaskoczyc tak jak mnie. Kolor na przyklad, "chmurki" i biale slady po szlifierce. Koniecznie, musimy jakiś nieodległy termin wygospodarować. Wezcie ze soba wykonawce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 I bardzo dobrze zrobiłeś, nikt nie lubi się uczyc na własnych błędach. a tą luźną dyskusję właśnie luźno należy traktować a jeszcze zapytam w betonowym wątku - Młgoś ile kosztyje metr betonku na gotowo ? Malka, Ciebie po prostu jeszcze nie bylo, jak ja ten caly proces myslowy co Ty teraz mialam w trakcie. Na gotowo to ciezko powiedziec, bo u mnie byla ta mata pieprzona, a to kosztowalo cos 1100 PLN na 50 m2 ekstra + szlifowanie siatki i kleju po grzebkach doszlo, ale tak 170-180 zl chyba, bez listew oczywiscie z materialem, ale to zalezy, ile tego materialu mialoby wejsc. Na szczescie u mnie obylo sie bez wiekszych spadkow i jaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.07.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 czyli na logike , to nie jest zabójczo drogie. Średniej klasy gres to ok 80-100 zł, do tego robocizna,w moich okolicach 50-80 zł,fuga,impregnat...bedzie z 2 stówy. O deskach już nie wspomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 Noooo, biedna jestem, to mnie na porzadne deski nie stac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.07.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 mam to samo ... ale choć wykładzinę, to se na ten beton połozysz co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MążBetaGreta 28.07.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A najlepiej, zebyscie sobie przyjechali do mnie i obejrzeli wszystko, bo pewne rzeczy moga Was zaskoczyc tak jak mnie. Kolor na przyklad, "chmurki" i biale slady po szlifierce. Koniecznie, musimy jakiś nieodległy termin wygospodarować. Wezcie ze soba wykonawce. Weźmiemy, weźmiemy. A nie był jeszcze u Ciebie? Coś zamilkł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MążBetaGreta 28.07.2009 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 mam to samo ... ale choć wykładzinę, to se na ten beton połozysz co ? No ja nawet taką gdzieś widziałem - pcvka z imitacją kamienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.07.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 A najlepiej, zebyscie sobie przyjechali do mnie i obejrzeli wszystko, bo pewne rzeczy moga Was zaskoczyc tak jak mnie. Kolor na przyklad, "chmurki" i biale slady po szlifierce. Koniecznie, musimy jakiś nieodległy termin wygospodarować. Wezcie ze soba wykonawce. Weźmiemy, weźmiemy. A nie był jeszcze u Ciebie? Coś zamilkł... Poszedl spac. A byl u mnie, byl, ale wiesz... moze Wam cos wytlumaczyc na miejscu. Jak go nie bedzie, to sobie poradzimy, ale gdyby jakies pytanie mnie zagielo... Malka, jak sobie nie poloze wykladziny, do hydrualik budynkowy tego nie przezyje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 28.07.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2009 mam to samo ... ale choć wykładzinę, to se na ten beton połozysz co ? No ja nawet taką gdzieś widziałem - pcvka z imitacją kamienia o o to -pięknie bedzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 29.07.2009 06:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cze betoniarki i betoniacy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 29.07.2009 06:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Cze Niestety odkąd MążBetaGreta się zalogował nie mam szans na wieczorny dostęp do internetu Ale w sumie dobrze. Przynajmniej zadaje konkretne pytania a i komentarze ożyły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.07.2009 13:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dzień dobry budującym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MążBetaGreta 29.07.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dzień dobry budującym Dzięki, ale u nas ostatnio raczej tylko dyskusje o budowaniu... No ale w końcu najważniejsze jest dobre przygotowanie budowy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2009 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 dzień dobry budującym Dzięki, ale u nas ostatnio raczej tylko dyskusje o budowaniu... No ale w końcu najważniejsze jest dobre przygotowanie budowy... Najwazniejsze, zeby caly czas pielegnowac w sobie SAB. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MążBetaGreta 29.07.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Najwazniejsze, zeby caly czas pielegnowac w sobie SAB. hm, saab, to znam, takie samochody robia, a SAB? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.07.2009 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Lipca 2009 Najwazniejsze, zeby caly czas pielegnowac w sobie SAB. hm, saab, to znam, takie samochody robia, a SAB? Syndrom Alkoholika Budowlanego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A najbliżej obejrzeć będzie u naszych sąsiadów... Musimy się umówić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.07.2009 16:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 A najbliżej obejrzeć będzie u naszych sąsiadów... Musimy się umówić... Ja już ostatnio żałowałam, że tak szybko uciekli, bo myślałam, że uda mi się wprosić i pomacać No ale będzie pretekst żeby się spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.07.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2009 No pewnie . A sąsiad na własnej skórze poczuł, jak ważny jest tu dobry wykonawca - przecież na dole zrywali jedną warstwę podłogi i robili ponownie, bo zaczęła pękać... A już wszystko było poczyszczone i pomalowane na gotowo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts