malgos2 04.08.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 yes i do ale kolacja i bunkier jest obowiazkowy.. Widzialam i zanotowalam i juz sie nie wykrecisz. Jeszcze mi tylko Beciu powiedz, o ktorej bedziecie mniej wiecej, mam nadzieje, ze mi sie lekcje uda ustawic okejos. Sroda dla mnie nawet lepsza niz czwartek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 04.08.2009 12:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 nie mam zamiaru sie wykrecac..jakbym sie kurna kiedys próbował wykręcać..spr gmaila please:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Na gmailu nic nie mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Nocleg zarezerwowałam tutaj http://www.trzykafki.pl/tani_hotel.htm Natomiast pociągi jeszcze sprawdzę. Ale i IC i InerRegio przyjeżdżają po 10tej do Krakowa. Nie będziemy Ci siedzieć cały dzień na głowie, także dopasujemy się do Twojego wolnego czasu. Musowo musimy z Duchem zobaczyć Twoją podłogę i na pewno napić się razem w jakiejś miłej knajpce. Najwyżej ułożysz nam plan wycieczki i jakoś damy radę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Beciu, na 10 to sie na pewno nie zwloke, ale jesli mi sie uda wszystko ulozyc, to mozecie mi smialo siedziec na glowie, nie ma sprawy. Sprobuje tak zrobic, zeby bylo OK, jak mi sie nie uda, bede krzyczec. InterRegio nie jedzcie, dobrze Wam radze, to taki pociag III kategorii, cos okropnego - przerobili osobowe na dalekobiezne. Probowalam sie nim dostac do Wroclawia ostatnio... Poza tym gdzies czytalam, ze on jedzie przez Czestochowe mimo, ze tego nie ma w rozkladzie i w zwiazku z tym zamiast 3 godziny jedzie 5. Wezcie normalny express, nie IC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 13:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ok. Dzięki za podpowiedź. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 04.08.2009 16:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hej Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Hej Lidszu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Becia, Ty powiedz, czy macie jakies zachcianki - chcielibyscie cos konkretnego zobaczyc, gdzies isc? W tych Trzech Kafkach to w ktorych bedziecie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 My będziemy na Dolnych Młynów. Co do Krakowa to ja byłam raz w życiu i było to 20 lat temu Dwa dni to za mało żeby wszystko zobaczyć więc chętnie jakieś miejsca z klimatem i oczywiście Twoje podłogi to główny punkt programu. Mąż na pewno na Kazimierz chce koniecznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 OK, Kazimierz jest jak najbardziej w planach i po drodze. Na Wawel nie chodza tylko studenci I roku, bo to pecha przynosi, ale my to mamy za soba chyba. Dobrze, ze na Dolnych Mlynow, bo to bardzo blisko od Bunkra jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Rozumiem, że Bunkier na wieczór jest przewidziany.A tego przesądu z Wawelem to nie znałam. Na szczęście faktycznie mamy już to za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Wszystkie drogi prowadza do Bunkra. Mysle, ze plan taki - przejscie po miescie w kierunku Kazimierza i Podgorza, jakies male jedzonko, po poludniu dotrze Mistrz to pojedziemy do mieszkanka - to juz bedzie rzut beretem. Potem gdzies kolacja i Bunkier. Pasuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 20:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Pasuje, bardzo pasuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 20:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 A potem to juz tylko kac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 20:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 W Krakowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Zebys wiedziala, ze w Krakowie miewam najmniejsze kace, to pewnie to gorskie powietrze tak na mnie dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 21:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Zebys wiedziala, ze w Krakowie miewam najmniejsze kace, to pewnie to gorskie powietrze tak na mnie dziala. i tego się będziemy trzymać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 04.08.2009 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Zebys wiedziala, ze w Krakowie miewam najmniejsze kace, to pewnie to gorskie powietrze tak na mnie dziala. i tego się będziemy trzymać Juz sie nie moge doczekac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.08.2009 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2009 Ja też.Gdyby nie Twoje podłogi to pewnie jeszcze długo byśmy się nie wybrali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts