ghost34 16.08.2009 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 withanko:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.08.2009 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2009 withanko:) Dopiero ożyłeś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 17.08.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 az tak zle nie ma:) ale zle sie jakos czuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.08.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 az tak zle nie ma:) ale zle sie jakos czuje Jakoś to podejrzane bo mój M. też coś niewyraźny. Czyżby tequila Wam zaszkodziła a może za mało witaminki C spożyliście A tak na poważnie to zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.08.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2009 Gorskie powietrze tak dziala. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 18.08.2009 09:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 dziń dybry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Dzin dybry bardzo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Cześć Becia, tak wpadłam zobzczyć , co nowego , a tu nico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2009 12:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Becia sie czai, a potem jak nie ruszy z kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 18.08.2009 13:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Becia sie czai, a potem jak nie ruszy z kopyta. ino iskry się bedą sypały na boki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.08.2009 19:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Śmiejcie się śmiejcie I oby się sprawdziło, że jak już ruszymy to na całego. Chociaż tempa Myszy to i tak nie przegonimy Niestety nasz aparat coś szwankuje ostatnio i nie mogę się pochwalić nawet drobnymi pracami. W zasadzie to wiele się nie dzieje na budowie. Ja w sobotę ponownie poprawiłam impregnatem słupki w ogrodzeniu. Zabezpieczyłam też te które nam zostały, a które wykorzystamy do zbudowania domku ogrodowego. Mąż walczył z kibelkiem na działce (piękny będzie ), mamy już ściany, dziurę i siedzisko, które też pięknie zaimpregnowałam. A teraz czekamy na wolny weekend aby Mąż wypróbował skoczka i zaczął układać kanalizację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 18.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 Śmiejcie się śmiejcie I oby się sprawdziło, że jak już ruszymy to na całego. Chociaż tempa Myszy to i tak nie przegonimy Niestety nasz aparat coś szwankuje ostatnio i nie mogę się pochwalić nawet drobnymi pracami. W zasadzie to wiele się nie dzieje na budowie. Ja w sobotę ponownie poprawiłam impregnatem słupki w ogrodzeniu. Zabezpieczyłam też te które nam zostały, a które wykorzystamy do zbudowania domku ogrodowego. Mąż walczył z kibelkiem na działce (piękny będzie ), mamy już ściany, dziurę i siedzisko, które też pięknie zaimpregnowałam. A teraz czekamy na wolny weekend aby Mąż wypróbował skoczka i zaczął układać kanalizację. hejka Betko, hejka mąż Betagrety. Co wy macie z tym moim tempem. Widze tu wokól wcale nie wolniejsze budowy, ale moze dokładniejsze i bardziej przemyślane są one. Będzie dobrze, a aparatowi to nalezy zagrozic że jak łaskawie nie odszwankuje i nie zacznie poprawnie działac to go wyrzucicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.08.2009 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2009 hejka Betko, hejka mąż Betagrety. Co wy macie z tym moim tempem. Widze tu wokól wcale nie wolniejsze budowy, ale moze dokładniejsze i bardziej przemyślane są one. Będzie dobrze, a aparatowi to nalezy zagrozic że jak łaskawie nie odszwankuje i nie zacznie poprawnie działac to go wyrzucicie Mąż się wczoraj pytał czy już masz duże drzewa A tempo to podziwiamy i zazdrościmy. Faktycznie chyba wszyscy co robią z M. mają dobre tempo. Z tym aparatem to może masz rację. Następnym razem go po prostu nie wezmę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.08.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Wpałaszowaliśmy właśnie z Mężem lody z Zielonej Budki z chili, sosem wiśniowym i wiórkami czekoladowymi. REWELACJA. Przeczytałam też relację teściowej Barrankowej i na koniec dnia humor mi się bardzo poprawił Jak to niewiele potrzeba do szczęścia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 O, to ja podobnie spedzam wieczor. Tyle, ze lody z wisniowka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.08.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 O, to ja podobnie spedzam wieczor. Tyle, ze lody z wisniowka. Czy wiśniówka z lodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 O, to ja podobnie spedzam wieczor. Tyle, ze lody z wisniowka. Czy wiśniówka z lodem? Do tego jeszcze dojdziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.08.2009 20:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Ale za tymi lodami chodziłam całe lato. I dzisiaj idąc z córką na lody w końcu na nie trafiłam. A dzięki chili wystarczy mała miseczka żeby się nasycić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A dla mnie super odkryciem byla gorzka czekolada z chili. Uwielbiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.08.2009 20:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A, i jeszcze nie pisałam iż po raz pierwszy kąpałam się w wodach termalnych. Pojechałyśmy sobie wczoraj do term w Mszczonowie. Całkiem przyjemnie. Moja W. oczywiście wolałam siedzieć w normalnym basenie i zjeżdżać na zjeżdżalniach a ja mogłam się wygrzać. Na leżaczku też chwilę poleżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts