Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Śmiejcie się śmiejcie :wink:

I oby się sprawdziło, że jak już ruszymy to na całego.

Chociaż tempa Myszy to i tak nie przegonimy :roll:

Niestety nasz aparat coś szwankuje ostatnio i nie mogę się pochwalić nawet drobnymi pracami.

W zasadzie to wiele się nie dzieje na budowie.

Ja w sobotę ponownie poprawiłam impregnatem słupki w ogrodzeniu. Zabezpieczyłam też te które nam zostały, a które wykorzystamy do zbudowania domku ogrodowego. Mąż walczył z kibelkiem na działce (piękny będzie :p ), mamy już ściany, dziurę i siedzisko, które też pięknie zaimpregnowałam.

A teraz czekamy na wolny weekend aby Mąż wypróbował skoczka i zaczął układać kanalizację.

Śmiejcie się śmiejcie :wink:

I oby się sprawdziło, że jak już ruszymy to na całego.

Chociaż tempa Myszy to i tak nie przegonimy :roll:

Niestety nasz aparat coś szwankuje ostatnio i nie mogę się pochwalić nawet drobnymi pracami.

W zasadzie to wiele się nie dzieje na budowie.

Ja w sobotę ponownie poprawiłam impregnatem słupki w ogrodzeniu. Zabezpieczyłam też te które nam zostały, a które wykorzystamy do zbudowania domku ogrodowego. Mąż walczył z kibelkiem na działce (piękny będzie :p ), mamy już ściany, dziurę i siedzisko, które też pięknie zaimpregnowałam.

A teraz czekamy na wolny weekend aby Mąż wypróbował skoczka i zaczął układać kanalizację.

hejka Betko, hejka mąż Betagrety. Co wy macie z tym moim tempem. Widze tu wokól wcale nie wolniejsze budowy, ale moze dokładniejsze i bardziej przemyślane są one. Będzie dobrze, a aparatowi to nalezy zagrozic że jak łaskawie nie odszwankuje i nie zacznie poprawnie działac to go wyrzucicie

hejka Betko, hejka mąż Betagrety. Co wy macie z tym moim tempem. Widze tu wokól wcale nie wolniejsze budowy, ale moze dokładniejsze i bardziej przemyślane są one. Będzie dobrze, a aparatowi to nalezy zagrozic że jak łaskawie nie odszwankuje i nie zacznie poprawnie działac to go wyrzucicie

Mąż się wczoraj pytał czy już masz duże drzewa :p

A tempo to podziwiamy i zazdrościmy. Faktycznie chyba wszyscy co robią z M. mają dobre tempo.

Z tym aparatem to może masz rację.

Następnym razem go po prostu nie wezmę :wink:

A, i jeszcze nie pisałam iż po raz pierwszy kąpałam się w wodach termalnych.

Pojechałyśmy sobie wczoraj do term w Mszczonowie.

Całkiem przyjemnie.

Moja W. oczywiście wolałam siedzieć w normalnym basenie i zjeżdżać na zjeżdżalniach a ja mogłam się wygrzać. Na leżaczku też chwilę poleżałam

:D