Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Szaleje Pani. :wink:

Mnie to lato kolo nosa przelecialo, a za chwile znowu bedzie zima. :(

I tak mało korzystamy z kąpielisk odkąd mieszkamy w Warszawie.

W okolicach Wrocławia jakoś więcej było takich odkrytych basenów, kąpielisk. A tutaj nic ciekawego nie ma. Same kryte baseny. A może ja jeszcze nie trafiłam?

W Krakowie i okolicach dla cywilizowanego czlowieka nie ma praktycznie nic. :roll: Za to mozna cale zycie w ogrodku knajpianym spedzic. :lol:

Mówisz o Bunkrze :p

Miedzy innymi. :lol: :lol: :lol: :wink: Jak nie bylo Bunkra, siedzialo sie calymi dniami w Dymie - tam nie bylismy. Ale Bunkier lepszy, bo zjesc cos mozna drobnego. 8)

W Krakowie i okolicach dla cywilizowanego czlowieka nie ma praktycznie nic. :roll: Za to mozna cale zycie w ogrodku knajpianym spedzic. :lol:

Mówisz o Bunkrze :p

Miedzy innymi. :lol: :lol: :lol: :wink: Jak nie bylo Bunkra, siedzialo sie calymi dniami w Dymie - tam nie bylismy. Ale Bunkier lepszy, bo zjesc cos mozna drobnego. 8)

Jakoś jedzenia nie pamiętam :wink: :p

Chciałam się pochwalić iż dzisiaj dojechała do mnie nagroda ze zlotu.

Aż żal, że nie mam jeszcze domu, mogłabym już porozstawiać i poukładać.

A tak teraz się zastanawiamy jak poustawiać te wszystkie pudła w naszym małym mieszkaniu :roll:

A później jedziemy do Świdnicy po naszą młodszą córcię.

Starszą mam od niedzieli a młodsza siedzi u babci. Tęskni już za nami, za siostrą.

Najgorsze jest to, że powiedziała, że nie chce wracać do przedszkola. W szoku byłam bo normalnie do tej pory to po jednym dniu w domu już się pytała kiedy pójdzie do przedszkola a tu taki tekst. Stwierdziła, że nie chce już chodzić do przedszkola bo w przedszkolu nie można oglądać bajek :roll:

hejka Betko, hejka mąż Betagrety. Co wy macie z tym moim tempem. Widze tu wokól wcale nie wolniejsze budowy, ale moze dokładniejsze i bardziej przemyślane są one.

Nie stresuj się, to tylko tak zazdzrości trochę ;-)

A i dużo optymizmu wnosisz swoim przykłądem, że się da szybko.

Swoją drogą nie wydaje mi się żebyś pozostawiała coś bez przemyślenia, już nawet ni da się prześledzić tych przmyśleń - bo przelecieć już ponad setkę mysich komentarzy to ducha (sorry Duchu) można by wyzionąć

Niestety prognoza się sprawdziła i wczoraj padało.

Przełożyłyśmy wyjazd na działkę na dzisiaj i na szczęście się udało.

Grill wyszedł super. Mi najlepiej smakowała kiszka ziemniaczana. Weronice kaszanka a Amelce kiełbasa :D

Dziewczynki oczywiście już planowały (tak na piasku) gdzie co stanie w ich pokojach :D

Załapałyśmy się też na herbatkę przy kominku u sąsiadki.

I oczywiście był spacer po naszej leśnej okolicy.