BetaGreta 20.08.2009 20:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 A dla mnie super odkryciem byla gorzka czekolada z chili. Uwielbiam. Też lubimy. Lindta. Chociaż ja zajadałam się też Milką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szaleje Pani. Mnie to lato kolo nosa przelecialo, a za chwile znowu bedzie zima. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.08.2009 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 Szaleje Pani. Mnie to lato kolo nosa przelecialo, a za chwile znowu bedzie zima. I tak mało korzystamy z kąpielisk odkąd mieszkamy w Warszawie. W okolicach Wrocławia jakoś więcej było takich odkrytych basenów, kąpielisk. A tutaj nic ciekawego nie ma. Same kryte baseny. A może ja jeszcze nie trafiłam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 W Krakowie i okolicach dla cywilizowanego czlowieka nie ma praktycznie nic. Za to mozna cale zycie w ogrodku knajpianym spedzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.08.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 W Krakowie i okolicach dla cywilizowanego czlowieka nie ma praktycznie nic. Za to mozna cale zycie w ogrodku knajpianym spedzic. Mówisz o Bunkrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.08.2009 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 W Krakowie i okolicach dla cywilizowanego czlowieka nie ma praktycznie nic. Za to mozna cale zycie w ogrodku knajpianym spedzic. Mówisz o Bunkrze Miedzy innymi. Jak nie bylo Bunkra, siedzialo sie calymi dniami w Dymie - tam nie bylismy. Ale Bunkier lepszy, bo zjesc cos mozna drobnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.08.2009 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Sierpnia 2009 W Krakowie i okolicach dla cywilizowanego czlowieka nie ma praktycznie nic. Za to mozna cale zycie w ogrodku knajpianym spedzic. Mówisz o Bunkrze Miedzy innymi. Jak nie bylo Bunkra, siedzialo sie calymi dniami w Dymie - tam nie bylismy. Ale Bunkier lepszy, bo zjesc cos mozna drobnego. Jakoś jedzenia nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.08.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Doberek baaaaardzo dawno tu nie zaglądałam ale już jestem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.08.2009 08:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Doberek baaaaardzo dawno tu nie zaglądałam ale już jestem Witaj, widziałam, czytałam że jesteś, tylko się nie odzywałam Postaram się poprawić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.08.2009 08:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Chciałam się pochwalić iż dzisiaj dojechała do mnie nagroda ze zlotu. Aż żal, że nie mam jeszcze domu, mogłabym już porozstawiać i poukładać. A tak teraz się zastanawiamy jak poustawiać te wszystkie pudła w naszym małym mieszkaniu A później jedziemy do Świdnicy po naszą młodszą córcię. Starszą mam od niedzieli a młodsza siedzi u babci. Tęskni już za nami, za siostrą. Najgorsze jest to, że powiedziała, że nie chce wracać do przedszkola. W szoku byłam bo normalnie do tej pory to po jednym dniu w domu już się pytała kiedy pójdzie do przedszkola a tu taki tekst. Stwierdziła, że nie chce już chodzić do przedszkola bo w przedszkolu nie można oglądać bajek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 21.08.2009 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 Ale Ci fajnie, meble juz masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MążBetaGreta 21.08.2009 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Sierpnia 2009 hejka Betko, hejka mąż Betagrety. Co wy macie z tym moim tempem. Widze tu wokól wcale nie wolniejsze budowy, ale moze dokładniejsze i bardziej przemyślane są one. Nie stresuj się, to tylko tak zazdzrości trochę A i dużo optymizmu wnosisz swoim przykłądem, że się da szybko. Swoją drogą nie wydaje mi się żebyś pozostawiała coś bez przemyślenia, już nawet ni da się prześledzić tych przmyśleń - bo przelecieć już ponad setkę mysich komentarzy to ducha (sorry Duchu) można by wyzionąć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.08.2009 07:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Rodzinka już w komplecie czyli koniec wakacji.Jutro jadę z dziewczynkami na działkę bo młode inwestorki chcą skontrolować co zrobiliśmy. Młodsza jest zawiedziona, że nie ma jeszcze ścian.A potem może skoczymy na basen do Mszczonowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.08.2009 08:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Doberek Miłego poniedziałku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.08.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2009 Doberek Miłego poniedziałku życzę Dzięki, ale pewnie zleci mi pod znakiem porządków Na razie zmykamy na zakupy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.08.2009 18:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Zaplanowałam na jutro wyjazd na działkę z moimi dziewczynkami a tu zapowiadają deszcz A takie fajne plany miałyśmy, wycieczka do lasu i oczywiście grill (kiełbaski i kaszanki już kupione). No nic wstaniemy, zobaczymy. A teraz idę poczytać na dobranoc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 28.08.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2009 Grilla w lekkim deszczu mozna tez zrobic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.08.2009 19:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Niestety prognoza się sprawdziła i wczoraj padało. Przełożyłyśmy wyjazd na działkę na dzisiaj i na szczęście się udało. Grill wyszedł super. Mi najlepiej smakowała kiszka ziemniaczana. Weronice kaszanka a Amelce kiełbasa Dziewczynki oczywiście już planowały (tak na piasku) gdzie co stanie w ich pokojach Załapałyśmy się też na herbatkę przy kominku u sąsiadki. I oczywiście był spacer po naszej leśnej okolicy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 20:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ale Wam fajnie. Pozdrow Malza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.08.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ale Wam fajnie. Pozdrow Malza. Pozdrowię jak wróci z morza. Dzisiaj podobno uczył się na windsurfingu pływać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts