BetaGreta 30.08.2009 20:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 A i zapomniałam napisać, że jak przyjechałyśmy to nie mogłam wjechać na działkę bo tyle gałęzi było na działce. Myślałam, że to po burzy ale jak popatrzyłam w górę okazało się że moje drzewa które rosną pod linią energetyczną są mocno podcięte. Niektóre chyba aż za bardzo Panowie z ZE nieźle poszaleli bo na działce obok ostały się praktycznie kikuty po pięknych brzozach. A tak w ogóle, to mamy tak dużo już różnych gałęzi na działce, że niezłe ognisko się szykuje na jesień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ale Wam fajnie. Pozdrow Malza. Pozdrowię jak wróci z morza. Dzisiaj podobno uczył się na windsurfingu pływać Jemu to dopiero jest fajnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.08.2009 20:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ale Wam fajnie. Pozdrow Malza. Pozdrowię jak wróci z morza. Dzisiaj podobno uczył się na windsurfingu pływać Jemu to dopiero jest fajnie. Na pewno. Głos miał mocno niewyraźny jak z nim rano rozmawiałam. Podobno po karaoke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.08.2009 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ale Wam fajnie. Pozdrow Malza. Pozdrowię jak wróci z morza. Dzisiaj podobno uczył się na windsurfingu pływać Jemu to dopiero jest fajnie. Na pewno. Głos miał mocno niewyraźny jak z nim rano rozmawiałam. Podobno po karaoke Karaoke czy sake, co za roznica? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.08.2009 20:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Sierpnia 2009 Ale Wam fajnie. Pozdrow Malza. Pozdrowię jak wróci z morza. Dzisiaj podobno uczył się na windsurfingu pływać Jemu to dopiero jest fajnie. Na pewno. Głos miał mocno niewyraźny jak z nim rano rozmawiałam. Podobno po karaoke Karaoke czy sake, co za roznica? Tia, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 31.08.2009 08:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hejkum hejkum No to jesteśmy sobie, przyzwyczajamy się powoli.... Dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.08.2009 08:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hejkum hejkum No to jesteśmy sobie, przyzwyczajamy się powoli.... Dzień dobry Dzień dobry, dzień dobry Jak miło Was widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 31.08.2009 10:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hej Beta, kurcze wakacje się kończą, juz boję się nowego roku szkolnego, zawożenia, przywożenia dzieci, pilnownia lekcji, brrrrr Co z aparatem? Zdjęć nowych w dzienniku nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.08.2009 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hej Beta, kurcze wakacje się kończą, juz boję się nowego roku szkolnego, zawożenia, przywożenia dzieci, pilnownia lekcji, brrrrr Co z aparatem? Zdjęć nowych w dzienniku nie ma No właśnie też się obawiam tego tempa. Na szczęście starsza coraz bardziej samodzielna a i szkołę mamy bliziutko więc powoli będziemy się przystosowywać do samodzielności. Młodsza do przedszkola też ma blisko więc wszystko załatwiamy na piechotę. Niestety na działkę mamy daleko więc odpada nam jeżdżenie w tygodniu i wszelkie prace załatwiamy w weekend. A na działce nic nowego się nie dzieje to i zdjęć nie ma. Aparat ma też humory więc już go nie biorę Teraz plan jest taki aby dokończyć kibelek i zacząć układać kanalizę i wszystko zalać chudziakiem. A co dalej to nie wiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 31.08.2009 11:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hello Beta U ciebie rok szkolny się zaczyna, a moja młoda dzisiaj została przedszkolakiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 31.08.2009 15:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hello Beta U ciebie rok szkolny się zaczyna, a moja młoda dzisiaj została przedszkolakiem Gratulacje dla przedszkolaka Ja to będę miała w przyszłym roku dylemat czy moją 6latkę puścić do I klasy czy jednak do zerówki. Przez te zmiany programowe może faktycznie lepiej do szkoły, sama nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 31.08.2009 19:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2009 Hello Beta U ciebie rok szkolny się zaczyna, a moja młoda dzisiaj została przedszkolakiem Gratulacje dla przedszkolaka Ja to będę miała w przyszłym roku dylemat czy moją 6latkę puścić do I klasy czy jednak do zerówki. Przez te zmiany programowe może faktycznie lepiej do szkoły, sama nie wiem Juz kiedys byly tu dyskusje na ten temat. Ja uwazam, ze jesli dziecko jest bystre, to powinno jak najszybciej smigac do szkoly. W zerowce to tylko zawracanie gitary jest. A te cmoje - boje, ze szkola niedostosowana? Zawsze byly niedostosowane i jakos zyjemy. Chyba, ze chcesz dziecku darowac rok dziecinstwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.09.2009 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2009 Co tu taka cichosza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.09.2009 06:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Beta a co Ty tak nie piszesz nic w swoim dzienniku? Czytałam go ostatnio nic nowego z budowy nie znalazłam I co z tymi szarymi oknami od rasi? są obustronnie szare czy tylko z jednej strony? Też się nad szarościami zastanawiałam ale nie wiem jak to będzie od środka wyglądało? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.09.2009 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Hejka Beatka miło mi było Cię poznać w realu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Beta a co Ty tak nie piszesz nic w swoim dzienniku? Czytałam go ostatnio nic nowego z budowy nie znalazłam I co z tymi szarymi oknami od rasi? są obustronnie szare czy tylko z jednej strony? Też się nad szarościami zastanawiałam ale nie wiem jak to będzie od środka wyglądało? okna są szare z obydwu stron i są piiiiiięęęęęęęęękkkkknnnnneeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Beata, dzięki za miły dzień i spotkanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 08.09.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 okna są szare z obydwu stron i są piiiiiięęęęęęęęękkkkknnnnneeee Kurcze , pięknie No fajnie, że tak zachwalacie i ja się będę biła z wyborem :-?W pierwszym moim wyborze też miały być szare albo stalowoszare, potem się wystraszyłam, że wyjdzie sklepowo jakoś i wybrałam dąb bagienny Za to teraz wiem, że nic nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 Betko, dzięki za wspaniały energetyzujący nalocik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.09.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2009 okna są szare z obydwu stron i są piiiiiięęęęęęęęękkkkknnnnneeee Kurcze , pięknie No fajnie, że tak zachwalacie i ja się będę biła z wyborem :-?W pierwszym moim wyborze też miały być szare albo stalowoszare, potem się wystraszyłam, że wyjdzie sklepowo jakoś i wybrałam dąb bagienny Za to teraz wiem, że nic nie wiem Nooo nieee... u mnie sklepowo raczej nie jest... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts