Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

A i zapomniałam napisać, że jak przyjechałyśmy to nie mogłam wjechać na działkę bo tyle gałęzi było na działce. Myślałam, że to po burzy ale jak popatrzyłam w górę okazało się że moje drzewa które rosną pod linią energetyczną są mocno podcięte. Niektóre chyba aż za bardzo :evil:

Panowie z ZE nieźle poszaleli bo na działce obok ostały się praktycznie kikuty po pięknych brzozach.

A tak w ogóle, to mamy tak dużo już różnych gałęzi na działce, że niezłe ognisko się szykuje na jesień.

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Hej Beta, kurcze wakacje się kończą, juz boję się nowego roku szkolnego, zawożenia, przywożenia dzieci, pilnownia lekcji, brrrrr

Co z aparatem? Zdjęć nowych w dzienniku nie ma :wink:

No właśnie też się obawiam tego tempa. Na szczęście starsza coraz bardziej samodzielna a i szkołę mamy bliziutko więc powoli będziemy się przystosowywać do samodzielności. Młodsza do przedszkola też ma blisko więc wszystko załatwiamy na piechotę.

Niestety na działkę mamy daleko więc odpada nam jeżdżenie w tygodniu i wszelkie prace załatwiamy w weekend.

A na działce nic nowego się nie dzieje to i zdjęć nie ma. Aparat ma też humory więc już go nie biorę :wink:

Teraz plan jest taki aby dokończyć kibelek i zacząć układać kanalizę i wszystko zalać chudziakiem. A co dalej to nie wiem.

Hello Beta :D

U ciebie rok szkolny się zaczyna, a moja młoda dzisiaj została przedszkolakiem :D :D

Gratulacje dla przedszkolaka :D

Ja to będę miała w przyszłym roku dylemat czy moją 6latkę puścić do I klasy czy jednak do zerówki. Przez te zmiany programowe może faktycznie lepiej do szkoły, sama nie wiem :roll:

Hello Beta :D

U ciebie rok szkolny się zaczyna, a moja młoda dzisiaj została przedszkolakiem :D :D

Gratulacje dla przedszkolaka :D

Ja to będę miała w przyszłym roku dylemat czy moją 6latkę puścić do I klasy czy jednak do zerówki. Przez te zmiany programowe może faktycznie lepiej do szkoły, sama nie wiem :roll:

Juz kiedys byly tu dyskusje na ten temat. Ja uwazam, ze jesli dziecko jest bystre, to powinno jak najszybciej smigac do szkoly. W zerowce to tylko zawracanie gitary jest. A te cmoje - boje, ze szkola niedostosowana? Zawsze byly niedostosowane i jakos zyjemy. :roll: Chyba, ze chcesz dziecku darowac rok dziecinstwa... :roll:

Beta a co Ty tak nie piszesz nic w swoim dzienniku? Czytałam go ostatnio nic nowego z budowy nie znalazłam :-? I co z tymi szarymi oknami od rasi? są obustronnie szare czy tylko z jednej strony? Też się nad szarościami zastanawiałam ale nie wiem jak to będzie od środka wyglądało?

Beta a co Ty tak nie piszesz nic w swoim dzienniku? Czytałam go ostatnio nic nowego z budowy nie znalazłam :-? I co z tymi szarymi oknami od rasi? są obustronnie szare czy tylko z jednej strony? Też się nad szarościami zastanawiałam ale nie wiem jak to będzie od środka wyglądało?

okna są szare z obydwu stron i są piiiiiięęęęęęęęękkkkknnnnneeee :D

Kurcze , pięknie :-? :roll: No fajnie, że tak zachwalacie i ja się będę biła z wyborem :-?W pierwszym moim wyborze też miały być szare albo stalowoszare, potem się wystraszyłam, że wyjdzie sklepowo jakoś i wybrałam dąb bagienny :-? :roll: Za to teraz wiem, że nic nie wiem :roll:

Kurcze , pięknie :-? :roll: No fajnie, że tak zachwalacie i ja się będę biła z wyborem :-?W pierwszym moim wyborze też miały być szare albo stalowoszare, potem się wystraszyłam, że wyjdzie sklepowo jakoś i wybrałam dąb bagienny :-? :roll: Za to teraz wiem, że nic nie wiem :roll:

Nooo nieee... :roll: u mnie sklepowo raczej nie jest... :-? :lol: :lol: