78mysz 09.09.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 okna są szare z obydwu stron i są piiiiiięęęęęęęęękkkkknnnnneeee Kurcze , pięknie No fajnie, że tak zachwalacie i ja się będę biła z wyborem :-?W pierwszym moim wyborze też miały być szare albo stalowoszare, potem się wystraszyłam, że wyjdzie sklepowo jakoś i wybrałam dąb bagienny Za to teraz wiem, że nic nie wiem Nooo nieee... u mnie sklepowo raczej nie jest... mój kierbud pokręcił nosem na moje okna i powidzial ze normalnie wypas jak w luksusowym sklepie z alkoholem . Jakie to było miłeeeee;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.09.2009 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Dziękuję za wczorajsze spotkanie u Rasi. Było super! Muszę się częściej z Wami spotykać bo macie w sobie tyle energii, że chętnie się od Was nią zarażę A na budowie cisza bo kasy brak. W zasadzie to w niedzielę stanął pierwszy budynek czyli kibelek Niestety nadal jestem obrażona na mój aparat i go nie wzięłam więc nie ma zdjęć. Jak pogoda pozwoli to mąż wypożyczy skoczka na weekend i przygotujemy się do położenia kanalizy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.09.2009 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 O! No i zaczyna się dziać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.09.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2009 Czeee Becia. Dzieki za spotkanko. Teraz Twoja kolej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Jaki wstyd, jak mnie tutaj długo nie było Ostatnio źle zorganizowana jestem Jakoś od rozpoczęcia roku szkolnego nie mogę się przestawić na nowy (stary) rytm. Chciałam podziękować dziewczynom za pomoc. Rasia, Mysza, Dobroszka - dziękuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.09.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Hejka Beta dzwoniłaś do mnie ale mój syn pojechał do znajomych razem z moim telefonem i dopiero wieczorem raczył mi powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Beta a w tym dzienniku to coś będzie nowego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.09.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Pasie, szukałam kogoś w okolicy Nadarzyna z dostępem do internetu. Na szczęście udało się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.09.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Tutli_putli zaraz wkleję kibelek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 brzmi interesująco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 19.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 hehe normalnie w stylu japońskim ten przybytek Gratuluję pierwszego "budynku" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Becia, nie widze Cie na imprezowej liscie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.09.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 hehe normalnie w stylu japońskim ten przybytek Gratuluję pierwszego "budynku" I będzie pasował do elewacji domku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.09.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Becia, nie widze Cie na imprezowej liscie... We dwójkę nie damy rady. A sama to tak nie wiem jeszcze W przyszłym tygodniu dam Ci znać, ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.09.2009 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Becia, nie widze Cie na imprezowej liscie... We dwójkę nie damy rady. A sama to tak nie wiem jeszcze W przyszłym tygodniu dam Ci znać, ok? OK, OK. Bardzo by nam bylo milo wszystkim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Betka mam nadzieję,że się udało wszystko otworzyć. A czemu szukałas w okolicach Nadarzyna ? ja Ci wysyłałam wsio z Wawy Telefon juz masz , jakby co zawsze dzwoń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.09.2009 21:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Betka mam nadzieję,że się udało wszystko otworzyć. A czemu szukałas w okolicach Nadarzyna ? ja Ci wysyłałam wsio z Wawy Telefon juz masz , jakby co zawsze dzwoń Bo najpierw chciałam nawiedzić Myszę, tzn. początkowo mieliśmy plan, żeby ktoś to nam wydrukował. Byliśmy na trasie katowickiej i dzwoniłam do Zuz@nki, do Pasie a w końcu do Rasi po telefon do Myszy a od Myszy dostałam do Ciebie. A czy ja mogę się uśmiechnąć o hasło do Twojej galerii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dobroszka 19.09.2009 21:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 galeria porasta kurzem , bo dotarłam w niej do dachu , a nie ma zdjęc okien i tynków wew. I wcięło mi gdzieś hasło dla gości , jak je odgruzuję to Ci podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.09.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 galeria porasta kurzem , bo dotarłam w niej do dachu , a nie ma zdjęc okien i tynków wew. I wcięło mi gdzieś hasło dla gości , jak je odgruzuję to Ci podeślę Ok, doskonale Cię rozumiem, u nas aparat przeleżał w szufladzie bo ostatnio szwankował strasznie. Mam nadzieję, że odpoczął i będzie robił zdjęcia i będzie co fotografować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.09.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 I jak bedzie Beciu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts