Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

okna są szare z obydwu stron i są piiiiiięęęęęęęęękkkkknnnnneeee :D

Kurcze , pięknie :-? :roll: No fajnie, że tak zachwalacie i ja się będę biła z wyborem :-?W pierwszym moim wyborze też miały być szare albo stalowoszare, potem się wystraszyłam, że wyjdzie sklepowo jakoś i wybrałam dąb bagienny :-? :roll: Za to teraz wiem, że nic nie wiem :roll:

Nooo nieee... :roll: u mnie sklepowo raczej nie jest... :-? :lol: :lol:

mój kierbud pokręcił nosem na moje okna i powidzial ze normalnie wypas jak w luksusowym sklepie z alkoholem :roll: . Jakie to było miłeeeee;)

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dziękuję za wczorajsze spotkanie u Rasi.

Było super!

Muszę się częściej z Wami spotykać bo macie w sobie tyle energii, że chętnie się od Was nią zarażę :)

A na budowie cisza bo kasy brak.

W zasadzie to w niedzielę stanął pierwszy budynek czyli kibelek :)

Niestety nadal jestem obrażona na mój aparat i go nie wzięłam :wink: więc nie ma zdjęć.

Jak pogoda pozwoli to mąż wypożyczy skoczka na weekend i przygotujemy się do położenia kanalizy.

• 2 weeks później...
Betka mam nadzieję,że się udało wszystko otworzyć. A czemu szukałas w okolicach Nadarzyna ? :roll: ja Ci wysyłałam wsio z Wawy :D Telefon juz masz , jakby co zawsze dzwoń :)

Bo najpierw chciałam nawiedzić Myszę, tzn. początkowo mieliśmy plan, żeby ktoś to nam wydrukował.

Byliśmy na trasie katowickiej i dzwoniłam do Zuz@nki, do Pasie a w końcu do Rasi po telefon do Myszy a od Myszy dostałam do Ciebie.

A czy ja mogę się uśmiechnąć o hasło do Twojej galerii?

galeria porasta kurzem , bo dotarłam w niej do dachu , a nie ma zdjęc okien i tynków wew. I wcięło mi gdzieś hasło dla gości :oops: :oops: , jak je odgruzuję to Ci podeślę :oops:

Ok, doskonale Cię rozumiem, u nas aparat przeleżał w szufladzie bo ostatnio szwankował strasznie. Mam nadzieję, że odpoczął i będzie robił zdjęcia i będzie co fotografować :D