Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Cudna pogoda w ten weekend.

Wczoraj całą rodzinką byliśmy na działce.

Było bardzo przyjemnie.

Mąż kończył wkopywanie rur od kanalizacji, ja paliłam gałęzie, które ładnie przyschły i super szybko się paliły. Dostałam zaś bardzo miły prezent od męża - nożyce do cięcia gałęzi. Także cięłam gałązki i wrzucałam je do ogniska. A jak ognisko to i kiełbaski. Nie odpalaliśmy grilla tym razem, nawet boczek smażyliśmy nad ogniskiem (wyszedł jeszcze lepszy niż z grilla).

Dziewczynki bardzo ładnie się bawiły. Oczywiście głównie biegając po swoich "pokojach", trochę A. pomagała mężowi a W. czytała sobie książkę pod drzewem i pomogła mi z gałęziami.

Zdjęcia w dzienniku.

Witam poniedziałkowo.

Dziękuję za miłe słowa.

Taka praca wykonana samemu cieszy podwójnie :D

Oczywiście duża zasługa forum, bo MążBetaGreta przeczytał przeróżne wątki a i jeden sam założył :wink: i skorzystał z porad.

Barranki Wasze schody widziałam, tylko nie zaznaczyłam u Was, że ja już też po nich chodziłam :p , ale Waszą wersję chętnie przetestuję.

tutli_putli - "japoński przybytek" sprawdza się znakomicie :p

Życzę wszystkim miłego tygodnia.

Nie dostawałam powiadomień o wpisach we własnych komentarzach :evil:

Zaległości na forum mam niesamowite 41 wiadomości do przeczytania :o Czy ja aż tyle wątków śledzę?

A z "zerówki" cieszę się bardzo :D

Dzisiaj mam taki ból głowy, że nie jestem w stanie nad niczym się skupić. I co najgorsze nie mogę go zwalczyć :(