barranki2 26.09.2009 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Cze becia i mąż. Co tam słychować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 malgos chcieć bym chciała bardzo, bardzo ale niestety nie dam rady barranki miło Was widzieć. Następny odcinek Waszego dziennika przeczytałam teraz czai się MążBetaGreta ale na razie nadrabia prasówkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.09.2009 13:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Cudna pogoda w ten weekend.Wczoraj całą rodzinką byliśmy na działce.Było bardzo przyjemnie.Mąż kończył wkopywanie rur od kanalizacji, ja paliłam gałęzie, które ładnie przyschły i super szybko się paliły. Dostałam zaś bardzo miły prezent od męża - nożyce do cięcia gałęzi. Także cięłam gałązki i wrzucałam je do ogniska. A jak ognisko to i kiełbaski. Nie odpalaliśmy grilla tym razem, nawet boczek smażyliśmy nad ogniskiem (wyszedł jeszcze lepszy niż z grilla).Dziewczynki bardzo ładnie się bawiły. Oczywiście głównie biegając po swoich "pokojach", trochę A. pomagała mężowi a W. czytała sobie książkę pod drzewem i pomogła mi z gałęziami. Zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 27.09.2009 14:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Becia- pięknie rurkowo się zrobiło kolejny krok do własnego domu super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 27.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Witanko wieczorne, wpadłam na chwilkę i widzę, ze kolejne postępy na Waszej budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 27.09.2009 21:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Takie rurki samemu to coś. A ja rasiowe schody odbudowałem, poręcze zrobiłem i w ogóle można teraz bezpiecznie wchodzić na górę... A Krause poszedł mieszkać w garażu. Znaczy nasz drabin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 27.09.2009 22:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Dobry wieczór wpadłam postraszyć nocną porą ...i proszę jakie fajne rurki tu mają. Znowu tak bardzo powolutku to ta budowa Beta nie idzie, niedawno podziwiałam "japoński przybytek" a tu prosze zaraz będzie beton lany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 28.09.2009 06:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 no proszę, jednak zrobią te ławy przed zimą złą . super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.09.2009 06:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Witam poniedziałkowo. Dziękuję za miłe słowa. Taka praca wykonana samemu cieszy podwójnie Oczywiście duża zasługa forum, bo MążBetaGreta przeczytał przeróżne wątki a i jeden sam założył i skorzystał z porad. Barranki Wasze schody widziałam, tylko nie zaznaczyłam u Was, że ja już też po nich chodziłam , ale Waszą wersję chętnie przetestuję. tutli_putli - "japoński przybytek" sprawdza się znakomicie Życzę wszystkim miłego tygodnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 05.10.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 a jak tu puuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuusto Doberek i lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.10.2009 12:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Hejka, gdzie Becia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.10.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Października 2009 Hop, hoooopppp !!!!! Becia, gdzie się skryłaś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.10.2009 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Października 2009 WOW!!! Gratulacje zerówki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.10.2009 13:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Nie dostawałam powiadomień o wpisach we własnych komentarzach Zaległości na forum mam niesamowite 41 wiadomości do przeczytania Czy ja aż tyle wątków śledzę? A z "zerówki" cieszę się bardzo Dzisiaj mam taki ból głowy, że nie jestem w stanie nad niczym się skupić. I co najgorsze nie mogę go zwalczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2009 13:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Oj współczuję Beta, a czemu go zwalczyć nie możesz mnie czasem coś pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.10.2009 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Oj współczuję Beta, a czemu go zwalczyć nie możesz mnie czasem coś pomaga Biorę prochy p/bólowe i nic. Zaraz idę po dziewczynki i jak wrócę to się po prostu położę. No nie dam rady już siedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 09.10.2009 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 a jakie masz ciśnienie? i co bierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 09.10.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Becia gratulacje ZERÓWKI i zdroweczka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.10.2009 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Beta, GRATULUJĘ STANU ZERO !!!! I niech ten ból głowy jak najszybciej minie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.10.2009 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Października 2009 Dzięki dziewczyny.Jednak sen czyni cuda i udało się zwalczyć ten ból. Mam nadzieję, że już nie wróci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts