aniawmuratorze 01.11.2009 15:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 cześć Beta miło było znów się spotkać z Wami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.11.2009 15:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Czeeee Becia i MezuBeci. Pamietacie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 01.11.2009 15:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Postrzeleńcy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 01.11.2009 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Listopada 2009 Hello Dzięki za przyjemną podróż do Rasi A na oddanie czapki się jakoś umówimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maluszek 02.11.2009 08:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej BecieGrecie Miło było Was znowu spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.11.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Becia - ty nasza forumowa cukierniczko fajnie że wpadliście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.11.2009 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Witaj Beciu Bardzo mi było miło Was poznać Przypominam się o przepis na pazurki Mam nadzieję, że jeszcze się spotkamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Cze Becia i MążBecia Macie zdrowie,postrzał w lewą pierś, a brykaja jak młode króliki. Paluchy - rewelacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Też mi było miło się z Wami spotkać i poznać nowe osoby.A Anię jeszcze raz przepraszam, że nie poznałam.Jak zwykle u Rasi było bardzo sympatycznie. Lidzia, czapkę jakoś sobie odbiorę. Może jak będą u Ciebie już przejezdne drogi to wpadnę zobaczyć Twój domek. To teraz poszukam przepisu na palce i zaraz tutaj wkleję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 20:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 PALCE CZAROWNICYSkładniki na kruche ciasto:- 0,5 kg mąki- 250 g miękkiego masła- 220 g cukru- 1 jajko + 1 żółtko- 1/2 łyżeczki soli- 1 łyżeczka proszku do pieczenia- 2 łyżeczki ekstraktu z waniliiDodatki:- słoik dżemu malinowego- 3/4 szklanki migdałów (bez skórki, przekrojonych na pół)Połączyć składniki na kruche ciasto i włożyć ciasto na 30 min. do lodówki.Po wyjęciu z lodówki ciasta formujemy wałeczki wielkości (długości) palca i szerokości migdała. Czubek palca spłaszczyć końcówką noża i to miejsce posmarować dżemem a na to położyć połówkę migdała – wypukłą stroną do góry. Na środku każdego palca zrobić trzy nacięcia tępą stroną noża.Palce ułożyć na blaszce do pieczenia wyłożonej papierem pergaminowym.Piec 10 min. w piekarniku nagrzanym do 200 st. C. http://x.garnek.pl/ga6602/058346ebef2350a7863822a2/7863822.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 20:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A dzisiaj byłam praktycznie cały dzień na działce. Niestety jak przyjechałam czekała mnie niemiła niespodzianka. Chyba przez mrozy woda leciała nam od jakiegoś czasu i zalała fundamenty. W zasadzie to miałam całkiem niezłe lodowisko. I zabrałam się do skuwania lodu i wylewania wody. Ręce bolą mnie okrutnie. A, wodomierz nam popękał Z dobrych wieści to mamy cały materiał na ściany i mam nadzieję, że ekipa się stawi i ruszy zgodnie z planem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No mimo złych wodnych wieści to trochę dobry też jest - a jak ruszycie z tymi ścianami to tylko wiory będą szły a wylewania zimnej wody nawet w dzisiejszy sloneczny dzień wspólczuję jak będzisz następna razą na działce to może tak wpadniesz do mnie na kawkę co ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 No mimo złych wodnych wieści to trochę dobry też jest - a jak ruszycie z tymi ścianami to tylko wiory będą szły a wylewania zimnej wody nawet w dzisiejszy sloneczny dzień wspólczuję jak będzisz następna razą na działce to może tak wpadniesz do mnie na kawkę co ? Bardzo chętnie, a prześlesz mi jakiś nr tel.? Dzisiaj to miałam ogromną ochotę na kawkę ale przez tą wodę nie miałam czasu. Ledwo zdążyłam odebrać Amelkę z przedszkola. Przedszkole do 17.30 a ja 17.20 ją odebrałam. Dwie godziny z Żabiej Woli jechałam do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.11.2009 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 poszło a ja miałam wrażenie że dość pusto jest dzisiaj na ulicach tylko w Konstancinie się przykorkowałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 poszło a ja miałam wrażenie że dość pusto jest dzisiaj na ulicach tylko w Konstancinie się przykorkowałam Doszło Rano też miałam wrażenie, że całkiem fajnie się jedzie. A wieczorem to był koszmar. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Becia - ukradłam palce do komentów,ja muszę je kiedyś zrobić....może na urodziny teściowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.11.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Becia - ukradłam palce do komentów,ja muszę je kiedyś zrobić....może na urodziny teściowej ciekawe jak je nazwiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 02.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej Becia i Małżu Beci! Dzięki, że byliście! Palce zrobiły furorę, też kradnę przepis... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 21:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Becia - ukradłam palce do komentów,ja muszę je kiedyś zrobić....może na urodziny teściowej Nie ma sprawy Tylko żeby sobie nie pomyślała, że jest czarownicą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 21:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Hej Becia i Małżu Beci! Dzięki, że byliście! Palce zrobiły furorę, też kradnę przepis... Proszę bardzo Na przyszły rok mam już upatrzone inne krwawe przepisy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts