barranki2 02.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A JA SIEM NIE ZAŁAPAŁEM NA PALCE I PANI BARRANKOWA TESZ SIĘ NIE ZAŁAPAŁA NA PALCE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Wiem, wiem, kto później przychodzi, temu tylko szynka zostaje. I ziemniak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 A JA SIEM NIE ZAŁAPAŁEM NA PALCE I PANI BARRANKOWA TESZ SIĘ NIE ZAŁAPAŁA NA PALCE BUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU!!! Wiem, wiem, kto później przychodzi, temu tylko szynka zostaje. I ziemniak To kiedyś Wam zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 02.11.2009 21:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Becia - ukradłam palce do komentów,ja muszę je kiedyś zrobić....może na urodziny teściowej ciekawe jak je nazwiesz ale one juz maja nazwę i to całkiem stosowna do okoliczności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.11.2009 21:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kurcze ja też paluszków nie lizałam Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.11.2009 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 Kurcze ja też paluszków nie lizałam Doberek To za rok będzie ich więcej Chyba, że nadarzy się inna okazja to też mogę upiec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 02.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 To dorobimy okazję do paluchów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 02.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Listopada 2009 mi się udało jednego palucha skosztować i potwierdzam, że smaczniusie były przepisa też sobie skradłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 03.11.2009 07:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 I ja potwierdzam, że paluchy palce lizać Przepis skradłam Miłego dzionka życze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 03.11.2009 09:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 dzień dobry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.11.2009 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Dobry wieczór! Zapomniałam napisać, że wczoraj odebrałam numer naszego domku - fajne uczucie A dzisiaj dość dziwnie się czuję, jakbym balowała całą noc i poszła po 2 godzinach snu do pracy. Normalnie oczy mi się kleją cały dzień. Także dzisiaj też za długo z Wami nie posiedzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.11.2009 21:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czeeee Becia i MezuBeci. Pamietacie? Yyyyy, tia, chyba nie pamiętam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.11.2009 21:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 To dorobimy okazję do paluchów Dobrze Barranek napisał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czeeee Becia i MezuBeci. Pamietacie? Yyyyy, tia, chyba nie pamiętam Nooooo ze macie zalegla okazje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 03.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czeeee Becia i MezuBeci. Pamietacie? Yyyyy, tia, chyba nie pamiętam Nooooo ze macie zalegla okazje. znaczy, bedą paluchy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.11.2009 21:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czeeee Becia i MezuBeci. Pamietacie? Yyyyy, tia, chyba nie pamiętam Nooooo ze macie zalegla okazje. A już się bałam, że coś narozrabialiśmy i nic nie pamiętamy. Pamiętam, że obiecywałam P., że będziemy. Malka a palce mogę zrobić, tym bardziej, że kilka osób się nie załapało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Czeeee Becia i MezuBeci. Pamietacie? Yyyyy, tia, chyba nie pamiętam Nooooo ze macie zalegla okazje. znaczy, bedą paluchy Hurrrraaaaa... Ja sie zalapalam, ale juz malo bylo i nie wypadalo sie rzucic. Chociaz ochote mialam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Becia - ukradłam palce do komentów,ja muszę je kiedyś zrobić....może na urodziny teściowej ciekawe jak je nazwiesz ale one juz maja nazwę i to całkiem stosowna do okoliczności myślałam że może dyplomatycznie zmienisz nazwę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Becia - ukradłam palce do komentów,ja muszę je kiedyś zrobić....może na urodziny teściowej ciekawe jak je nazwiesz ale one juz maja nazwę i to całkiem stosowna do okoliczności myślałam że może dyplomatycznie zmienisz nazwę Na nastepnej imprezie przydaloby sie serce tesciowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.11.2009 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Becia - ukradłam palce do komentów,ja muszę je kiedyś zrobić....może na urodziny teściowej ciekawe jak je nazwiesz ale one juz maja nazwę i to całkiem stosowna do okoliczności myślałam że może dyplomatycznie zmienisz nazwę Na nastepnej imprezie przydaloby sie serce tesciowej. a co byś z nim zrobiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 03.11.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Listopada 2009 Becia - ukradłam palce do komentów,ja muszę je kiedyś zrobić....może na urodziny teściowej ciekawe jak je nazwiesz ale one juz maja nazwę i to całkiem stosowna do okoliczności myślałam że może dyplomatycznie zmienisz nazwę Na nastepnej imprezie przydaloby sie serce tesciowej. a co byś z nim zrobiła A co sie z ciastkami robi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts