lidszu 04.11.2009 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Listopada 2009 Hello to kiedy te paluchy będą ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.11.2009 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Ekipa zjechała na działkę, tzn. dzisiaj zwozi swoje sprzęty i inne zabawki. Jak dobrze pójdzie to jutro ruszą a jak nie to w sobotę. MążBetaGreta musiał się stawić na działce na 6.30 Był o 6.20 a panowie już czekali Nie wiem jak mu się udało wstać bo wczoraj szalał jeszcze na koncercie Kultu i nie wrócił najwcześniej Mam nadzieję, że nie zaśnie w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.11.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Hello to kiedy te paluchy będą ? Na poprawinach Małgoś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.11.2009 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Listopada 2009 Hello to kiedy te paluchy będą ? Na poprawinach Małgoś. Zanotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.11.2009 12:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Mam dobre wieści.Ekipa się stawiła i ruszyła z grubej rury. Pierwszą partię materiałów wykorzystali więc jutro jadę po drugą.Zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 08.11.2009 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Ale fajnie!!! Teraz byle pogoda była i do końca roku domek będziesz miała! A co to są za bloczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 08.11.2009 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Fajosko masz, to już po pokojach biegać możecie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.11.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 Beta OGROMNE GRATULACJE !!!! niedługo mnie dogonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.11.2009 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2009 I mnie, i mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.11.2009 13:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Wstałam dzisiaj o 5.20 bo musiałam pojechać do Mszczonowa, żeby domówić pustaków, bo w sobotę prawie wszystko zużyli. Niestety robotnicy zadzwonili, że za mocno pada i nie będą u nas dzisiaj nic robić No nic, rozumiem ich, na szczęście dzwonią i informują. A ja zwiozłam pustaki razem z sympatycznym panem kierowcą na działkę i mam nadzieję, że jutro się przydadzą (oby nie padało). Także, faktycznie dziewczyny, gonię Was gonię Małgoś, do Twojego betonu mi jeszcze trochę brakuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.11.2009 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Becia, no i dobrze, bo jeszcze bys nam z forum zniknela za szybko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.11.2009 14:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Becia, no i dobrze, bo jeszcze bys nam z forum zniknela za szybko. I tak ostatnio więcej znikam niż jestem Teraz też na chwilkę bo muszę dzieci porozprowadzać po zajęciach dodatkowych. Jutro z wieczorka wpadnę na dłużej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 09.11.2009 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2009 Beta, nie chcę cię martwić, ale nadają do czwartku opady deszczu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.11.2009 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Hejka ciągle pada i pada a dziś małż był na naszej budowie i przy dwóch kominach cieknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 17:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Hejka ciągle pada i pada a dziś małż był na naszej budowie i przy dwóch kominach cieknie Uuu, to nie dobrze. U nas woda stoi na chudziaku bo wylaliśmy go niżej od fundamentów. Oj, przydałby się już daszek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Mnie tez ten deszcz juz znudzil. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Mnie tez ten deszcz juz znudzil. Niedługo zapomnimy jak wygląda słońce Nawet jak nie pada to jest szaro. Weszłam do twoich komentarzy ale mam 6 stron do nadrobienia. Zostawiłam sobie je na potem a teraz wkleiłam zdjęcia do swojego dziennika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.11.2009 17:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Mnie tez ten deszcz juz znudzil. Niedługo zapomnimy jak wygląda słońce Nawet jak nie pada to jest szaro. Weszłam do twoich komentarzy ale mam 6 stron do nadrobienia. Zostawiłam sobie je na potem a teraz wkleiłam zdjęcia do swojego dziennika Spokojnie, zadnych sensacji na razie, a dziewczyny dzielnie stukaja stronki, co bym sie jak najszybciej mogla przeprowadzic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Mnie tez ten deszcz juz znudzil. Niedługo zapomnimy jak wygląda słońce Nawet jak nie pada to jest szaro. Weszłam do twoich komentarzy ale mam 6 stron do nadrobienia. Zostawiłam sobie je na potem a teraz wkleiłam zdjęcia do swojego dziennika Spokojnie, zadnych sensacji na razie, a dziewczyny dzielnie stukaja stronki, co bym sie jak najszybciej mogla przeprowadzic. A widzisz, to muszę przeczytać i też coś napisać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Wrrr, obejrzałam prognozę pogody i niestety dopiero w sobotę przejaśnienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts