Gwoździk 11.11.2009 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Dobry wieczór ... tak oficjalnie się przywitam ... ... niestety u Rasi nie mogłem osobiście powiedzieć po prostu "cześć" ... ... widzę, że się mury pną do góry ... oby szybko ... przed śniegami i mrozami ... ... to tyle tytułem oficjalnego wstępu ... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Beti no to ściany ruszyły !!!! Super!!! trzymam kciuki za pogodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 22:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Bardzo mi miło Cię tutaj gościć Gwoździku. Mam nadzieję, że jeszcze będzie nie jedna okazja aby osobiście sobie powiedzieć "cześć" Ja też liczę na to, że do mrozów przykryją mi domek daszkiem. W końcu ani on duży ani wysoki. Tylko teraz ten deszcz utrudnia wszelkie prace. Życzę miłej nocki. Ja już zmykam, niestety nie należę do nocnych marków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.11.2009 22:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 Beti no to ściany ruszyły !!!! Super!!! trzymam kciuki za pogodę Aniu, nie dziękuję Ten deszcz już mnie dobija. Dzisiaj wstałam o 9tej, spałam godzinkę w dzień i już spadam bo mi się oczy kleją. Jutro wpadnę do Twoich komentarzy bo przejrzałam dziennik ale sił mi już brakuje na dłuższą pogawędką Dobranoc! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 11.11.2009 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2009 śpij dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 12.11.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam się i ze smutkiem zauważam że dzisiejsza pogoda nie nastraja optymistycznie do życia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Becia - główka do góry bedzie dobrze - jesień minie a chałupa urośnie szybko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.11.2009 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Hello ja też ostatnio chodziłam niewyspana, ale mi już przeszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Witam, witam.Pogoda taka, że nawet jak ktoś nie ma skłonności do depresji to się jej może nabawić.Lenia mam okrutnego.Idę zrobić kawkę i może w końcu zrobić coś sensownego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 12.11.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 to może tak http://th.interia.pl/50,ba16fa4d31767545/kawusia.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 10:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Gosia, dzięki za kawkę. Ja jeszcze nie doszłam do kuchni chociaż mam dwa kroki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Gosia, dzięki za kawkę. Ja jeszcze nie doszłam do kuchni chociaż mam dwa kroki jakby nie moja infekcja to bym ci zafundowała kawę z dostawą do domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kurde, miałam telefon z przedszkola, że moja córcia osowiała i się pokłada. Zmierzyły jej temp. i ma 37 st. C. Ma zjeść obiad (jak coś tknie) i lecę po nią Rano coś mówiła, że gardło ją boli ale jak się umyła to powiedziała, że już ją nie boli Chyba jednak ją coś bierze. Nafaszeruję ją czym się da a jutro zobaczymy czy lekarz czy wystarczy jak przez weekend sobie odpocznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Gosia, dzięki za kawkę. Ja jeszcze nie doszłam do kuchni chociaż mam dwa kroki jakby nie moja infekcja to bym ci zafundowała kawę z dostawą do domu Wierzę, że byś do mnie z tą kawą przyjechała Ty to masz złote serce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 12.11.2009 11:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Kurde, miałam telefon z przedszkola, że moja córcia osowiała i się pokłada. Zmierzyły jej temp. i ma 37 st. C. Ma zjeść obiad (jak coś tknie) i lecę po nią Rano coś mówiła, że gardło ją boli ale jak się umyła to powiedziała, że już ją nie boli Chyba jednak ją coś bierze. Nafaszeruję ją czym się da a jutro zobaczymy czy lekarz czy wystarczy jak przez weekend sobie odpocznie. Becia, nie trzymaj jej w przedszklou, potrzymaj ją w domu niech już się nie styka z wirusem bądź bakteriami - niech szybciutko wraca do zdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2009 12:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 We wszystkich watkach choruja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 12:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 We wszystkich watkach choruja. Też to zauważyłam i myślałam że nas to ominie Nafaszerowałam ją witaminami i dałam nurofen, poczytałam "Plastusia" i zasnęła. Aż mnie samą z tego wszystkiego głowa rozbolała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.11.2009 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ty sie lepiej odstresuj... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.11.2009 13:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Ty sie lepiej odstresuj... Chyba wieczorem jakiegoś grzańca sobie zrobię, bo mam napoczęte czerwone wino, które nie bardzo mi podchodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 12.11.2009 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2009 Straszna ze mnie trąba (efekt nie zaglądania byt często na forum ostatnio) i biejem siem w pierś za ten wpis w Twoim dzienniku Już się poprawiłam,wykasowałam i przeklejem tu, to co napisałam rano Dzień dobry:) Tylko przelotem wpadłam pogratulować zaawansowania budowy i nieskromnie oznajmić, że mnie zazdrość zjada na widok Twojej budowy - u nas mizeria jak nie wiem co Ruszymy chyba dopiero na wiosnę z całym bałaganem budowlanym. Do tego na nic nie mam czasu ostatnio a dziennik w czeluściach zapomnienia się zapadł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts