Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

Dobry wieczór ... tak oficjalnie się przywitam ... :D

... niestety u Rasi nie mogłem osobiście powiedzieć po prostu "cześć" ... :cry:

... widzę, że się mury pną do góry ... oby szybko ... przed śniegami i mrozami ... :D

... to tyle tytułem oficjalnego wstępu ...:wink:

pozdrawiam

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Bardzo mi miło Cię tutaj gościć Gwoździku.

Mam nadzieję, że jeszcze będzie nie jedna okazja aby osobiście sobie powiedzieć "cześć" :D

Ja też liczę na to, że do mrozów przykryją mi domek daszkiem. W końcu ani on duży ani wysoki. Tylko teraz ten deszcz utrudnia wszelkie prace.

Życzę miłej nocki.

Ja już zmykam, niestety nie należę do nocnych marków :roll:

Beti no to ściany ruszyły !!!! :D :D :D :D :D

Super!!!

trzymam kciuki za pogodę :D

Aniu, nie dziękuję :wink:

Ten deszcz już mnie dobija.

Dzisiaj wstałam o 9tej, spałam godzinkę w dzień i już spadam bo mi się oczy kleją.

Jutro wpadnę do Twoich komentarzy bo przejrzałam dziennik ale sił mi już brakuje na dłuższą pogawędką :roll:

Dobranoc!

Kurde, miałam telefon z przedszkola, że moja córcia osowiała i się pokłada. Zmierzyły jej temp. i ma 37 st. C.

Ma zjeść obiad (jak coś tknie) i lecę po nią :(

Rano coś mówiła, że gardło ją boli ale jak się umyła to powiedziała, że już ją nie boli :roll:

Chyba jednak ją coś bierze. Nafaszeruję ją czym się da a jutro zobaczymy czy lekarz czy wystarczy jak przez weekend sobie odpocznie.

Kurde, miałam telefon z przedszkola, że moja córcia osowiała i się pokłada. Zmierzyły jej temp. i ma 37 st. C.

Ma zjeść obiad (jak coś tknie) i lecę po nią :(

Rano coś mówiła, że gardło ją boli ale jak się umyła to powiedziała, że już ją nie boli :roll:

Chyba jednak ją coś bierze. Nafaszeruję ją czym się da a jutro zobaczymy czy lekarz czy wystarczy jak przez weekend sobie odpocznie.

Becia, nie trzymaj jej w przedszklou, potrzymaj ją w domu niech już się nie styka z wirusem bądź bakteriami - niech szybciutko wraca do zdrówka :D

Straszna ze mnie trąba (efekt nie zaglądania byt często na forum ostatnio) i biejem siem w pierś za ten wpis w Twoim dzienniku :oops:

Już się poprawiłam,wykasowałam i przeklejem tu, to co napisałam rano :oops:

Dzień dobry:)

Tylko przelotem wpadłam pogratulować zaawansowania budowy i nieskromnie oznajmić, że mnie zazdrość zjada na widok Twojej budowy

- u nas mizeria jak nie wiem co Ruszymy chyba dopiero na wiosnę z całym bałaganem budowlanym. Do tego na nic nie mam czasu ostatnio a dziennik w czeluściach zapomnienia się zapadł