Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Straszna ze mnie trąba (efekt nie zaglądania byt często na forum ostatnio) i biejem siem w pierś za ten wpis w Twoim dzienniku :oops:

Już się poprawiłam,wykasowałam i przeklejem tu, to co napisałam rano :oops:

Dzień dobry:)

Tylko przelotem wpadłam pogratulować zaawansowania budowy i nieskromnie oznajmić, że mnie zazdrość zjada na widok Twojej budowy

- u nas mizeria jak nie wiem co Ruszymy chyba dopiero na wiosnę z całym bałaganem budowlanym. Do tego na nic nie mam czasu ostatnio a dziennik w czeluściach zapomnienia się zapadł

Nic się nie stało.

Jesteś miłym gościem :D

Mam nadzieję, że spałaś spokojnie :wink:

Beta Ty złociutka msz do mnie po drodze jak jedziesz z działeczki do domu więc zawsze mozesz wpaść i sprawdzić czy jestem :D

a przewaznie jestem :wink: buziaki

Nie dodzwoniłam się do Ciebie, jakoś chyba mam zły numer.

Wprosiłam się za to do Myszy i padłam z wrażenia.

Dom przestronny i przemyślany.

Gospodarze przesympatyczni :D

Zabraliśmy im trochę cennego czasu w tak piękny dzień jaki był wczoraj (nie wiem czemu dzisiaj się wszytko popsuło :evil: ). Mysza odpowiadała nam cierpliwie na różne tematy i już wiemy z jakich namiarów będziemy chcieli skorzystać :)

Bardzo jestem ciekawa już efektu końcowego.