Gwoździk 16.11.2009 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Alleluja! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 16.11.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 na przykład... http://drewa999.blox.pl/resource/choinka01.jpg Skoro na Smyku już są... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.11.2009 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 a Wam co się stało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.11.2009 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 a Wam co się stało święta idą przecież, więc w nastrój się wczuwają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 16.11.2009 22:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Listopada 2009 Wesołych świąt! na żarty się Wam zebrało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.11.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 No, nieźle chłopaki poszaleliście Rozumiem, że do Wielkanocy mam już nie zaglądać Mimo wszystko grzecznie się przywitam w ten mżysty poranek, wtorkowy, żeby nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 17.11.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Mimo wszystko grzecznie się przywitam w ten mżysty poranek, wtorkowy, żeby nie było. To i ja się przywitam Strasznie ciemno smutno i brzydko dzisiaj Nic mi się nie chce, a na 13 muszę jechać na szkolenie z pierwszej pomocy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 17.11.2009 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2009 Eeee, gadacie. Choinka świeci, dobrze jest Miłego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 20:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzisiaj MążBetaGreta był na działce.Zdjęcia podrzucił mailem więc wstawiłam w dzienniku. Niestety ta pogoda stresuje mnie ogromnie. Całą noc padało i już myślałam, że nici z dzisiejszego budowania. Na szczęście w dzień nie padało. Jednak prognozy nadal nie są dobre. Jakby skończyli w tym tygodniu to może udałoby się w przyszłym tygodniu ruszyć z dachem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzisiaj MążBetaGreta był na działce. Zdjęcia podrzucił mailem więc wstawiłam w dzienniku. Niestety ta pogoda stresuje mnie ogromnie. Całą noc padało i już myślałam, że nici z dzisiejszego budowania. Na szczęście w dzień nie padało. Jednak prognozy nadal nie są dobre. Jakby skończyli w tym tygodniu to może udałoby się w przyszłym tygodniu ruszyć z dachem. Beta uda się, tylko mocno musisz w to uwierzyć nam się też dobra pogoda przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzisiaj MążBetaGreta był na działce. Zdjęcia podrzucił mailem więc wstawiłam w dzienniku. Niestety ta pogoda stresuje mnie ogromnie. Całą noc padało i już myślałam, że nici z dzisiejszego budowania. Na szczęście w dzień nie padało. Jednak prognozy nadal nie są dobre. Jakby skończyli w tym tygodniu to może udałoby się w przyszłym tygodniu ruszyć z dachem. Beta uda się, tylko mocno musisz w to uwierzyć nam się też dobra pogoda przyda Wiem, wiem A jak Twoje kominy? Już nie ciekną? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2009 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a kiedy się na budowę wybierasz osobiście ? ale fajnie zaraz skończą Ci murować dzisiaj na pogode nie można bylo narzekać niestety jutro zacznie padać znowu w południe ale w piatek już ładnie tylko potem temperatura spadnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 21:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a kiedy się na budowę wybierasz osobiście ? ale fajnie zaraz skończą Ci murować dzisiaj na pogode nie można bylo narzekać niestety jutro zacznie padać znowu w południe ale w piatek już ładnie tylko potem temperatura spadnie Nie wiem. Jak trzeba będzie jakiś towar odbierać to może w piątek a jak nie to pewnie pojedziemy razem w sobotę bo nie usiedzę, żeby tego na własne oczy nie zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Dzisiaj MążBetaGreta był na działce. Zdjęcia podrzucił mailem więc wstawiłam w dzienniku. Niestety ta pogoda stresuje mnie ogromnie. Całą noc padało i już myślałam, że nici z dzisiejszego budowania. Na szczęście w dzień nie padało. Jednak prognozy nadal nie są dobre. Jakby skończyli w tym tygodniu to może udałoby się w przyszłym tygodniu ruszyć z dachem. Beta uda się, tylko mocno musisz w to uwierzyć nam się też dobra pogoda przyda Wiem, wiem A jak Twoje kominy? Już nie ciekną? ciekną, dopiero w piątek dachowiec przyjedzie i balkon na wykuszu też przecieka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 18.11.2009 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 patrząc na tą "dzisiejszą" zimę... to chyba zdążycie .... czego życzę ... PS. gdybyś potrzebowała gwoździ na swój dach ... to wal jak w dym ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 a kiedy się na budowę wybierasz osobiście ? ale fajnie zaraz skończą Ci murować dzisiaj na pogode nie można bylo narzekać niestety jutro zacznie padać znowu w południe ale w piatek już ładnie tylko potem temperatura spadnie Nie wiem. Jak trzeba będzie jakiś towar odbierać to może w piątek a jak nie to pewnie pojedziemy razem w sobotę bo nie usiedzę, żeby tego na własne oczy nie zobaczyć. też bym nie usiedziala zapraszam więc na kawkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 patrząc na tą "dzisiejszą" zimę... to chyba zdążycie .... czego życzę ... PS. gdybyś potrzebowała gwoździ na swój dach ... to wal jak w dym ... Zimy to faktycznie nie ma ale ten deszcz też jest dobijający. A o gwoździach będę pamiętać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 21:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja dzisiaj mam wolny wieczór, tzn. komputer dla siebie, bo MążBetaGreta szalej na koncercie Acid Drinkers. Nadrabiam więc zaległości i buszuję po forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 18.11.2009 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja dzisiaj mam wolny wieczór, tzn. komputer dla siebie, bo MążBetaGreta szalej na koncercie Acid Drinkers. Nadrabiam więc zaległości i buszuję po forum Baaardzo miły wieczór ja też buszuję ale mojego wykończyłam zawieszaniem karniszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja dzisiaj mam wolny wieczór, tzn. komputer dla siebie, bo MążBetaGreta szalej na koncercie Acid Drinkers. Nadrabiam więc zaległości i buszuję po forum Baaardzo miły wieczór ja też buszuję ale mojego wykończyłam zawieszaniem karniszy To też jest sposób Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts