Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

A ja dzisiaj mam wolny wieczór, tzn. komputer dla siebie, bo MążBetaGreta szalej na koncercie Acid Drinkers. Nadrabiam więc zaległości i buszuję po forum :D

ale ci super :D

widziałam postępy na budowie - niedługo mnie dogonicie 8)

Gonimy, gonimy a w zasadzie to ścigamy się z deszczem.

A Tobie dziękuję za otwarcie nowej stronki - 20tej :D

No piękne te ściany i wnęka na kominek i wogóle miło popatrzeć :D Też chce takie u siebie już, zaraz, natychmiast! :( a tu jakaś bryndza normalnie :-? Jeszcze się dziś wściekłam w banku, bo nam takie beznadziejne warunki przedstawili razem z decyzją, że chyba im podziekujemy i będziemy sami 100 lat ten dom budować :evil: Dobrze, że przynajmniej mam super pogodę :roll:

Becia wiesz już co z tym Twoim dachem? Macie już ostateczne rozwiązanie albo jakieś nowe pomysły?

A ja dzisiaj mam wolny wieczór, tzn. komputer dla siebie, bo MążBetaGreta szalej na koncercie Acid Drinkers. Nadrabiam więc zaległości i buszuję po forum :D

ale ci super :D

widziałam postępy na budowie - niedługo mnie dogonicie 8)

Gonimy, gonimy a w zasadzie to ścigamy się z deszczem.

A Tobie dziękuję za otwarcie nowej stronki - 20tej :D

a ja bym się chciała ścignąc z mrozami i przyłącza wykopać :roll: to moje chwilowo największe marzenie :roll:

No piękne te ściany i wnęka na kominek i wogóle miło popatrzeć :D Też chce takie u siebie już, zaraz, natychmiast! :( a tu jakaś bryndza normalnie :-? Jeszcze się dziś wściekłam w banku, bo nam takie beznadziejne warunki przedstawili razem z decyzją, że chyba im podziekujemy i będziemy sami 100 lat ten dom budować :evil: Dobrze, że przynajmniej mam super pogodę :roll:

Becia wiesz już co z tym Twoim dachem? Macie już ostateczne rozwiązanie albo jakieś nowe pomysły?

Z kredytami to niestety koszmar.

Ja też nie wiem co z nami będzie.

A co do dachu, to na razie przekonałam męża aby nie kładł blachy. Wyszukał jakieś membrany i czekamy teraz na wyceny.