lidszu 18.11.2009 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja dzisiaj mam wolny wieczór, tzn. komputer dla siebie, bo MążBetaGreta szalej na koncercie Acid Drinkers. Nadrabiam więc zaległości i buszuję po forum ale ci super widziałam postępy na budowie - niedługo mnie dogonicie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 21:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja dzisiaj mam wolny wieczór, tzn. komputer dla siebie, bo MążBetaGreta szalej na koncercie Acid Drinkers. Nadrabiam więc zaległości i buszuję po forum ale ci super widziałam postępy na budowie - niedługo mnie dogonicie Gonimy, gonimy a w zasadzie to ścigamy się z deszczem. A Tobie dziękuję za otwarcie nowej stronki - 20tej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 18.11.2009 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No piękne te ściany i wnęka na kominek i wogóle miło popatrzeć Też chce takie u siebie już, zaraz, natychmiast! a tu jakaś bryndza normalnie Jeszcze się dziś wściekłam w banku, bo nam takie beznadziejne warunki przedstawili razem z decyzją, że chyba im podziekujemy i będziemy sami 100 lat ten dom budować Dobrze, że przynajmniej mam super pogodę Becia wiesz już co z tym Twoim dachem? Macie już ostateczne rozwiązanie albo jakieś nowe pomysły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 22:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 A ja dzisiaj mam wolny wieczór, tzn. komputer dla siebie, bo MążBetaGreta szalej na koncercie Acid Drinkers. Nadrabiam więc zaległości i buszuję po forum ale ci super widziałam postępy na budowie - niedługo mnie dogonicie Gonimy, gonimy a w zasadzie to ścigamy się z deszczem. A Tobie dziękuję za otwarcie nowej stronki - 20tej a ja bym się chciała ścignąc z mrozami i przyłącza wykopać to moje chwilowo największe marzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 22:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No piękne te ściany i wnęka na kominek i wogóle miło popatrzeć Też chce takie u siebie już, zaraz, natychmiast! a tu jakaś bryndza normalnie Jeszcze się dziś wściekłam w banku, bo nam takie beznadziejne warunki przedstawili razem z decyzją, że chyba im podziekujemy i będziemy sami 100 lat ten dom budować Dobrze, że przynajmniej mam super pogodę Becia wiesz już co z tym Twoim dachem? Macie już ostateczne rozwiązanie albo jakieś nowe pomysły? Z kredytami to niestety koszmar. Ja też nie wiem co z nami będzie. A co do dachu, to na razie przekonałam męża aby nie kładł blachy. Wyszukał jakieś membrany i czekamy teraz na wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 22:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Pasie to napiszę to co Ty mi napisałaś - trzeba wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.11.2009 22:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No to ja już zmykam.Spokojnej nocki dla wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 Pasie to napiszę to co Ty mi napisałaś - trzeba wierzyć i ja wierzę, jak zawsze najwyżej potem małż mi gada bo ty to zwsze mówisz jakoś to będzie a tu duuupa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 18.11.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2009 No to ja już zmykam. Spokojnej nocki dla wszystkich. i wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 19.11.2009 06:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 BetaGreta już prawie meblować się możesz tylko zakryć ściany dachem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 19.11.2009 07:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Witam się Piękne ściany i wnęka na kominek Idziecie jak burza Oby tylko zima za wcześniej nie przyszła. Trzymam kciuki za dalsze postępy. Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.11.2009 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Kochana, jaką Ty masz dziure na kominek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 19.11.2009 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Hej BetaGreta idziecie jak burza. Normalnie oczom nie wierze. Zima ma być dopiero na przełomie stycznia i lutego więc trochę czasu jeszcze macie Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 19.11.2009 21:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Listopada 2009 Hej BetaGreta idziecie jak burza. Normalnie oczom nie wierze. Zima ma być dopiero na przełomie stycznia i lutego więc trochę czasu jeszcze macie Pozdrawiam oooo to też dla mnie dobre wiadomości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 20.11.2009 09:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 znalazłam chwilę i się witam lecę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.11.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam się wieczorowo.Dzisiaj nie byłam na działce. Za to był mój mąż i wrócił zadowolony. Chłopaki dają radę i dzielnie chyba od 6.30 pracują i dzięki temu już zaczęli układać więźbę.Zaraz wkleję zdjęcia do dziennika. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 20.11.2009 20:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam!! ładnie Wasz domek do góry idzie !! widze, że już więźba też powstaje.....będę zaglądac i kibicować !! ....a działeczke macie poprostu śliczną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.11.2009 20:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Witam!! ładnie Wasz domek do góry idzie !! widze, że już więźba też powstaje.....będę zaglądac i kibicować !! ....a działeczke macie poprostu śliczną Witam, miło mi Cię gościć. Zapraszam jak najczęściej I dziękuję za miłe słowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 20.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ale fajnie to wygląda. Jeszcze trochę i już deszcze nie będą Wam straszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.11.2009 20:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jeszcze chwila i imprezy mozna bedzie robic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts