Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

ale tempo :o

Becia ja myslę że ty się do tego września to spokojnie urządzisz i będziesz pić kawkę na tarasie :D

Jak się uda to mam nadzieję, że Ty pierwsza do mnie przyjedziesz :D

Będziemy jutro na działce ale niestety mamy mocno napięty plan dnia (niestety muszę jutro jeszcze załatwić sprawy zawodowe) więc tym razem Cię nie odwiedzimy. Żałuję bo jestem bardzo ciekawa Twojego domku.

ale tempo :o

Becia ja myslę że ty się do tego września to spokojnie urządzisz i będziesz pić kawkę na tarasie :D

Jak się uda to mam nadzieję, że Ty pierwsza do mnie przyjedziesz :D

Będziemy jutro na działce ale niestety mamy mocno napięty plan dnia (niestety muszę jutro jeszcze załatwić sprawy zawodowe) więc tym razem Cię nie odwiedzimy. Żałuję bo jestem bardzo ciekawa Twojego domku.

co sie odwlecze to ............ damy adę nigdzie się z domkiem nie wybieramy :wink: więc zapraszamjak bedziesz miala czas to spokojnie sobie przy kawce pogadamy :D

nie zapomnij aparatu wziąć i fotki cyknij :wink:

Jutro to się pewnie niewiele zmieni od stanu dzisiejszego.

Aparat pewnie weźmiemy chociaż on jest mocno niepewny i coraz częściej odmawia współpracy.

Już pisałam do Mikołaja, że marzy mi się nowy więc może coś z tego będzie.

A co do kawy to może w tygodniu uda mi się wyrwać.

Berek :D

miłej zabawy na budowie :wink: :) :D

Oj, dzisiaj nie nacieszyłam się budową.

Jak przyjechaliśmy to mąż musiał uzgodnić z majstrem co i jak a mnie wygonił do składu budowlanego po cement i pręty. Na szczęście sympatyczny p. Andrzej załadował mi cały towar i z obciążeniem ok. 300 kg powolutku dowiozłam towar na budowę.

Murarze szybko rozpakowali auto.

Ja przeleciałam po naszym "malutku", mąż zrobił fotorelację i wracaliśmy do Warszawy bo ja byłam służbowo umówiona na 12tą.

Jak pogoda dopisze to może do wtorku murarze skończą.

Oczywiście zdjęcia w dzienniku.