BetaGreta 20.11.2009 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Ale fajnie to wygląda. Jeszcze trochę i już deszcze nie będą Wam straszne I oto chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale tempo Becia ja myslę że ty się do tego września to spokojnie urządzisz i będziesz pić kawkę na tarasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.11.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale tempo Becia ja myslę że ty się do tego września to spokojnie urządzisz i będziesz pić kawkę na tarasie Jak się uda to mam nadzieję, że Ty pierwsza do mnie przyjedziesz Będziemy jutro na działce ale niestety mamy mocno napięty plan dnia (niestety muszę jutro jeszcze załatwić sprawy zawodowe) więc tym razem Cię nie odwiedzimy. Żałuję bo jestem bardzo ciekawa Twojego domku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 20.11.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 ale tempo Becia ja myslę że ty się do tego września to spokojnie urządzisz i będziesz pić kawkę na tarasie Jak się uda to mam nadzieję, że Ty pierwsza do mnie przyjedziesz Będziemy jutro na działce ale niestety mamy mocno napięty plan dnia (niestety muszę jutro jeszcze załatwić sprawy zawodowe) więc tym razem Cię nie odwiedzimy. Żałuję bo jestem bardzo ciekawa Twojego domku. co sie odwlecze to ............ damy adę nigdzie się z domkiem nie wybieramy więc zapraszamjak bedziesz miala czas to spokojnie sobie przy kawce pogadamy nie zapomnij aparatu wziąć i fotki cyknij Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.11.2009 21:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Listopada 2009 Jutro to się pewnie niewiele zmieni od stanu dzisiejszego.Aparat pewnie weźmiemy chociaż on jest mocno niepewny i coraz częściej odmawia współpracy.Już pisałam do Mikołaja, że marzy mi się nowy więc może coś z tego będzie. A co do kawy to może w tygodniu uda mi się wyrwać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2009 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Berek miłej zabawy na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.11.2009 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 Berek miłej zabawy na budowie Oj, dzisiaj nie nacieszyłam się budową. Jak przyjechaliśmy to mąż musiał uzgodnić z majstrem co i jak a mnie wygonił do składu budowlanego po cement i pręty. Na szczęście sympatyczny p. Andrzej załadował mi cały towar i z obciążeniem ok. 300 kg powolutku dowiozłam towar na budowę. Murarze szybko rozpakowali auto. Ja przeleciałam po naszym "malutku", mąż zrobił fotorelację i wracaliśmy do Warszawy bo ja byłam służbowo umówiona na 12tą. Jak pogoda dopisze to może do wtorku murarze skończą. Oczywiście zdjęcia w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2009 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 foteki oblukam jak mi net bedzie lepiej hulał ale juz wiem ze pogoda wam dopisze i finish bedzie we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.11.2009 19:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 foteki oblukam jak mi net bedzie lepiej hulał ale juz wiem ze pogoda wam dopisze i finish bedzie we wtorek Właśnie obejrzałam prognozę i nie jest obiecująca ale może im się nie sprawdzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.11.2009 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 foteki oblukam jak mi net bedzie lepiej hulał ale juz wiem ze pogoda wam dopisze i finish bedzie we wtorek Właśnie obejrzałam prognozę i nie jest obiecująca ale może im się nie sprawdzi kłamią - zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.11.2009 19:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 foteki oblukam jak mi net bedzie lepiej hulał ale juz wiem ze pogoda wam dopisze i finish bedzie we wtorek Właśnie obejrzałam prognozę i nie jest obiecująca ale może im się nie sprawdzi kłamią - zobaczysz Kłamią, kłamią. Dzisiaj miało być słońce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.11.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ja już oblukałam dziennik a pogoda być musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.11.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 ja już oblukałam dziennik a pogoda być musi Wiem, wiem, pamiętam, trzeba wierzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Sprawdzalas w Ani Rowerowej sekretnym miejscu pogodowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.11.2009 11:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Sprawdzalas w Ani Rowerowej sekretnym miejscu pogodowym? Chyba nie słyszałam o takim miejscu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 22.11.2009 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Sprawdzalas w Ani Rowerowej sekretnym miejscu pogodowym? Chyba nie słyszałam o takim miejscu ja też nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 22.11.2009 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Sprawdzalas w Ani Rowerowej sekretnym miejscu pogodowym? Chyba nie słyszałam o takim miejscu ja też nie http://new.meteo.pl/index_coamps.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mazo 22.11.2009 15:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2009 Wpadłam z rewizytą Jesteście dalej od nas, będziemy Was gonić wytrwale! Życzę powodzenia, żeby wszystko szło po Waszej myśli! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 23.11.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 heloł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 23.11.2009 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2009 Becia, pogoda chyba sprzyja co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts