Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Tym razem pojawiam się w komentarzu :)

Istotnie Joybud buduje w szkielecie drewnianym. Niestety nie znam firm zajmujących się domami keramzytobetonowymi, interesował nas tylko szkielet drewniany ze względu na to, że słyszeliśmy, że jest lepszy dla alergików i w ogóle zdrowszy. Jeśli jednak natknę się na jakąś, która buduje w wymienionej przez Ciebie technologii, to dam znać :)

Pozdrawiam,

iguana.

Tym razem pojawiam się w komentarzu :)

Istotnie Joybud buduje w szkielecie drewnianym. Niestety nie znam firm zajmujących się domami keramzytobetonowymi, interesował nas tylko szkielet drewniany ze względu na to, że słyszeliśmy, że jest lepszy dla alergików i w ogóle zdrowszy. Jeśli jednak natknę się na jakąś, która buduje w wymienionej przez Ciebie technologii, to dam znać :)

Pozdrawiam,

iguana.

Ok. Wszystkie informację są dla mnie bardzo cenne. Koniecznie pochwal się jak już będą stawiać domek (najlepiej zdjęciami).

Pozdrawiam,

BetaGreta

Te roślinki co wkleiłaś super są.

Co do oczyszczalni przydomowej i pozwolenia na budowę, to nasz adaptator i kierownik za razem poradził nam, żebyśmy we wniosku o pozwolenie nie pisali o oczyszczalni. Żeby kłopotu nie mieć. Mamy w warunkach zabudowy napisane, że możemy zrobić. I jakoś później mamy to ujawnić. :-?

Te roślinki co wkleiłaś super są.

Co do oczyszczalni przydomowej i pozwolenia na budowę, to nasz adaptator i kierownik za razem poradził nam, żebyśmy we wniosku o pozwolenie nie pisali o oczyszczalni. Żeby kłopotu nie mieć. Mamy w warunkach zabudowy napisane, że możemy zrobić. I jakoś później mamy to ujawnić. :-?

A widzisz, a nam nikt nie doradził :-?

No nic, mam nadzieję, że się sąsiedzi nie będą burzyć.

Przychodzę z rewizytą :wink:

czytałam twój dziennik już wcześniej, bo kiedyś też mieliśmy zamiar budować, w takiej technologii jak Ty, ale zarzuciliśmy nasze plany na rzecz tradycyjnego budowania, ale będę u Ciebie będę podpatrywać :p

Miło mi Cię widzieć :D

Czemu zrezygnowaliście z tej technologii?