malgos2 01.02.2009 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Noooooo... cyrki. Przynajmniej nudno nie jest... Neferka przesluchala 40 ekip, wiec to nie takie latwe zadanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.02.2009 17:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 40 ekip, niezły wynik U nas będzie na pewno mniej bo nie ma tylu wykonawców budujących w keramzytobetonie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Ale moze powinnas sie zapisac do warszawskiej grupy babskiej? Bedzie Ci latwiej kogos znalezc... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.02.2009 17:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 Jestem już tam jestem Większość jednak buduje tradycyjnie ale faktycznie masz rację, że popytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.02.2009 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lutego 2009 A to sorry, ja tam nawet nie wchodze, z oczywistych wzgledow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2009 20:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 mysza projekt odebrałam. Dobrze że sprawdzałam razem z nimi czy wszystko jest ok oczywiście brakowało wpisu liczby kondygnacji.Jutro jadę do starostwa więc trzymaj kciuki aby się wszystko udało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marekmarian 02.02.2009 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 nie pomoge z nazwami firm ale ceny mnie martwią ... takze patrząc na swój grajdołek ech.. będzie sie dzialo... Trzymam kciuki za jutro ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.02.2009 21:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2009 nie pomoge z nazwami firm ale ceny mnie martwią ... takze patrząc na swój grajdołek ech.. będzie sie dzialo... Trzymam kciuki za jutro ! Mnie ceny też martwią bo będziemy starali się o kredyt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iguana_tz 03.02.2009 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Tym razem pojawiam się w komentarzu Istotnie Joybud buduje w szkielecie drewnianym. Niestety nie znam firm zajmujących się domami keramzytobetonowymi, interesował nas tylko szkielet drewniany ze względu na to, że słyszeliśmy, że jest lepszy dla alergików i w ogóle zdrowszy. Jeśli jednak natknę się na jakąś, która buduje w wymienionej przez Ciebie technologii, to dam znać Pozdrawiam, iguana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.02.2009 12:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2009 Tym razem pojawiam się w komentarzu Istotnie Joybud buduje w szkielecie drewnianym. Niestety nie znam firm zajmujących się domami keramzytobetonowymi, interesował nas tylko szkielet drewniany ze względu na to, że słyszeliśmy, że jest lepszy dla alergików i w ogóle zdrowszy. Jeśli jednak natknę się na jakąś, która buduje w wymienionej przez Ciebie technologii, to dam znać Pozdrawiam, iguana. Ok. Wszystkie informację są dla mnie bardzo cenne. Koniecznie pochwal się jak już będą stawiać domek (najlepiej zdjęciami). Pozdrawiam, BetaGreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 10.02.2009 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Te roślinki co wkleiłaś super są. Co do oczyszczalni przydomowej i pozwolenia na budowę, to nasz adaptator i kierownik za razem poradził nam, żebyśmy we wniosku o pozwolenie nie pisali o oczyszczalni. Żeby kłopotu nie mieć. Mamy w warunkach zabudowy napisane, że możemy zrobić. I jakoś później mamy to ujawnić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.02.2009 11:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 Te roślinki co wkleiłaś super są. Co do oczyszczalni przydomowej i pozwolenia na budowę, to nasz adaptator i kierownik za razem poradził nam, żebyśmy we wniosku o pozwolenie nie pisali o oczyszczalni. Żeby kłopotu nie mieć. Mamy w warunkach zabudowy napisane, że możemy zrobić. I jakoś później mamy to ujawnić. A widzisz, a nam nikt nie doradził No nic, mam nadzieję, że się sąsiedzi nie będą burzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2009 08:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Przychodzę z rewizytą czytałam twój dziennik już wcześniej, bo kiedyś też mieliśmy zamiar budować, w takiej technologii jak Ty, ale zarzuciliśmy nasze plany na rzecz tradycyjnego budowania, ale będę u Ciebie będę podpatrywać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2009 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Przychodzę z rewizytą czytałam twój dziennik już wcześniej, bo kiedyś też mieliśmy zamiar budować, w takiej technologii jak Ty, ale zarzuciliśmy nasze plany na rzecz tradycyjnego budowania, ale będę u Ciebie będę podpatrywać Miło mi Cię widzieć Czemu zrezygnowaliście z tej technologii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.02.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Pozwolenie... no to pięknie!!!GRATULACJE!!!! P.S. Fajne uczucie co?Buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Szczerze to ............. nie wiem, chyba dla tego ,że nikt ze znajomych, ani nikt w okolicy tak nie budował wiesz ale jeszcze do końca to materiał na budowę nie wybrany więc kto wie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2009 09:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Pozwolenie... no to pięknie!!! GRATULACJE!!!! P.S. Fajne uczucie co? Buziaki Super! Jeszcze lepsze będzie jak wezmę ten papierek do ręki. I co teraz jaki następny krok? Nadal nie wiemy z kim będziemy budować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 09:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 cześć Beta co slychać? masz juz pozwolenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2009 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 cześć Beta co slychać? masz juz pozwolenie? W ręce jeszcze nie, ale jest już do odbioru w Starostwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 powodzenia we wszystkich zamierzeniach odbior to Historyczna chwila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts