BetaGreta 24.11.2009 08:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Wpadłam z rewizytą Jesteście dalej od nas, będziemy Was gonić wytrwale! Życzę powodzenia, żeby wszystko szło po Waszej myśli! My to maleństwo budujemy więc dużo już nam nie zostało. Poza tym w tym roku mam nadzieję, że zrobimy jeszcze dach a resztę prac zaczniemy robić na wiosnę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 08:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 heloł Witam, witam Dawno Cię u mnie nie było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 08:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Becia, pogoda chyba sprzyja co Tfu, tfu na razie jest ok. Na szczęście do końca miesiąca ma być dodatnia temperatura. Ekipa dzielnie pracuje i dzisiaj zamówiliśmy ostatnią partię pustaków (przynajmniej taką mam nadzieję). W dzienniku kilka nowych zdjęć, zapraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 24.11.2009 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 W dzienniku kilka nowych zdjęć, zapraszam. Byłam widziałam Super tempo i na szczęście pogoda na razie sprzyja Oby tak dalej. Ściskam kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 24.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Becia, pogoda chyba sprzyja co Tfu, tfu na razie jest ok. Na szczęście do końca miesiąca ma być dodatnia temperatura. Ekipa dzielnie pracuje i dzisiaj zamówiliśmy ostatnią partię pustaków (przynajmniej taką mam nadzieję). W dzienniku kilka nowych zdjęć, zapraszam. i będzie ok - musi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 24.11.2009 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hello Jakie postępy . Macie już prawie SSO, a dopiero co ekipa zaczęła stawiać ściany Gratulacje !!!! PS/twoja czapka ciągle jest u mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hello Jakie postępy . Macie już prawie SSO, a dopiero co ekipa zaczęła stawiać ściany Gratulacje !!!! PS/twoja czapka ciągle jest u mnie Hej, hej. Szybko idzie, bo mały domek i w dodatku parterowy. Gdyby kilka dni tak mocno nie padało to pewnie już by skończyli. Co do czapki, to jak będziesz jechała do Krakowa to możesz ją zabrać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 09:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Betka, ale szybciochem postawili te ściany. To co jak sie troche jeszcze pogoda utrzyma to będziecie lecieć ze stropodachem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej. Becia, jesli bedziecie jechali pociagiem, to moze nie targajcie materaca, na takich poduchach fotelowych mozecie spac, za to spiwory sie przydadza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 19:24 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej. Becia, jesli bedziecie jechali pociagiem, to moze nie targajcie materaca, na takich poduchach fotelowych mozecie spac, za to spiwory sie przydadza. To się zgadamy jeszcze przed samym przyjazdem. A ktoś się jeszcze wpisał na spanie u Was? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 19:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Betka, ale szybciochem postawili te ściany. To co jak sie troche jeszcze pogoda utrzyma to będziecie lecieć ze stropodachem? Tak, chcemy zrobić dach. W tym tygodniu musimy wybrać ekipę. A nasi murarze dzisiaj skończyli. Jutro mąż jedzie zobaczyć czy wszystko ok i rozliczyć się za robociznę. A dzisiaj miałam dzień na telefonie. Zabrakło pustaków na ścianki działowe i domawiałam rano. Zawsze transport był tego samego dnia i tym razem myślałam, że też tak będzie. Po 13tej okazało się, że nie ma dostawy a murarze stoją i nie mają już co robić. Oczywiście jak zadzwoniłam żeby się dowiedzieć co z moją dostawą to pani stwierdziła, że przecież mi mówiła, że dzisiaj nie da rady. Tośmy się dogadały Dzwonię do pana, który już raz nas poratował, żeby podjechał po pustaki. Tylko paniom z keramzytu nie spodobało się, że muszą skorygować fakturę i odliczyć nam transport więc przymusiły swojego kierowcę żeby jednak mi to przywiózł. Ja odwołałam więc tego awaryjnego. Po czym zadzwonił do mnie kierowca z keramzytu, że niezła ze mnie paniusia, która musi mieć wszystko na już i nawet jednego dnia nie mogę poczekać, a on już wziął prysznic, jest w czystych ciuchach i zaś musi ubrać roboczy uniform i jechać z dwoma paletkami, bo nie umiemy sobie policzyć ile potrzeba pustaków. Na koniec stwierdził, że szkoda gadać i nie ma mi nic więcej do powiedzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 24.11.2009 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 zagmatwane z poplatanym, ale suma sumarum udało się postawić sciany.i fantastico Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 zagmatwane z poplatanym, ale suma sumarum udało się postawić sciany. i fantastico Dokładnie. Wisiałam na dwóch telefonach. Dobrze, że to ostatni transport. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej. Becia, jesli bedziecie jechali pociagiem, to moze nie targajcie materaca, na takich poduchach fotelowych mozecie spac, za to spiwory sie przydadza. To się zgadamy jeszcze przed samym przyjazdem. A ktoś się jeszcze wpisał na spanie u Was? Wusia zezmalzem i pewnie Wiola, ale nie wie, czy z malzem. I Duch z pewnoscia tez. Dla Ducha musze miec awaryjny materac i spiwor, bo on na pewno zapomni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 20:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej. Becia, jesli bedziecie jechali pociagiem, to moze nie targajcie materaca, na takich poduchach fotelowych mozecie spac, za to spiwory sie przydadza. To się zgadamy jeszcze przed samym przyjazdem. A ktoś się jeszcze wpisał na spanie u Was? Wusia zezmalzem i pewnie Wiola, ale nie wie, czy z malzem. I Duch z pewnoscia tez. Dla Ducha musze miec awaryjny materac i spiwor, bo on na pewno zapomni. To nie będzie problemu, żebyśmy i my przenocowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej. Becia, jesli bedziecie jechali pociagiem, to moze nie targajcie materaca, na takich poduchach fotelowych mozecie spac, za to spiwory sie przydadza. To się zgadamy jeszcze przed samym przyjazdem. A ktoś się jeszcze wpisał na spanie u Was? Wusia zezmalzem i pewnie Wiola, ale nie wie, czy z malzem. I Duch z pewnoscia tez. Dla Ducha musze miec awaryjny materac i spiwor, bo on na pewno zapomni. To nie będzie problemu, żebyśmy i my przenocowali? No co Ty! Bedzie weselej. No moze nie byc za bardzo intymnie dla Was i na drzwi do lazienki nie ma co liczyc inne niz kartonowe, ale damy rade. Ostatnio spalismy w 7 osob, ale wiecej jeszcze by sie zmiescilo, podlogi troche mamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 24.11.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej. Becia, jesli bedziecie jechali pociagiem, to moze nie targajcie materaca, na takich poduchach fotelowych mozecie spac, za to spiwory sie przydadza. To się zgadamy jeszcze przed samym przyjazdem. A ktoś się jeszcze wpisał na spanie u Was? Wusia zezmalzem i pewnie Wiola, ale nie wie, czy z malzem. I Duch z pewnoscia tez. Dla Ducha musze miec awaryjny materac i spiwor, bo on na pewno zapomni. To nie będzie problemu, żebyśmy i my przenocowali? No co Ty! Bedzie weselej. No moze nie byc za bardzo intymnie dla Was i na drzwi do lazienki nie ma co liczyc inne niz kartonowe, ale damy rade. Ostatnio spalismy w 7 osob, ale wiecej jeszcze by sie zmiescilo, podlogi troche mamy. No to ok. My to stare małżeństwo jesteśmy to już nie musimy mieć intymnie. A jak balować to na całego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 24.11.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Listopada 2009 Hej, hej. Becia, jesli bedziecie jechali pociagiem, to moze nie targajcie materaca, na takich poduchach fotelowych mozecie spac, za to spiwory sie przydadza. To się zgadamy jeszcze przed samym przyjazdem. A ktoś się jeszcze wpisał na spanie u Was? Wusia zezmalzem i pewnie Wiola, ale nie wie, czy z malzem. I Duch z pewnoscia tez. Dla Ducha musze miec awaryjny materac i spiwor, bo on na pewno zapomni. To nie będzie problemu, żebyśmy i my przenocowali? No co Ty! Bedzie weselej. No moze nie byc za bardzo intymnie dla Was i na drzwi do lazienki nie ma co liczyc inne niz kartonowe, ale damy rade. Ostatnio spalismy w 7 osob, ale wiecej jeszcze by sie zmiescilo, podlogi troche mamy. No to ok. My to stare małżeństwo jesteśmy to już nie musimy mieć intymnie. A jak balować to na całego To tak jak my wszyscy. Ostatnio Krolik mial niby jechac spac do szwagra a my z nim, bo sie okazalo, ze szwagier dokladnie tam mieszka gdzie moja mama, ale wszyscy pokotem padlismy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 25.11.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 no niezła balety w Krakófku się szykują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 25.11.2009 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 witanko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts