BetaGreta 25.11.2009 22:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 Murarze zakończyli u nas prace. Wiecha jest, chłopaki flaszki dostali a my 100-kę od szefa coby nam się dobrze działo http://www.fototube.pl/pictures/pb250327jp.jpg Więcej zdjęć w dzienniku. My też opiliśmy wiechę i muszę już iść spać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 25.11.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 No prosze, prosze. Gratulacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 25.11.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Listopada 2009 ło jesiu, po co posadziliście choinke na górze? Chcecie zeby w świeta swieciła najjaśniej w całej okolicy? ;PGRATULACJE KOCHANI -odfajkujcie kolejny etap A własnie macie jaką choinke zbyteczną ciągle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 27.11.2009 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 matko- jak szybko!!!!gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.11.2009 07:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Zastanawiamy się nad wykończeniem dachu.Teraz krokiew wystaje nam poza ścianę domu:http://x.garnek.pl/ga7673/851414cc41708ba7926877a2/7926877.jpgCzy lepiej zrównać ją ze ścianą domu (z innych stron dach nigdzie nie wystaje) czy dociąć tak aby dach nie wystawał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.11.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Listopada 2009 Dziękuję za gratulacje Mysza, jak będę w sobotę na działce to przyjrzę się dokładnie i najwyżej pyknę fotki i zobaczysz sobie. Nam dwie przesadzane w inne miejsca się nie przyjęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 30.11.2009 15:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Ale pięknie się prace posunęły do przodu.Super!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.11.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2009 Cze Becia, jak zycie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2009 07:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Cze Becia, jak zycie? Chyba ktoś mi kradnie czas Coś nie mogę znaleźć czasu na forum Ale do Ciebie się wybieram i już się nie mogę doczekać Jedziemy jednak samochodem i zabierzemy Lidzię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Zapomniałam napisać, że i u nas jest duży zonk, tzn. za mała sypialnia. Jakoś na papierze nie wyglądało to źle. Z założenia nie chcieliśmy szaleć z powierzchniami ale tutaj chyba przesadziliśmy (to chyba Barranek pisał, że ludzie za bardzo przyzwyczajeni są do metrażu z bloku i u nas tak to wygląda w przypadku sypialni - wymiary jak w bloku). No nic, obmyśliliśmy sobie plan, że jak nasza starsza córcia się wyprowadzi za 10 lat to my w jej pokoju zrobimy sobie sypialnię a w obecnej garderobę. Trzeba się jakoś pocieszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.12.2009 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie smutaj się Becia, w sypialni i tak tylko się śpi i no...ale do tego wielki metraż nie konieczny Może zrobić jakąś iluzję przestrzeni za pomocą dobrze rozmieszczonych, dużych luster? w sypialni może dać to intrygujący efekt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2009 16:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Nie smutaj się Becia, w sypialni i tak tylko się śpi i no...ale do tego wielki metraż nie konieczny Może zrobić jakąś iluzję przestrzeni za pomocą dobrze rozmieszczonych, dużych luster? w sypialni może dać to intrygujący efekt Jak się cieszę, że do mnie wpadłaś To samo mężowi powiedziałam, konieczne będą lustra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.12.2009 17:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Cze Becia a my za to wybraliśmy na sypialnie najmniejszy pokój i myślę, ze nie będzie źle, teraz mam dużą i strasznie mnie wkurza bo lubię takie malutkie przytulne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.12.2009 18:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Becia, jak sie ciesze, ze jedziecie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 02.12.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2009 Oj Beta, gdyby tego czasu więcej było, wpadałabym codziennie, zresztą Ty wiesz najlepiej jak to z tym czasem jest, doba za krótka, no Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.12.2009 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Grudnia 2009 Beciu próbuję nadrobić zaległości a Ty pewne swietnie się bawisz w krk Gratuluję wiechy ty to masz tempo a mala sypialnia to jaka mała jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 06.12.2009 15:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Becia i MalzuBeci - super dzielni jestescie, ze przyjechaliscie. Baaaaardzo sie ciesze, ze sie Wam udalo i mam nadzieje, ze dojechaliscie bez przygod. Wpadajcie czesciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 06.12.2009 15:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2009 Mikołaja zostawiam;)http://i.wp.pl/a/f/jpeg/11312/mikolaj1__10_mm.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.12.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 http://drewa999.blox.pl/resource/slonko.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Witam wszystkich. Jestem i jak to w poniedziałki bywa nie chce mi się zabrać do pracy. Pogoda raczej sprzyja spaniu a nie pracowaniu. Szczególnie po tak miłym pobycie w Krakowie Małgoś, dzięki za gościnę. Cieszę się, że zaś mogłam poznać w realu nowe osoby z forum i spotkać się z tymi których już znam. Szkoda, że część nie dojechała. Pasie, pocieszasz mnie mocno co do sypialni. Aniu, nasza sypialnia ma 11,38 (także naprawdę mało). Na projekcie to jakoś tak się ładnie mieści i łóżko i szafa a jak tam teraz wchodzę to mam wrażenie że będzie mało miejsca na przejścia. I chyba będę musiała pokombinować inaczej z ustawieniem niż jest w projekcie. Kala67, Mikołaj całkiem, całkiem, dziękuję A Pasiedziękuję za słoneczko, bardzo się dzisiaj przyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts