Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Zapomniałam napisać, że i u nas jest duży zonk, tzn. za mała sypialnia.

Jakoś na papierze nie wyglądało to źle. Z założenia nie chcieliśmy szaleć z powierzchniami ale tutaj chyba przesadziliśmy (to chyba Barranek pisał, że ludzie za bardzo przyzwyczajeni są do metrażu z bloku i u nas tak to wygląda w przypadku sypialni - wymiary jak w bloku).

No nic, obmyśliliśmy sobie plan, że jak nasza starsza córcia się wyprowadzi za 10 lat to my w jej pokoju zrobimy sobie sypialnię a w obecnej garderobę. Trzeba się jakoś pocieszać :roll:

Nie smutaj się Becia, w sypialni i tak tylko się śpi i no...ale do tego wielki metraż nie konieczny :wink:

Może zrobić jakąś iluzję przestrzeni za pomocą dobrze rozmieszczonych, dużych luster? w sypialni może dać to intrygujący efekt 8)

Nie smutaj się Becia, w sypialni i tak tylko się śpi i no...ale do tego wielki metraż nie konieczny :wink:

Może zrobić jakąś iluzję przestrzeni za pomocą dobrze rozmieszczonych, dużych luster? w sypialni może dać to intrygujący efekt 8)

Jak się cieszę, że do mnie wpadłaś :D

To samo mężowi powiedziałam, konieczne będą lustra.

Witam wszystkich.

Jestem i jak to w poniedziałki bywa nie chce mi się zabrać do pracy.

Pogoda raczej sprzyja spaniu a nie pracowaniu.

Szczególnie po tak miłym pobycie w Krakowie :D Małgoś, dzięki za gościnę. Cieszę się, że zaś mogłam poznać w realu nowe osoby z forum i spotkać się z tymi których już znam. Szkoda, że część nie dojechała.

Pasie, pocieszasz mnie mocno co do sypialni. Aniu, nasza sypialnia ma 11,38 (także naprawdę mało). Na projekcie to jakoś tak się ładnie mieści i łóżko i szafa a jak tam teraz wchodzę to mam wrażenie że będzie mało miejsca na przejścia. I chyba będę musiała pokombinować inaczej z ustawieniem niż jest w projekcie.

Kala67, Mikołaj całkiem, całkiem, dziękuję :D

A Pasiedziękuję za słoneczko, bardzo się dzisiaj przyda.