lidszu 07.12.2009 09:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień doberek Beta bardzo dziękuję tobie i twojemu mężowi za miłą podróż do Krakowa i za to, że mogłam się z wami zabrać Sorry, że wczoraj nie był ze mnie najlepszy towarzysz do rozmowy, ale coś mnie rozbierało od środka . Jak wróciłam do domu, to tak mną telepało, że musiałam się wspomóc lekami, bo myślałam, że nie wyrobię. jeszcze raz dziękuję, buziaki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 10:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 dzień doberek Beta bardzo dziękuję tobie i twojemu mężowi za miłą podróż do Krakowa i za to, że mogłam się z wami zabrać Sorry, że wczoraj nie był ze mnie najlepszy towarzysz do rozmowy, ale coś mnie rozbierało od środka . Jak wróciłam do domu, to tak mną telepało, że musiałam się wspomóc lekami, bo myślałam, że nie wyrobię. jeszcze raz dziękuję, buziaki Nam też było miło z Tobą jechać. Niestety mąż się też rozłożył i umówił się dzisiaj do lekarza. Wczoraj męczył go okrutnie katar a dzisiaj jeszcze gardło miał zawalone. Życzę zdrówka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 07.12.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzien dobry Wszystkim Beta gratuluję wiechy. Stylowo wkomponowała się w krajobraz okolicy W przyszłym roku o tej porze pewnie bedziemy gratulować Wam przeprowadzki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzien dobry Wszystkim Beta gratuluję wiechy. Stylowo wkomponowała się w krajobraz okolicy W przyszłym roku o tej porze pewnie bedziemy gratulować Wam przeprowadzki Chcielibyśmy nawet szybciej tak aby dziewczynki poszły od września do szkoły. Tylko czy ten plan się powiedzie to się okaże pewnie w wakacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 No to faktycznie piorunem chcecie skonczyc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 07.12.2009 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Dzien dobry Wszystkim Beta gratuluję wiechy. Stylowo wkomponowała się w krajobraz okolicy W przyszłym roku o tej porze pewnie bedziemy gratulować Wam przeprowadzki Chcielibyśmy nawet szybciej tak aby dziewczynki poszły od września do szkoły. Tylko czy ten plan się powiedzie to się okaże pewnie w wakacje. Becia, jak wszyscy zaciśniemy kciuki, to musi się udać, na nas nie ma mocnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.12.2009 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Betka to ja zaczynam już trzymać kciuki za Was a Ty trzymaj za nas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.12.2009 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 uda się napewno Becia przepisuj dziewczynki do nowej szkoły a ja mam pytanie jakie zawiasy masz w swojej tymczasowej bramie bo też sobie coś muszę do zamykania sklecić pies sąsiadów robi nam klocki przed wejsciem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Betka to ja zaczynam już trzymać kciuki za Was a Ty trzymaj za nas Ok Kciuki forumowe czynią cuda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2009 20:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 czesc Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Tola, Ania im więcej tych kciuków tym lepiej Ania, mąż sprawdził to zawiasy splatane z Platformy po 0,99 netto. Mamy po 3 zawiasy na słupku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Becia, zalicytuj macanie, to sie znowu spotkamy. http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 czesc Becia Witaj, jak zniosłaś drogę do Wrocławia? Ja byłam zaskoczona, że Wy wracaliście. Byłam przekonana, że nocujecie w Krakowie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 Becia, zalicytuj macanie, to sie znowu spotkamy. http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Zaraz poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.12.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 czesc Becia Witaj, jak zniosłaś drogę do Wrocławia? Ja byłam zaskoczona, że Wy wracaliście. Byłam przekonana, że nocujecie w Krakowie. Bo tak mialo byc, ale wtedy Dejw nie byl az taki chory... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anjamen 07.12.2009 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 czesc Becia Witaj, jak zniosłaś drogę do Wrocławia? Ja byłam zaskoczona, że Wy wracaliście. Byłam przekonana, że nocujecie w Krakowie. Dejw chcial wrocic,a skoro mial sily to ja nie protestowalam, spalam sobie w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.12.2009 20:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Grudnia 2009 czesc Becia Witaj, jak zniosłaś drogę do Wrocławia? Ja byłam zaskoczona, że Wy wracaliście. Byłam przekonana, że nocujecie w Krakowie. Bo tak mialo byc, ale wtedy Dejw nie byl az taki chory... No właśnie nie wiedziałam, że on chory. W Krakówku bardzo dobrze wyglądał. Myślałam, że on taki skupiony w związku z prezentacją Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 08.12.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2009 Becia, zgadnij co wpieprzamy z P.? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.12.2009 07:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Becia, zgadnij co wpieprzamy z P.? Czyżby paluszki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.12.2009 07:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mąż jednak chory. Jest na zwolnieniu. W związku z tym mam ograniczony dostęp do internetu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts