Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

dzień doberek :D

Beta bardzo dziękuję tobie i twojemu mężowi za miłą podróż do Krakowa i za to, że mogłam się z wami zabrać :D Sorry, że wczoraj nie był ze mnie najlepszy towarzysz do rozmowy, ale coś mnie rozbierało od środka :-? . Jak wróciłam do domu, to tak mną telepało, że musiałam się wspomóc lekami, bo myślałam, że nie wyrobię.

jeszcze raz dziękuję, buziaki :D

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

dzień doberek :D

Beta bardzo dziękuję tobie i twojemu mężowi za miłą podróż do Krakowa i za to, że mogłam się z wami zabrać :D Sorry, że wczoraj nie był ze mnie najlepszy towarzysz do rozmowy, ale coś mnie rozbierało od środka :-? . Jak wróciłam do domu, to tak mną telepało, że musiałam się wspomóc lekami, bo myślałam, że nie wyrobię.

jeszcze raz dziękuję, buziaki :D

Nam też było miło z Tobą jechać.

Niestety mąż się też rozłożył i umówił się dzisiaj do lekarza. Wczoraj męczył go okrutnie katar a dzisiaj jeszcze gardło miał zawalone.

Życzę zdrówka.

Dzien dobry Wszystkim :)

Beta gratuluję wiechy. Stylowo wkomponowała się w krajobraz okolicy :wink: W przyszłym roku o tej porze pewnie bedziemy gratulować Wam przeprowadzki :lol:

Chcielibyśmy nawet szybciej tak aby dziewczynki poszły od września do szkoły.

Tylko czy ten plan się powiedzie to się okaże pewnie w wakacje.

Dzien dobry Wszystkim :)

Beta gratuluję wiechy. Stylowo wkomponowała się w krajobraz okolicy :wink: W przyszłym roku o tej porze pewnie bedziemy gratulować Wam przeprowadzki :lol:

Chcielibyśmy nawet szybciej tak aby dziewczynki poszły od września do szkoły.

Tylko czy ten plan się powiedzie to się okaże pewnie w wakacje.

Becia, jak wszyscy zaciśniemy kciuki, to musi się udać, na nas nie ma mocnych :D

czesc Becia :D

Witaj,

jak zniosłaś drogę do Wrocławia?

Ja byłam zaskoczona, że Wy wracaliście. Byłam przekonana, że nocujecie w Krakowie.

Bo tak mialo byc, ale wtedy Dejw nie byl az taki chory... :(

No właśnie nie wiedziałam, że on chory.

W Krakówku bardzo dobrze wyglądał.

Myślałam, że on taki skupiony w związku z prezentacją :p