Magi77 09.12.2009 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Becia, zgadnij co wpieprzamy z P.? Czyżby paluszki? o ja tez bym pojadła paluchy mniam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 09.12.2009 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Mąż jednak chory. Jest na zwolnieniu. W związku z tym mam ograniczony dostęp do internetu Współczuję Tobie a Mężowi zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.12.2009 07:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Magda, pewnie dopiero teraz będę robić znowu na Halloween. Pasie, przekażę mężowi. Dobra, spadam popracować trochę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 09.12.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Magda, pewnie dopiero teraz będę robić znowu na Halloween. Pasie, przekażę mężowi. Dobra, spadam popracować trochę. oj nie pracuj posiedź z nami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Becia i paluszki i sledziki. P. mnie meczy o przepis na sledziki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.12.2009 14:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 Becia i paluszki i sledziki. P. mnie meczy o przepis na sledziki. To przepis teściowej więc nie wiem czy mogę A śledzików to chyba mało zostało Przepis jest prosty: - 1 kg śledzi matjas - 2 cebule - 2 kostki sera feta (może też być zwykły twaróg) - oliwa z oliwek - oregano (ja dałam zioła prowansalskie) - pieprz Śledzie moczyć w mleku kilka godzin. Cebulę pokroić w piórka i posolić. Jak puści sok to przelać ją na sitku gorącą wodą. Śledzie pokroić wg uznania. Ser feta pokroić w kostkę. Śledzie, fetę i cebulę włożyć do jednej miski. Dodać zioła, pieprz, oliwę i delikatnie wymieszać. Najlepiej zrobić dzień przed podaniem. Odstawić w chłodne miejsce aby się przegryzły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Grudnia 2009 No malo, bo pyszne byly. Dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tomanio 11.12.2009 22:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Betka, musisz mi napisać gdzie Ty się dokładnie budujesz , często jestem u siebie a chciałbym loooknąć jak Ci ( Wam ) idzie ??? Ja juz mam ocielonko zrobione , teraz się podbitka kleci , a w poniedziałek wylewki !! . i najlepsza wiadomość tego tygodnia - 18.12 robią przyłącze gazu - jest szansa że w styczniu popłynie gaz w rurce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 02:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dzień doberek! Znowu paluchy czarownicy mi się przypomniały podczas nadrabiania tych skandalicznych zaległości i tylko ślinka mi kapie na klawiaturę... Bardzo spóźnione gratulki z okazji wiechy!!! A zaległości mogę odrabiać, bo mam stałe łącze od wczoraj! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.12.2009 16:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Betka, musisz mi napisać gdzie Ty się dokładnie budujesz , często jestem u siebie a chciałbym loooknąć jak Ci ( Wam ) idzie ??? Ja juz mam ocielonko zrobione , teraz się podbitka kleci , a w poniedziałek wylewki !! . i najlepsza wiadomość tego tygodnia - 18.12 robią przyłącze gazu - jest szansa że w styczniu popłynie gaz w rurce Wysłałam PW. Postępy na Twojej budowie obserwuję jak tylko tam przejeżdżam. Gazu zazdraszczam Ciekawe jak u nas potoczy się sprawa z przyłączeniem. Jakiś cień szansy jest. A jak długo czekałeś od złożenia wniosku? I jeszcze jedno. U kogo robisz wylewki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.12.2009 16:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dzień doberek! Znowu paluchy czarownicy mi się przypomniały podczas nadrabiania tych skandalicznych zaległości i tylko ślinka mi kapie na klawiaturę... Bardzo spóźnione gratulki z okazji wiechy!!! A zaległości mogę odrabiać, bo mam stałe łącze od wczoraj! Gratuluję stałego łącza. Jednak już trudno żyć bez internetu. Ja też postaram się nadrobić zaległości, bo mąż odpoczywa i chwilowo mam wolny komputer. A jak będziesz robić znowu Halloween to ja obiecuję je zrobić w większej ilości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 12.12.2009 17:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dzień doberek! Znowu paluchy czarownicy mi się przypomniały podczas nadrabiania tych skandalicznych zaległości i tylko ślinka mi kapie na klawiaturę... Bardzo spóźnione gratulki z okazji wiechy!!! A zaległości mogę odrabiać, bo mam stałe łącze od wczoraj! Gratuluję stałego łącza. Jednak już trudno żyć bez internetu. Ja też postaram się nadrobić zaległości, bo mąż odpoczywa i chwilowo mam wolny komputer. A jak będziesz robić znowu Halloween to ja obiecuję je zrobić w większej ilości. ...... mnnnniiiiiaaaaaaaaaaaaaaaam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.12.2009 18:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Dzień doberek! Znowu paluchy czarownicy mi się przypomniały podczas nadrabiania tych skandalicznych zaległości i tylko ślinka mi kapie na klawiaturę... Bardzo spóźnione gratulki z okazji wiechy!!! A zaległości mogę odrabiać, bo mam stałe łącze od wczoraj! Gratuluję stałego łącza. Jednak już trudno żyć bez internetu. Ja też postaram się nadrobić zaległości, bo mąż odpoczywa i chwilowo mam wolny komputer. A jak będziesz robić znowu Halloween to ja obiecuję je zrobić w większej ilości. ...... mnnnniiiiiaaaaaaaaaaaaaaaam! Chyba, że się nadarzy jakaś inna okazja to mogę też zrobić. Chociaż na Halloween jakoś lepiej smakują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 E tam... Becia, czy ja Ci mowilam, ze mam goscia, ktory robi plyty betonowe w niezlej cenie, ale nie sprzedaje ich detalicznie? Gdybys potrzebowala to mow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.12.2009 18:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 E tam... Becia, czy ja Ci mowilam, ze mam goscia, ktory robi plyty betonowe w niezlej cenie, ale nie sprzedaje ich detalicznie? Gdybys potrzebowala to mow. Będę pamiętać A jak możesz napisać coś więcej np. na PW to chętnie się dowiem. Chociaż to może być konkurencja dla rdzy którą robi P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 E tam... Becia, czy ja Ci mowilam, ze mam goscia, ktory robi plyty betonowe w niezlej cenie, ale nie sprzedaje ich detalicznie? Gdybys potrzebowala to mow. Będę pamiętać A jak możesz napisać coś więcej np. na PW to chętnie się dowiem. Chociaż to może być konkurencja dla rdzy którą robi P. Jak konkurencja to nie powiem. Miedzy nami mowiac betonowe plyty tez mozna zaimitowac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.12.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 E tam... Becia, czy ja Ci mowilam, ze mam goscia, ktory robi plyty betonowe w niezlej cenie, ale nie sprzedaje ich detalicznie? Gdybys potrzebowala to mow. Będę pamiętać A jak możesz napisać coś więcej np. na PW to chętnie się dowiem. Chociaż to może być konkurencja dla rdzy którą robi P. Jak konkurencja to nie powiem. Miedzy nami mowiac betonowe plyty tez mozna zaimitowac. W sumie tak i to może być jakieś rozwiązanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 19:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 E tam... Becia, czy ja Ci mowilam, ze mam goscia, ktory robi plyty betonowe w niezlej cenie, ale nie sprzedaje ich detalicznie? Gdybys potrzebowala to mow. Będę pamiętać A jak możesz napisać coś więcej np. na PW to chętnie się dowiem. Chociaż to może być konkurencja dla rdzy którą robi P. Jak konkurencja to nie powiem. Miedzy nami mowiac betonowe plyty tez mozna zaimitowac. W sumie tak i to może być jakieś rozwiązanie. No widzisz. Nie spadnie Ci przynajmniej taka plyta na glowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.12.2009 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Poprosimy P. o wycenę i zobaczymy na co nas stać Bosz, ja już o wykończeniówce myślę a tu tyle jeszcze pracy budowlanej przede mną A z wieści budowlanych to prawdopodobnie ruszymy z dachem. Niestety blacha Membrana wyszła o co najmniej 7 tys. więcej Właśnie dzisiaj mąż zamówił wraz z rynnami. Panowie mają w środę zacząć. Tylko straszą mrozami i nie wiem czy to nie będzie przeszkadzało im w pracy. A, jeszcze jedno. Dostaliśmy pismo od jakiegoś geodety iż zaprasza nas na wytyczenie granic działki (na tyłach naszej działki), która zostanie podzielona. Jak wygląda taki podział? Możemy się czemuś sprzeciwić gdyby coś było nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Proponuje odbior osobisty wyceny po wylicytowanym macaniu. http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts