Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

Proponuje odbior osobisty wyceny po wylicytowanym macaniu. :wink: :lol:

http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm

Widziałam,

ale mąż stwierdził, iż towar macany uważa się za sprzedany :p

A do rdzy jakoś coraz więcej się przymierza więc nie wiem czy będzie to takie atrakcyjne :wink: Poza tym S. chciał jeszcze tą jakąś żółtą fakturę do łazienki. Jak będziemy już bliżej wykończeniówki to się do P. zgłosimy. Na razie przesłałam namiary na P. swoim znajomy (tym architektom).

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Proponuje odbior osobisty wyceny po wylicytowanym macaniu. :wink: :lol:

http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm

Widziałam,

ale mąż stwierdził, iż towar macany uważa się za sprzedany :p

A do rdzy jakoś coraz więcej się przymierza więc nie wiem czy będzie to takie atrakcyjne :wink: Poza tym S. chciał jeszcze tą jakąś żółtą fakturę do łazienki. Jak będziemy już bliżej wykończeniówki to się do P. zgłosimy. Na razie przesłałam namiary na P. swoim znajomy (tym architektom).

:lol: :lol: :lol: Moze bedzie cos innego do macania za chwile. Oby. :roll: :wink:

Wiesz, przymierzaja sie przymierzaja, a potem najodwazniejsi zostana na placu boju. Tak jak z tych, ktorzy sie przymierzali do betonu 90% poddala sie i zrobila sobie szare plytki (kiedys widzialam jakies wnetrze w gazecie i bylo napisane: wlascicielka marzyla o betonie w kuchni ale ze wzgledu na brak ekipy wybrala szary gres :lol: :lol: :lol: ). Wam tak jak i nam podoba sie to samo (w parach oczywiscie :wink:), a wiekszosc musi walczyc z drugimi polowkami i roznie to potem bywa. Ja chce na drzwiach wejsciowych albo rdze albo spatynowana miedz. :p

Dzieki za przesylanie namiarow. :wink:

[

To nieuczciwe. Zasady zostały zdefiniowane po twoim zwycięstwie.

... to fakt, nieuczciwe... ale ten typ tak ma

[

No ale cóż, masz w ręku pałki. Ale ja mogę mieć nagrzewnicę :D :D :D

... Ty masz bardziej poważną broń w ręku ... pióro .... i to jakie ....