BetaGreta 12.12.2009 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Proponuje odbior osobisty wyceny po wylicytowanym macaniu. http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Widziałam, ale mąż stwierdził, iż towar macany uważa się za sprzedany A do rdzy jakoś coraz więcej się przymierza więc nie wiem czy będzie to takie atrakcyjne Poza tym S. chciał jeszcze tą jakąś żółtą fakturę do łazienki. Jak będziemy już bliżej wykończeniówki to się do P. zgłosimy. Na razie przesłałam namiary na P. swoim znajomy (tym architektom). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Proponuje odbior osobisty wyceny po wylicytowanym macaniu. http://forum.muratordom.pl/licytacja-dla-walecznego-franka,t175613.htm Widziałam, ale mąż stwierdził, iż towar macany uważa się za sprzedany A do rdzy jakoś coraz więcej się przymierza więc nie wiem czy będzie to takie atrakcyjne Poza tym S. chciał jeszcze tą jakąś żółtą fakturę do łazienki. Jak będziemy już bliżej wykończeniówki to się do P. zgłosimy. Na razie przesłałam namiary na P. swoim znajomy (tym architektom). Moze bedzie cos innego do macania za chwile. Oby. Wiesz, przymierzaja sie przymierzaja, a potem najodwazniejsi zostana na placu boju. Tak jak z tych, ktorzy sie przymierzali do betonu 90% poddala sie i zrobila sobie szare plytki (kiedys widzialam jakies wnetrze w gazecie i bylo napisane: wlascicielka marzyla o betonie w kuchni ale ze wzgledu na brak ekipy wybrala szary gres ). Wam tak jak i nam podoba sie to samo (w parach oczywiscie ), a wiekszosc musi walczyc z drugimi polowkami i roznie to potem bywa. Ja chce na drzwiach wejsciowych albo rdze albo spatynowana miedz. Dzieki za przesylanie namiarow. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.12.2009 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 Fakt, że mam szczęście iż większość rzeczy nam się podoba wspólnie. Rzadko o coś się sprzeczamy. Jeśli już to o cenę. Ja zawsze wynajduję coś drogiego a S. umie znaleźć odpowiednik w niższej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.12.2009 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2009 No, to my mamy calkiem podobnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 13.12.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Grudnia 2009 Fakt, że mam szczęście iż większość rzeczy nam się podoba wspólnie. Rzadko o coś się sprzeczamy. Jeśli już to o cenę. Ja zawsze wynajduję coś drogiego a S. umie znaleźć odpowiednik w niższej cenie. Witaj w klubie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 14.12.2009 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Akuku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2009 20:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Akuku ....................... A któż to się pojawił? Miło Cię (Was) widzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Akuku ....................... A któż to się pojawił? ... no właśnie ... wyprzedził mnie ... cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.12.2009 21:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 Akuku ....................... A któż to się pojawił? ... no właśnie ... wyprzedził mnie ... cześć Ależ Ciebie też miło widzieć. I od razu tak skoczniej się zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 14.12.2009 21:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Grudnia 2009 I ja się witam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.12.2009 17:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Hej Beciu dzięki wielkie za odwiedziny Było baardzo miło napić się z Tobą kawki wpadaj jak tylko będziesz w okolicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 17:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 Akuku ....................... A któż to się pojawił? ... no właśnie ... wyprzedził mnie ... To myśmy się ścigali? Super! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ...tym razem ja pierwszy ... bo czas się liczy od 19.00... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 ...tym razem ja pierwszy ... bo czas się liczy od 19.00... To nieuczciwe. Zasady zostały zdefiniowane po twoim zwycięstwie. No ale cóż, masz w ręku pałki. Ale ja mogę mieć nagrzewnicę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 15.12.2009 18:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 [ To nieuczciwe. Zasady zostały zdefiniowane po twoim zwycięstwie. ... to fakt, nieuczciwe... ale ten typ tak ma [ No ale cóż, masz w ręku pałki. Ale ja mogę mieć nagrzewnicę ... Ty masz bardziej poważną broń w ręku ... pióro .... i to jakie .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 15.12.2009 21:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Grudnia 2009 sie nie podlizuj, bałwan, coooo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 16.12.2009 07:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 doberek Beciu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2009 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Hej Beciu dzięki wielkie za odwiedziny Było baardzo miło napić się z Tobą kawki wpadaj jak tylko będziesz w okolicy To ja dziękuję za gościnę. Naprawdę było mi bardzo miło. Na pewno jeszcze kiedyś Cię (Was) odwiedzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.12.2009 13:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Chłopaki nie nadanżam za Wami Gwoździk a Ty co się tak szybko zmieniasz osatnio? Cze, Magda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 16.12.2009 16:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Grudnia 2009 Bryyyyyyyyyyy wieczorne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts