Magi77 05.01.2010 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 Hejka Beciu i jak samopoczucie lepiej?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.01.2010 15:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Na szczęście ze zdrowiem już lepiej. Niestety z pracą nie mogę wyjść na prostą I na dodatek ciągle piorę po powrocie i nic mi się nie zmniejsza ta góra brudów. A jeszcze muszę się przygotować do urodzin młodszej córci, które wyprawiam w sobotę. Niby w kinie ale pewnie i tak się skończy u nas w mieszkaniu. Dzisiaj mam kryzys, dół czy jak to zwał tak zwał. Zliczyłam wtopę w pracy i jest mi z tym źle. Poniekąd nie ze swojej winy ale to ja się muszę tłumaczyć. Coś bym zmieniła w sowim życiu zawodowym ale nie wiem na co Zaraz zmykam po młodą bo jeszcze mamy basen dzisiaj. I kiedy ja mam znaleźć czas na forum? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.01.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Becia, trzymam kciuki. Bedzie dobrze. Odpocznij troche, najlepiej z nami sie wyluzuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.01.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Jak wrócisz, wpadnij i nabierz tu oddechu Nie zawsze jest dobrze ale to mija i potem jest lepiej... a pracę to wiesz można zmienić - podobno niektórzy tu z FM zmieniali ją kilkanaście razy Czasami to trzeba oberwać by zdecydować się na zmiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 07.01.2010 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Becia, trzymam kciuki za rozwiązanie problemów pracowych. Ja też się nie mogę odkopać z brudów po wyjeździe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 07.01.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Stycznia 2010 Beciu wiatru w żagle życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.01.2010 08:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Witam, mam nadzieję, że jak ten tydzień się skończy to będzie lepiej. Tak długa przerwa bardzo rozleniwia. A przy okazji jak macie jakieś sprawdzone przepisy na pożywne warzywne sałatki to się podzielcie, bo jutro mam gości. Z góry dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.01.2010 08:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Berek Becia mam nadzieję, że humorek się poprawi, przecież dziś piątek to moich dzieci ulubiona sałatka: czerwona fasola z puszki, kukurydza, ryż gotowany, szynka w kostkę, troszkę cebulki i majonez szybka robota, dla mnie trochę mdła ale Kacper ją uwielbia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.01.2010 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Beciu my sobie właśnie z koleżanką w pracy zrobiłyśmy sałatkę: sałata lodowa, ogórek zielony, pomidor, cebula, rzodkiewka, kukurydza, pierś z kurczaka smażona z przyprawami, feta i sos winegret jak ktoś lubi, to czerwona papryka może być jeszcze. pyszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.01.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Magda, no nieźle sobie dogadzacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 08.01.2010 09:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2010 Magda, no nieźle sobie dogadzacie tak my sobie lubimy podjeść a sałatka w ramach diety, bo inaczej jadły byśmy kebaba, albo pizze, albo kfc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.01.2010 21:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 To zaległą imprezę urodzinową córci mamy za sobą.Dzieciaki spotkały się na imprezce w kinie a po sensie z chrzestnym i jego rodzinką wylądowaliśmy u nas.Zrobiłam sałatkę z kurczakiem bo większość składników miałam w domu. Wyszła bardzo dobra. A dzisiaj pojechaliśmy na działkę zobaczyć jak tam nasz dach.Na szczęście wszystko ok ale dojechać i wyjechać było bardzo trudno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.01.2010 21:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Tak wyglądał wjazd na naszą działkę:http://x.garnek.pl/ga374/cb05d101ade96da8366932a2/8366932.jpg Samochodem nie dało się wjechać a i iść było bardzo trudno:http://x.garnek.pl/ga1903/c8c6c2d4c083cfa8366933a2/8366933.jpg A taki był widok z "okna tarasowego":http://x.garnek.pl/ga2088/725feff3deaee1a8366938a2/8366938.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 10.01.2010 22:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hej Beciu! I teraz wyobraź sobie, że tam mieszkasz i musisz odśnieżać... Ja dzisiaj nie mogłam wyjechać z domku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.01.2010 22:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Hej Beciu! I teraz wyobraź sobie, że tam mieszkasz i musisz odśnieżać... Ja dzisiaj nie mogłam wyjechać z domku... To samo powiedział mój mąż. Przyzwyczajaj się Nie mogliśmy zawrócić auta. Trzeba było odgrzebać łopatę, odsypać trochę śniegu, podsypać piachem (ten też trzeba było odkopać spod śniegu) i jakoś się dało obrócić. Trzeba będzie zainwestować w dobry sprzęt do odśnieżania i w dobre łańcuchy na koła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.01.2010 07:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Ale czad.Ledwo doszłam z dziewczynkami do szkoły i przedszkola. Na osiedlu kompletnie nic nie jest odśnieżone. Ścieżki wydeptane na szerokość jednej osoby a na wewnętrznych uliczkach nie da się ani przejechać ani przejść.Do przedszkola nie dowieźli chleba i dzieci będą na razie na zupie.Ja mam jechać z Amelką na szczepienie, co prawda popołudniu, ale zastanawiam się czy jednak nie podjechać autobusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.01.2010 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 I gdzie śnieg lepszy przynajmniej na działce bieluśki, solą nie sypią (biedne psie łapy i zniszczone buty) a w mieście masakra M. udało się zaparkować pod blokiem dziś traktor przejechał, drogę odśnieżył - auta do reszty zasypał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 11.01.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 doberek mój małż w weekend 4 razy odśnieżał podjazd i dziś znowu rano było z 10-15 cm świeżego puchu pięknie jest jak się patrzy przez okno, gorzej jak trzeba gdzieś zaparkować, np pod sklepem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.01.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Macie racje. Za oknem wygląda to cudnie.Niestety gorzej jest jak się trzeba poruszać, tzn. przemieszczać z miejsca na miejsce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.01.2010 12:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Tak się przejęli odśnieżaniem dachów że aż mi kabelki od internetu pozrywali. Niestety dwa dni nie miałam dostępu Teraz zaś zaległości pracowe i forumowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts