BetaGreta 11.02.2009 09:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 powodzenia we wszystkich zamierzeniach odbior to Historyczna chwila Na pewno o tym napiszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magda i Michał 11.02.2009 09:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 cześć Beta co slychać? masz juz pozwolenie? W ręce jeszcze nie, ale jest już do odbioru w Starostwie no to gratulacje:) jeszcze tylko 2 tyg. i będzie prawomocne, no chyba, że już jest? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.02.2009 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 GRATULACJE !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 11.02.2009 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 Super! Jeszcze lepsze będzie jak wezmę ten papierek do ręki. I co teraz jaki następny krok? Na grupie budujących 2009 powiedzieli mi, że za 14 dni pozwolenie się uprawomocni i wtedy powinno się iść starać o podstemplowanie dziennika budowy(trwa to chyba 3 dni) i trzeba tam się wybrać z prawomocnym pozwoleniem . Warto jeszcze dostać dokument czy pieczątkę (już nie wiem) o ostateczności pozwolenia na budowę. My żeby nie jeździć tyle razy do Starostwa czekamy aż się uprawomocni i wtedy zaatakujemy i odbierzemy PnB. Hurra! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 11.02.2009 11:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jesli sie uprawomocni to powinnas wtedy zglosic rozpoczecie robot, tydzien potem mozna zaczynac budowe. Wpis o rozpoczeciu robot to kierownika kwestia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Piątka 11.02.2009 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 ooo..Markoto juz to napisała .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 11.02.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 To kiedy wykonczeniowka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 11.02.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2009 18:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 jesli sie uprawomocni to powinnas wtedy zglosic rozpoczecie robot, tydzien potem mozna zaczynac budowe. Wpis o rozpoczeciu robot to kierownika kwestia A jeśli jeszcze nie wiem kiedy rozpocznę budowę to co mam zrobić? Wydaje mi się, że moje PnB już się uprawomocniło bo pani powiedziała, że czeka na zwrotki od sąsiadów, a jak dzisiaj zadzwoniłam to powiedziała, że jest już decyzja. To co powinnam zabrać jak będę jechała po odbiór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 To kiedy wykonczeniowka? tiaa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2009 18:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2009 gratuluję! Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2009 11:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Beta jak pojedziesz po odbior to musisz kupic dziennik, ostemplowac go wypisac, dac kierownikowi do wpisu i zglosic rozpoczecie robot. Zreszta na miejscu sie wszytskiego dowiedz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.02.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Beta jak pojedziesz po odbior to musisz kupic dziennik, ostemplowac go wypisac, dac kierownikowi do wpisu i zglosic rozpoczecie robot. Zreszta na miejscu sie wszytskiego dowiedz A jak nie mam jeszcze kierownika, to co? Czy jest jakiś termin na rozpoczęcie budowy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Chyba 2 lata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.02.2009 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Chyba 2 lata A to ok A jaki jest koszt dziennika? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 12.02.2009 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 Nie wiem ale nie jakies krocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 kupowawszy wczoraj dziennik za 22 złociszki taki z samokalkowalnymi kartkami odrazu Betka gratulacje - gonisz gonisz dziewczyno! Teraz czeka Cie uprawomacnianie 2 tygodnie, potem złozenie zgłoszenia w nazdorze i tydzien czekania, a potem mozesz juz wbijac łopate pod swój ładniutki domek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 12.02.2009 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 kupowawszy wczoraj dziennik za 22 złociszki taki z samokalkowalnymi kartkami odrazu Betka gratulacje - gonisz gonisz dziewczyno! Teraz czeka Cie uprawomacnianie 2 tygodnie, potem złozenie zgłoszenia w nazdorze i tydzien czekania, a potem mozesz juz wbijac łopate pod swój ładniutki domek. Myszo a po co samokalkowalne kartki w dzienniku budowy? Potrzebne to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 12.02.2009 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 kupowawszy wczoraj dziennik za 22 złociszki taki z samokalkowalnymi kartkami odrazu Betka gratulacje - gonisz gonisz dziewczyno! Teraz czeka Cie uprawomacnianie 2 tygodnie, potem złozenie zgłoszenia w nazdorze i tydzien czekania, a potem mozesz juz wbijac łopate pod swój ładniutki domek. Myszo a po co samokalkowalne kartki w dzienniku budowy? Potrzebne to? A zeby sobie kopie zrobic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.02.2009 21:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2009 kupowawszy wczoraj dziennik za 22 złociszki taki z samokalkowalnymi kartkami odrazu Betka gratulacje - gonisz gonisz dziewczyno! Teraz czeka Cie uprawomacnianie 2 tygodnie, potem złozenie zgłoszenia w nazdorze i tydzien czekania, a potem mozesz juz wbijac łopate pod swój ładniutki domek. Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts