aniawmuratorze 14.01.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Beciu piękny masz widok przez taras odkopywania nie zazdroszczę nam dzisiaj dla odmiany przymroziło tak że samochód na lawecie pojechał do warsztatu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 15.01.2010 00:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Beciu piękny masz widok przez taras odkopywania nie zazdroszczę nam dzisiaj dla odmiany przymroziło tak że samochód na lawecie pojechał do warsztatu Ojć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.01.2010 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 doberek dziś już na szczęście takiego dużego mrozu nie ma, ale za to słoneczko zniknęło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.01.2010 07:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 doberek dziś już na szczęście takiego dużego mrozu nie ma, ale za to słoneczko zniknęło Zawsze coś za coś. Aniu, współczuję z autem. Mój też ma dziwne objawy i będę musiała go zawieźć do warsztatu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.01.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jeny, stado mew mi lata pod oknem W Warszawie na Grochowie? A jak skrzeczą, czuję się jak nad morzem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Jeny, stado mew mi lata pod oknem W Warszawie na Grochowie? A jak skrzeczą, czuję się jak nad morzem to pewnie rybitwy rzeczne szukają jedzenia http://levis.sggw.waw.pl/~ozw1/zgw/msos/05_06/wisla/foto/galeria/zwierzaki/rybitwa_rzeczna_m,karetta.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.01.2010 08:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ania, pewnie masz rację. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 15.01.2010 10:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 widok pewnie fajny upajaj sięu nas to prędzej klucz labędzi lub kaczek zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 15.01.2010 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Hej dziewczyny a u mnie bocian albo raczej żuraw (bo szary) dwa dni temu nad działką przeleciał gdzie on się uchował w takie mrozy i śniegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 doberek jest tu kto?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 20.01.2010 10:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jestem Tylko czasu mi brakuje i nie powinno mnie tu być Tak cichaczem tu wlazłam, żeby chociaż poczytać co u Was ale mnie wyczułaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 20.01.2010 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jestem Tylko czasu mi brakuje i nie powinno mnie tu być Tak cichaczem tu wlazłam, żeby chociaż poczytać co u Was ale mnie wyczułaś ma się tego nosa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 20.01.2010 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jestem Tylko czasu mi brakuje i nie powinno mnie tu być Tak cichaczem tu wlazłam, żeby chociaż poczytać co u Was ale mnie wyczułaś Betka toś Ty taka zapracowana, że na FM czasu nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 20.01.2010 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Mewy skapowaly, ze w Wawie wiecej zarcia niz nad morzem, to sie przeniosly. We Francji juz w ogole nie ma mew nad morzem, wszystkie sie przeprowadzily na wysypiska smieci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 20.01.2010 22:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2010 Jestem Tylko czasu mi brakuje i nie powinno mnie tu być Tak cichaczem tu wlazłam, żeby chociaż poczytać co u Was ale mnie wyczułaś Betka toś Ty taka zapracowana, że na FM czasu nie masz jakoś tak właśnie jest... Dzieńdobrywieczór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 21.01.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 witam pracoholiczkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Będę wieczorem nadrabiać zaległości na forum bo zostaję z dziewczynkami sama więc jak je tylko położę spać to już mnie nic nie będzie odrywać A teraz życzę miłego dnia i do wieczora. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 21.01.2010 08:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Będę wieczorem nadrabiać zaległości na forum bo zostaję z dziewczynkami sama więc jak je tylko położę spać to już mnie nic nie będzie odrywać A teraz życzę miłego dnia i do wieczora. wzajemnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 21.01.2010 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 miłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 20:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 No, mam wolny wieczór więc zasiadłam do forum Mąż w trasie ze swoją mamą więc i tak nie zasnę dopóki mi nie zadzwonią, że dojechali. Młodsza poszła dzisiaj wyjątkowo wcześnie spać bo dzień miała pełen wrażeń. Rano nie mogła spać bo przeżywała występ z okazji Dnia Babci i Dziadka. Po 16 miała występ a na 17.15 biegusiem na basen. I sama nieprzymuszana poszła się umyć i nawet nie chciała aby za długo jej czytać bajki. A starsza podziębiona więc też chętnie wlazła do łóżka i coś sobie czyta. Zaraz zgaszę jej światło, bo ona może tak długo a rano ciężko jej wstać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts