aniawmuratorze 21.01.2010 20:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 taki wieczór od dawna Ci się należał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 20:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 taki wieczór od dawna Ci się należał Fakt, już dawno nie siedziałam tak bez ograniczeń czasowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 taki wieczór od dawna Ci się należał Fakt, już dawno nie siedziałam tak bez ograniczeń czasowych. idę na sernik zerknać nie bedziesz jutro w naszej okolicy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 nie bedziesz jutro w naszej okolicy? Niestety Jutro mam dzień zdrowotny. A to jutro u Ciebie jest spotkanko? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 20:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dzwoniła moja mama i przypomina mi, że mam znaleźć jakąś fajną miejscówkę nad morzem dla niej i dziewczynek. Jak ktoś ma namiary na fajne kwatery czy domki to chętnie sobie przejrzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dzwoniła moja mama i przypomina mi, że mam znaleźć jakąś fajną miejscówkę nad morzem dla niej i dziewczynek. Jak ktoś ma namiary na fajne kwatery czy domki to chętnie sobie przejrzę ja bym musiała zapytać mamy bo byla w zeszłe wakacje z moimi dziewczynkami w Cisowie i bardzo zadowolone wróciły - pyszne obiady i jezioro i morze w zasięgu ręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Dzwoniła moja mama i przypomina mi, że mam znaleźć jakąś fajną miejscówkę nad morzem dla niej i dziewczynek. Jak ktoś ma namiary na fajne kwatery czy domki to chętnie sobie przejrzę ja bym musiała zapytać mamy bo byla w zeszłe wakacje z moimi dziewczynkami w Cisowie i bardzo zadowolone wróciły - pyszne obiady i jezioro i morze w zasięgu ręki To zapytaj, proszę Zawsze sprawdzone, to sprawdzone. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 znalazłam ich stronę - rezewację trzeba robić już w styczniu http://www.e-agro.pl/nowak/gospodarstwo.html ostrzegam po tych domowych obiadkach troche sie towarzystwu utyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 21:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 znalazłam ich stronę - rezewację trzeba robić już w styczniu http://www.e-agro.pl/nowak/gospodarstwo.html ostrzegam po tych domowych obiadkach troche sie towarzystwu utyło Wygląda fajnie. Wysłałam do nich zapytanie. A pamiętasz może jak daleko było do morza? A ceny możesz mi na PW podrzucić? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 21.01.2010 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 znalazłam ich stronę - rezewację trzeba robić już w styczniu http://www.e-agro.pl/nowak/gospodarstwo.html ostrzegam po tych domowych obiadkach troche sie towarzystwu utyło Wygląda fajnie. Wysłałam do nich zapytanie. A pamiętasz może jak daleko było do morza? A ceny możesz mi na PW podrzucić? o takie szczegóły to mamę jutro zapytam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 21:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 znalazłam ich stronę - rezewację trzeba robić już w styczniu http://www.e-agro.pl/nowak/gospodarstwo.html ostrzegam po tych domowych obiadkach troche sie towarzystwu utyło Wygląda fajnie. Wysłałam do nich zapytanie. A pamiętasz może jak daleko było do morza? A ceny możesz mi na PW podrzucić? o takie szczegóły to mamę jutro zapytam OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 21.01.2010 21:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Cze Betka szkoda, że u Ani Cię nie będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 21.01.2010 22:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Stycznia 2010 Cze Betka szkoda, że u Ani Cię nie będzie Też żałuję, bo dobrze się u niej czułam. Bardzo domowo i przyjaźnie jest w jej domku. Miłego spotkania Wam życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 22.01.2010 07:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Miło Cię znowu widzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 22.01.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 doberek może się 4 lutego do mnie wybierzesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.01.2010 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 znalazłam ich stronę - rezewację trzeba robić już w styczniu http://www.e-agro.pl/nowak/gospodarstwo.html ostrzegam po tych domowych obiadkach troche sie towarzystwu utyło Wygląda fajnie. Wysłałam do nich zapytanie. A pamiętasz może jak daleko było do morza? A ceny możesz mi na PW podrzucić? o takie szczegóły to mamę jutro zapytam do morza 1 km spacerku można jechać samochodem i zaparkować przy plaży o koszty musisz sama zapytać nie umiem powiedzieć OK. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.01.2010 20:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 znalazłam ich stronę - rezewację trzeba robić już w styczniu http://www.e-agro.pl/nowak/gospodarstwo.html ostrzegam po tych domowych obiadkach troche sie towarzystwu utyło Wygląda fajnie. Wysłałam do nich zapytanie. A pamiętasz może jak daleko było do morza? A ceny możesz mi na PW podrzucić? o takie szczegóły to mamę jutro zapytam do morza 1 km spacerku można jechać samochodem i zaparkować przy plaży o koszty musisz sama zapytać nie umiem powiedzieć OK. Dzięki. Dostałam też od nich odpowiedź. Napisali mi że 2 km do morza. Dla mojej mamy to za daleko. Niestety nie jeździ samochodem więc sama nie da rady codziennie przemieszczać się na plaże. Wysłałam jeszcze kilka zapytań więc może się coś znajdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.01.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 doberek może się 4 lutego do mnie wybierzesz? Dzięki za zaproszenie. Tak właśnie wczoraj doczytałam, że szykuje Ci się niezły nalot. W zasadzie na dzień dzisiejszy bym mogła. Może znowu z Lidzią mi się uda dogadać i razem byśmy pojechały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.01.2010 20:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Miło Cię znowu widzieć Też się cieszę, że w końcu mogę sobie pobuszować na forum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 22.01.2010 20:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 powodzenia w poszukiwaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts