malgos2 05.02.2010 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jak Cie tak kluje, ze nie mozesz zlapac oddechu to nerwobole. To nic powaznego, ale niezbyt to przyjemne. Moze powinnas zwolnic i wiecej melisy zamiast kawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 18:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Jak Cie tak kluje, ze nie mozesz zlapac oddechu to nerwobole. To nic powaznego, ale niezbyt to przyjemne. Moze powinnas zwolnic i wiecej melisy zamiast kawy. Ja nie chcę zwalniać. Powinnam raczej przyspieszyć, bo coś powolna jestem ostatnio niesamowicie. Zero energii Kawki dużo nie piją góra 2 dziennie, ale przeważnie jedna w południe. Ciśnienie mam niskie więc muszę się czymś ratować. No nic, zobaczymy jak cukier i jak hormony tarczycy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Badania zawsze warto robic, a na tarczyce szczegolnie. Wiem cos o tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 19:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Badania zawsze warto robic, a na tarczyce szczegolnie. Wiem cos o tym. Ja mam wskazane kontrolowanie cukru raz do roku bo w obu ciążach miałam cukrzycę a po drugiej ciąży też hormony tarczycy nie były dobre. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Badania zawsze warto robic, a na tarczyce szczegolnie. Wiem cos o tym. Ja mam wskazane kontrolowanie cukru raz do roku bo w obu ciążach miałam cukrzycę a po drugiej ciąży też hormony tarczycy nie były dobre. Te 2 rzeczy ida w parze, wiec sie nie daj zbyc za szybko jak Ci cos nie tak wyjdzie. Wprawdzie norma TSH jest ok. 4,5 ale powinno sie miec ok. 1 zeby sie dobrze czuc. Mozna miec tez dobre wyniki, a miec i tak tzw. subkliniczna niedoczynnosc, wiec kaz sobie zrobic caly komplet badan TSH, ft3, ft4, usg tarczycy i jesli cos wyjdzie to antyciala antiTPO, antiTG. Lekarze nie lubia tego zlecac, bo to jest kasa, ale tylko wtedy masz pewnosc, ze wszystko jest lub nie jest OK. Te rzeczy sie prosto leczy, wiec spokojnie. Niestety wielu lekarzy zlewa ten temat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dzięki Małgoś za radę, będę pilnować.Ja na razie mam tylko na TSH. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 05.02.2010 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 ja to ma ze dwa kilo cukru we krwi dzisiaj chodzę i ziewam o piachu w oczach nie wspomne a na serio to zdrówka życzę Becia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 05.02.2010 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dzięki Małgoś za radę, będę pilnować. Ja na razie mam tylko na TSH. Cisnij o ft3, ft4 przynajmniej albo zrob na wlasna reke. Bez tego nic nie bedzie wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 05.02.2010 23:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Dzięki Małgoś za radę, będę pilnować. Ja na razie mam tylko na TSH. Cisnij o ft3, ft4 przynajmniej albo zrob na wlasna reke. Bez tego nic nie bedzie wiadomo. Ok. Najwyżej dopłacę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 06.02.2010 07:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Lutego 2010 dzień dobry poranne Znowu choroby - a kysz zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.02.2010 13:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2010 W zasadzie to nie czuję się chora, tylko to taki dyskomfort.Dzisiaj jest na przykład ok.W tygodniu zrobię badania i zobaczymy czy coś się nie ukrywa. Córcia z zimowiska dzwoni codziennie.Jest bardzo zadowolona.Na stronie hufca podejrzałam zdjęcia i faktycznie wygląda, że wszystko jest w porządku. Zapomniałam napisać, że w końcu udało się nam wybrać miejscówkę na wakacje dla mojej mamy i dziewczynek. Pojadą tutaj:http://konikmorski.spanie.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.02.2010 07:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Witajcie Beta i mążBetaGreta z faworkami wpadłam http://podarujpaczka.pl/400px-faworki.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 11.02.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Gosia, dziękuję w imieniu swoim i męża. Ja jestem dzisiaj uziemiona bo młoda coś się rozłożyła. I zaplanowałam na dzisiaj zrobić oponki (pierwszy raz w życiu) i jak mi się jeszcze będzie chciało to może zaś faworki To w ramach zajęć praktycznych z dzieckiem. Wczoraj dostałam w przedszkolu poradnik dla rodziców dzieci 6-letnich (poświęcony gotowości szkolnej) i właśnie A. rozwiązuje zadania, sprawdzimy czy się nadaje do I klasy Wszystkim życzę obfitości w tym dniu, jak najwięcej tłustych przysmaków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 11.02.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 [ Wszystkim życzę obfitości w tym dniu, jak najwięcej tłustych przysmaków ta, a potem tłustej d cześć Becia, zdrówka dla malutkiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 11.02.2010 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Lutego 2010 Hejka zdrówka dla Młodej zostawiam i wrzucam co obiecałam http://sklep.sklepfryzjerski.waw.pl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.02.2010 08:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 [ Wszystkim życzę obfitości w tym dniu, jak najwięcej tłustych przysmaków ta, a potem tłustej d cześć Becia, zdrówka dla malutkiej Bardziej okrągły tyłeczek nie jest zły Nam zostało mnóstwo oponek (mąż też pochwalił, że pyszne) i faworków więc będziemy jeszcze dzisiaj się opychać tymi kaloriami. Młodsza noc przespała spokojnie, za to teraz okropnie kaszle i katar non stop. Starsza wróciła z zimowiska o 5 rano i teraz odsypia. A ja zaraz się wezmę za rozpakowywanie jej torby i pranie. Pasie, dzięki za namiar. Zaraz sobie pooglądam. Oczywiście dziękuję za życzenia zdrówka dla małej, przekażę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Becia, Tobie oponki nie szkodza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.02.2010 13:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Becia, Tobie oponki nie szkodza. Głównie dlatego, że nie jestem w stanie zjeść ich dużo. I tak sobie dzisiaj myślałam, że mi sprawia więcej radości przygotowywanie potraw niż ich jedzenie. A jak jeść to jednak wolę ostre rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Becia, Tobie oponki nie szkodza. Głównie dlatego, że nie jestem w stanie zjeść ich dużo. I tak sobie dzisiaj myślałam, że mi sprawia więcej radości przygotowywanie potraw niż ich jedzenie. A jak jeść to jednak wolę ostre rzeczy. Cos w tym jest... Ja tez nie jestem w stanie zjesc duzo slodkiego, ale po mnie akurat tego nie widac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.02.2010 13:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja już jestem tak przesłodzona, że marzy mi się śledzik. Muszę odszukać przepis na ten Twój z orzechami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts