malgos2 12.02.2010 13:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 http://forum.muratordom.pl/post3867548.htm?highlight=kucharska#3867548 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 12.02.2010 15:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja już jestem tak przesłodzona, że marzy mi się śledzik. Muszę odszukać przepis na ten Twój z orzechami ja ostatnio robiłam Małgosiowe śledziki i baaaardzo wszystkim smakowały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 15:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Ja już jestem tak przesłodzona, że marzy mi się śledzik. Muszę odszukać przepis na ten Twój z orzechami ja ostatnio robiłam Małgosiowe śledziki i baaaardzo wszystkim smakowały Nooo prosze. Bardzo mi milo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.02.2010 15:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 Małgoś duża buźka, to we wtorek z racji śledzika zrobię je na pewno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.02.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Lutego 2010 A ja zrobie Twoje, bo ostatnio w wigilie zniknely mi najszybciej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.02.2010 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Mąż od wczoraj odśnieża dach.Niby nic się nie działo ale jednak straszyli dalszymi opadami więc zdecydował się odśnieżyć.Sama droga na działkę trudna do przejechania.Pod naszą działką nie dało się zawrócić i musiał jechać pod dom sąsiadów.Na samej działce w niektórych miejscach śniegu po kolana (mojemu mężowi).A na dachu było tak:http://x.garnek.pl/ga7769/060d002a46354ea8748316a2/8748316.jpgWięcej zdjęć w dzienniku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sure 14.02.2010 15:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Cześć - wpadłam z rewizytą. Alez macie śniegu na dachu! Mój ma spadek, to samo spada. Wzamian mam wielkie zaspy na obu tarasach (tzn. jeden to tylko miejsce na taras, ale tego teraz nie widać). Podoba mi się Twój projekt i inspiracje, niektóre nawet mam u siebie, np... taras! pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.02.2010 15:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Cześć - wpadłam z rewizytą. Alez macie śniegu na dachu! Mój ma spadek, to samo spada. Wzamian mam wielkie zaspy na obu tarasach (tzn. jeden to tylko miejsce na taras, ale tego teraz nie widać). Podoba mi się Twój projekt i inspiracje, niektóre nawet mam u siebie, np... taras! pozdrawiam! Po tym odśnieżaniu pewnie też mam zaspy O wraca mąż to zaraz opowie co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 14.02.2010 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 No zasypało nas musiłam zamówić dodatkowo odśnieżanie przed rodzinną imprezką bo to gminne do kitu dzisiaj trochę dospało jak dla mnie mogło by już przestać nie przeszkadza mi sam snieg ale ze zgrozą myslę o błocie jakie powstanie po jego stopieniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 14.02.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lutego 2010 Śnieżne cześć wpadłam powiedzieć MążBetaGreta to miał dziś sądny dzień Sama odśnieżam, ale troszeczkę w miarę potrzeby, ale żeby tak na dach trzeba było i całozimowy śnieg zwalać współczuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.02.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Mieliśmy nadzieję, że się samo stopi, ale nic z tego Niby pierwszy test dach przeszedł dobrze ale chyba nie można było już dłużej testować jego wytrzymałości. I dobrze, że zrzucił ten śnieg bo przecież od wczoraj zaś non stop pada Fakt, że teraz każdy już myśli o tym co to będzie jak to wszystko zacznie się topić A poza tym to dalej siedzę z młodszą w domu. Kaszel nie odpuszcza. Na szczęście samopoczucie dobre. Jak nie będzie mocno sypało to wybierzemy się na krótki spacer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 15.02.2010 08:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 http://forum.muratordom.pl/post3867548.htm?highlight=kucharska#3867548 zjrzałam, skopiowałam a tort robiłam już 4 razy teraz czas na śledzie (jakoś mi się zakciało) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.02.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Zuz@, a który tort robiłaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tola 15.02.2010 10:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Becia, to ja przyjemnego spacerku z małą życzę i niech przestanie już padać to, co pada bez litości w ilościach już dawno przekraczających zasady "dobrego zachowania" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.02.2010 10:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 http://forum.muratordom.pl/post3867548.htm?highlight=kucharska#3867548 zjrzałam, skopiowałam a tort robiłam już 4 razy teraz czas na śledzie (jakoś mi się zakciało) hejka Zuza a śledziki, to u Ciebie ostatnio były pyszne jakby je jeszcze pod pierzynką położyć, to w ogóle by były superaśne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 15.02.2010 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 Doberek Beciu Mam nadzieję, że ze zdrówkiem już będzie lepiej i wszystkie choróbska pójdą precz. Miłego spacerku życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.02.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lutego 2010 hejka no nieźle wam dosypało tego śniegu u mnie we czwartek jak byłam na budowie, to nawet miejscami prześwitywała dachówka i było najmniej śniegu na dachu w porównaniu z sąsiednimi domami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.02.2010 11:02 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Becia, to ja przyjemnego spacerku z małą życzę i niech przestanie już padać to, co pada bez litości w ilościach już dawno przekraczających zasady "dobrego zachowania" Jestem jak najbardziej za! A ze zdrówkiem małej średnio Poszłam z nią jednak do lekarza. Na szczęście osłuchowo w oskrzelach nic się nie dzieje. Ścieka jej z nosa gęsty katar i stąd ten męczący kaszel. W zasadzie kazała kontynuować podjęte leczenie. Także do końca tygodnia mam towarzystwo. Przy okazji pokazałam swoje wyniki. Badania laboratoryjne ok, ekg ok więc szukamy dalej. Teraz mam skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa odcinka szyjnego i piersiowego oraz skierowanie na rehabilitację (już na zaś bo podobno kolejki ok miesięczne więc mam się zapisać przed prześwietleniem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 16.02.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2010 Małgoś duża buźka, to we wtorek z racji śledzika zrobię je na pewno. No i chyba nie zrobię tych śledzi bo sierota jestem i nie kupiłam ich Przez to chorowanie małej jakoś wypadłam z rytmu. Chyba skończy się na jakiś gotowcach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asesor 18.02.2010 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lutego 2010 Fajny domek, bardzo podoba mi się ta bliskość drzew wokół domu super, czy to świerki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts