Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Mąż od wczoraj odśnieża dach.

Niby nic się nie działo ale jednak straszyli dalszymi opadami więc zdecydował się odśnieżyć.

Sama droga na działkę trudna do przejechania.

Pod naszą działką nie dało się zawrócić i musiał jechać pod dom sąsiadów.

Na samej działce w niektórych miejscach śniegu po kolana (mojemu mężowi).

A na dachu było tak:

http://x.garnek.pl/ga7769/060d002a46354ea8748316a2/8748316.jpg

Więcej zdjęć w dzienniku.

Cześć - wpadłam z rewizytą. Alez macie śniegu na dachu! :D

Mój ma spadek, to samo spada. Wzamian mam wielkie zaspy na obu tarasach (tzn. jeden to tylko miejsce na taras, ale tego teraz nie widać). Podoba mi się Twój projekt i inspiracje, niektóre nawet mam u siebie, np... taras! ;)

pozdrawiam!

Cześć - wpadłam z rewizytą. Alez macie śniegu na dachu! :D

Mój ma spadek, to samo spada. Wzamian mam wielkie zaspy na obu tarasach (tzn. jeden to tylko miejsce na taras, ale tego teraz nie widać). Podoba mi się Twój projekt i inspiracje, niektóre nawet mam u siebie, np... taras! ;)

pozdrawiam!

Po tym odśnieżaniu pewnie też mam zaspy :roll:

O wraca mąż to zaraz opowie co i jak.

No zasypało nas :roll:

musiłam zamówić dodatkowo odśnieżanie przed rodzinną imprezką

bo to gminne do kitu :-?

dzisiaj trochę dospało

jak dla mnie mogło by już przestać

nie przeszkadza mi sam snieg ale ze zgrozą myslę o błocie jakie powstanie po jego stopieniu :roll:

Mieliśmy nadzieję, że się samo stopi, ale nic z tego :roll:

Niby pierwszy test dach przeszedł dobrze ale chyba nie można było już dłużej testować jego wytrzymałości. I dobrze, że zrzucił ten śnieg bo przecież od wczoraj zaś non stop pada :roll:

Fakt, że teraz każdy już myśli o tym co to będzie jak to wszystko zacznie się topić :roll:

A poza tym to dalej siedzę z młodszą w domu.

Kaszel nie odpuszcza. Na szczęście samopoczucie dobre. Jak nie będzie mocno sypało to wybierzemy się na krótki spacer.

Becia, to ja przyjemnego spacerku z małą życzę i niech przestanie już padać to, co pada bez litości w ilościach już dawno przekraczających zasady "dobrego zachowania" :wink:

zjrzałam, skopiowałam :D :D :D

a tort robiłam już 4 razy :wink:

teraz czas na śledzie :D (jakoś mi się zakciało)

hejka :D

Zuza

a śledziki, to u Ciebie ostatnio były pyszne :D

jakby je jeszcze pod pierzynką położyć, to w ogóle by były superaśne :lol:

Becia, to ja przyjemnego spacerku z małą życzę i niech przestanie już padać to, co pada bez litości w ilościach już dawno przekraczających zasady "dobrego zachowania" :wink:

Jestem jak najbardziej za!

A ze zdrówkiem małej średnio :roll:

Poszłam z nią jednak do lekarza. Na szczęście osłuchowo w oskrzelach nic się nie dzieje. Ścieka jej z nosa gęsty katar i stąd ten męczący kaszel. W zasadzie kazała kontynuować podjęte leczenie. Także do końca tygodnia mam towarzystwo.

Przy okazji pokazałam swoje wyniki. Badania laboratoryjne ok, ekg ok więc szukamy dalej. Teraz mam skierowanie na prześwietlenie kręgosłupa odcinka szyjnego i piersiowego oraz skierowanie na rehabilitację (już na zaś bo podobno kolejki ok miesięczne więc mam się zapisać przed prześwietleniem).