Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Becia, koło "wyślij odpowiedź" masz "Zaawansowana edycja" i wchodzisz tam i po prawej stronie powinny ci się wyświetlić emoty. Tylko nie używaj tych, które są na dole, bo one są do oznaczania znaczenia posta, a nie do wypowiedzi

Mam tylko te na dole (Ikony do wiadomości).

Nie mam nic po prawej stronie.

Może coś w ustawieniach mam nie tak?

Mam tylko te na dole (Ikony do wiadomości).

Nie mam nic po prawej stronie.

Może coś w ustawieniach mam nie tak?

w takim w zaawansowanych ustawieniach musisz w części pozostałe opcje zaznaczyć zaawansowany edytor. Wtedy jak będzie pisać posta i wciśniesz zaawansowaną edycję to ci po prawej wyskoczą emotki. Wyświetlonych jest tylko kilka, ale jak wciśniesz pod nimi więcej, to otworzy ci się oddzielne okno ze wszystkimi dostępnymi

Czesc Becia, co tam slychac w ogole?

Usiłuję pracować.

Trochę ogarniam się poświątecznie.

I wzięłam się za swoje zdrowie i jest różnie. Od maja zaczynam rehabilitację bo mam początki zmian zwyrodnieniowych (stąd te bóle w klatce) a przed samymi świętami okazało się, że mam dwa kamienie w woreczku (jutro się dowiem co z nimi mam robić) i jeszcze trochę typowo babskich problemów ale tu na szczęście na razie pod kontrolą.

Budowlanie na razie nic się nie dzieje bo nie ma kasy.

Byliśmy na działce w Wielkanoc i się rozmarzyłam. Usiadłam sobie w miejscu przyszłego tarasu i wyobrażałam sobie, że piję kawkę. Słoneczko przygrzewało i było tak przyjemnie. Niestety po roztopach okazało się że mamy niezły bałagan. Także czeka nas sprzątanie i palenie, bo gałęzi cała masa.

Nie musisz miec powiadamiania wcale. Wchodzisz w subskrybowane watki i po lewej masz kulke ze strzalka - idz do pierwszego nowego posta. Czytasz w ten sposob watek od momentu, w ktorym przestalas go sledzic. To bardzo wygodne i nie musisz sobie skrzynki zapychac.

A w ogole to zdrowia zycze i sily w przeprawach z lekarzami...

Nie musisz miec powiadamiania wcale. Wchodzisz w subskrybowane watki i po lewej masz kulke ze strzalka - idz do pierwszego nowego posta. Czytasz w ten sposob watek od momentu, w ktorym przestalas go sledzic. To bardzo wygodne i nie musisz sobie skrzynki zapychac.

A w ogole to zdrowia zycze i sily w przeprawach z lekarzami...

Ok. To spróbuję tak jak napisałaś.

A za życzenia dziękuję. Dopiero na dzisiaj udało mi się zarejestrować do mojej pani doktor.