BetaGreta 06.04.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 To ja jestem ślepa i nie widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.04.2010 18:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Becia, koło "wyślij odpowiedź" masz "Zaawansowana edycja" i wchodzisz tam i po prawej stronie powinny ci się wyświetlić emoty. Tylko nie używaj tych, które są na dole, bo one są do oznaczania znaczenia posta, a nie do wypowiedzi Mam tylko te na dole (Ikony do wiadomości). Nie mam nic po prawej stronie. Może coś w ustawieniach mam nie tak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 06.04.2010 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Mam tylko te na dole (Ikony do wiadomości). Nie mam nic po prawej stronie. Może coś w ustawieniach mam nie tak? w takim w zaawansowanych ustawieniach musisz w części pozostałe opcje zaznaczyć zaawansowany edytor. Wtedy jak będzie pisać posta i wciśniesz zaawansowaną edycję to ci po prawej wyskoczą emotki. Wyświetlonych jest tylko kilka, ale jak wciśniesz pod nimi więcej, to otworzy ci się oddzielne okno ze wszystkimi dostępnymi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 07.04.2010 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Doberek Beciu:D Wpadłam zostawić swój ślad:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Lidzia, jesteś wielka Pozdrawiam wszystkich. Postaram się dotrzeć do wszystkich poprzednio śledzonych wątków ale nie wiem ile mi to zajmie czasu. Miłego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 07.04.2010 07:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 ja też , ja też i ja i ja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2010 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Jeszcze teraz muszę z powiadomieniami powalczyć bo dostaję po każdym wpisie do każdego wątku. Chciałabym żeby było tak jak w poprzedniej wersji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 07.04.2010 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 heelou znalazlem i was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2010 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 heelou znalazlem i was Cieszę się bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 07.04.2010 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Czesc Becia, co tam slychac w ogole? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.04.2010 11:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 Czesc Becia, co tam slychac w ogole? Usiłuję pracować. Trochę ogarniam się poświątecznie. I wzięłam się za swoje zdrowie i jest różnie. Od maja zaczynam rehabilitację bo mam początki zmian zwyrodnieniowych (stąd te bóle w klatce) a przed samymi świętami okazało się, że mam dwa kamienie w woreczku (jutro się dowiem co z nimi mam robić) i jeszcze trochę typowo babskich problemów ale tu na szczęście na razie pod kontrolą. Budowlanie na razie nic się nie dzieje bo nie ma kasy. Byliśmy na działce w Wielkanoc i się rozmarzyłam. Usiadłam sobie w miejscu przyszłego tarasu i wyobrażałam sobie, że piję kawkę. Słoneczko przygrzewało i było tak przyjemnie. Niestety po roztopach okazało się że mamy niezły bałagan. Także czeka nas sprzątanie i palenie, bo gałęzi cała masa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 zapisuje ciem do siebie witaj betagreta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 07.04.2010 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Kwietnia 2010 wpadłam się wpisać do pamiętnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 08.04.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Kwietnia 2010 Betka to dobrze, że o zdrowie dbasz, może inni wezmą przykład z Ciebie ja chociażby:oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.04.2010 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Coś dzienne powiadamianie nie zdaje egzaminu Teraz nie mam żadnych powiadomień. Wracam do automatycznego. Chyba, że jest jeszcze inna opcja? W tej automatycznej denerwuje mnie, że jest powiadomienie po każdym wpisie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.04.2010 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie musisz miec powiadamiania wcale. Wchodzisz w subskrybowane watki i po lewej masz kulke ze strzalka - idz do pierwszego nowego posta. Czytasz w ten sposob watek od momentu, w ktorym przestalas go sledzic. To bardzo wygodne i nie musisz sobie skrzynki zapychac. A w ogole to zdrowia zycze i sily w przeprawach z lekarzami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.04.2010 10:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Kwietnia 2010 Nie musisz miec powiadamiania wcale. Wchodzisz w subskrybowane watki i po lewej masz kulke ze strzalka - idz do pierwszego nowego posta. Czytasz w ten sposob watek od momentu, w ktorym przestalas go sledzic. To bardzo wygodne i nie musisz sobie skrzynki zapychac. A w ogole to zdrowia zycze i sily w przeprawach z lekarzami... Ok. To spróbuję tak jak napisałaś. A za życzenia dziękuję. Dopiero na dzisiaj udało mi się zarejestrować do mojej pani doktor. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 14.04.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ...? W tej automatycznej denerwuje mnie, że jest powiadomienie po każdym wpisie. ... dlatego przyszedłem, żebyś dostała kolejne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.04.2010 20:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 ... dlatego przyszedłem, żebyś dostała kolejne Już sobie zrobiłam tak jak doradziła małgosia. I jest dobrze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 20:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Na cos sie te moje 40 tysiecy postow przyda w koncu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts