BetaGreta 14.04.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Na cos sie te moje 40 tysiecy postow przyda w koncu. I będziesz udzielać korepetycji z poruszania się na FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 14.04.2010 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 I będziesz udzielać korepetycji z poruszania się na FM Tak, dostane taka funkcje na FM, mam nadzieje, ze platna bedzie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 14.04.2010 20:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2010 Tak, dostane taka funkcje na FM, mam nadzieje, ze platna bedzie... Co najwyżej drugi tytuł. Na wynagrodzenie bym nie liczyła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Guzmanka 15.04.2010 13:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Cześć Beta. Też jestem trochę zagubiona na nowym forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 15.04.2010 14:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dziendoberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 15.04.2010 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Betka, a co u Ciebie w dzienniku takie nic się dzieje? Wiesz, ze dopiero teraz zobaczyłam Twoje ogrodzenie? Wyście to tak sami? Szacuneczek. Chyba udam się do Was na korepetycje ogrodzeniowe. Przydadzą mi się jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 15.04.2010 17:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 dzięki Becia za dowiedziny było mi bardzo miło i mam nadzieję, że teraz spotkamy się u ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.04.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2010 Cześć Beta. Też jestem trochę zagubiona na nowym forum. Oj jak dobrze, że do mnie zajrzałaś. Muszę wejść do Ciebie i dodać Cię do subskrypcji dziendoberek To ja napiszę dobry wieczór. Słyszałam, że miałeś przygody z autem i Kamyk Cię ratował. Betka, a co u Ciebie w dzienniku takie nic się dzieje? Wiesz, ze dopiero teraz zobaczyłam Twoje ogrodzenie? Wyście to tak sami? Szacuneczek. Chyba udam się do Was na korepetycje ogrodzeniowe. Przydadzą mi się jak nic Nic się nie dzieje, bo kasy na razie nie ma Mam nadzieję, że w maju coś ruszy. Ogrodzenie robiliśmy sami i też jestem z niego dumna Zimę przetrwało i jeszcze pewnie chwilę nam posłuży. Jak będziemy wymieniać to pewnie początkowo tylko od frontu, ale to bardzo daleka przyszłość. A ja brałam korepetycje u Guzmanki dzięki Becia za dowiedziny było mi bardzo miło i mam nadzieję, że teraz spotkamy się u ciebie Bardzo bym już chciała żeby mój domek był w takim stanie jak Twój. Dziękuję że mogłam znowu sobie obejrzeć z bliska. Mam nadzieję, że do mnie faktycznie w niedługim czasie będzie można przyjechać. W zasadzie to ściany można już oglądać Może kiedyś przy okazji odwiedzin u Pasie, Ani w muratorze, Myszy czy Zuz@nki lub innych w tych stronach. Zawsze możemy pójść na spacer do lasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 17.04.2010 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 nadrabiam zaległości - u ciebie też piekny weekend dziś szcunek zostawiam za ogrodzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 17.04.2010 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 No Betka spacerek do lasu to jest cooos. Ja się tam do Ciebie kiedyś muszę wybrać w końcu przy okazji bycia u siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 17.04.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 A Ty wiesz Becia, ze masz juz blogowy dziennik? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 17.04.2010 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Kwietnia 2010 doberek, się witam sobotnio Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.04.2010 08:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 A Ty wiesz Becia, ze masz juz blogowy dziennik? Nic nie wiem i nawet nie wiem jak się do tego zabrać. Rozumiem, że w starej wersji dziennik też zostanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.04.2010 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 No Betka spacerek do lasu to jest cooos. Ja się tam do Ciebie kiedyś muszę wybrać w końcu przy okazji bycia u siebie Mysza, jak tylko będzie dobra pogoda to mamy w planach być w pierwszy weekend majowy. Także zapraszam. Na pewno jeszcze potwierdzę czy będziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 no proszę Pani, Pani ma juz takie dalekosiężne plany? Jeszcze nie wiem, co będzie w pierwszy weekend majowy, ale wezmę sobie do serca, ze jakby co to w Twój las Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 19.04.2010 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Nic nie wiem i nawet nie wiem jak się do tego zabrać. Rozumiem, że w starej wersji dziennik też zostanie? Zostaje, ale tam gdzie masz pod awatarem "wpisy w dziennikach budowy" jest Twoj nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 19.04.2010 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 o to mój chyba tez zassany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 19.04.2010 11:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2010 Zostaje, ale tam gdzie masz pod awatarem "wpisy w dziennikach budowy" jest Twoj nowy. Dzięki. W wolnej chwili popatrzę i się pouczę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 22.04.2010 18:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 Dzięki. W wolnej chwili popatrzę i się pouczę. poucz się poucz ... ja też to robiłem .. ale do tej pory bardziej lubię wersję poprzednią ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 22.04.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2010 poucz się poucz ... ja też to robiłem .. ale do tej pory bardziej lubię wersję poprzednią ... Jeszcze nie znalazłam wolnego czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts