pasie 27.04.2010 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Doberek to co nalot na Betkę w majowy weekend robimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.04.2010 09:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Doberek to co nalot na Betkę w majowy weekend robimy Jak tylko nie będzie padać to zapraszam. Telefon do mnie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 27.04.2010 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jak się bedziesz wybierac na działe, to oczywiście pamiętaj o mnie Betka:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.04.2010 09:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 jak się bedziesz wybierac na działe, to oczywiście pamiętaj o mnie Betka:D No przecież obiecałam, że dam znać. Pamiętam, pamiętam. Mam nadzieję, że pogoda dopisze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.04.2010 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Jak tylko nie będzie padać to zapraszam. Telefon do mnie masz dzięki podobno w sobotę ma nie padać będziemy dryndać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 28.04.2010 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Doberek Dziewczynki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 28.04.2010 07:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 29.04.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Doberek Rowerek Becia przyślij mi adresik na priva bo już małż zaakceptował wyprawę do Was jak tylko będziecie na działeczce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 29.04.2010 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja protestuje, dlaczego nikt sie do mnie nie wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 29.04.2010 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2010 Ja protestuje, dlaczego nikt sie do mnie nie wybiera? bo ogródka nie masz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.04.2010 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2010 Już nadrabiam zaległości Zaraz chętnym powysyłam adres. Mam nadzieję, że się nie rozpada. Małgoś, ja się jeszcze kiedyś do Ciebie wybiorę Jaką ładną masz reklamę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.05.2010 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 Bardzo dziękuję za odwiedziny Pasi z mężem i Zuz@nce. Szkoda, że na grilla się nie daliście namówić. Cieszę się, że pogoda się poprawiła bo przynajmniej miło spędziliśmy czas na świeżym powietrzu. Niestety wycieczkę zakończyliśmy mandatem w wysokości 200 zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 01.05.2010 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2010 (edytowane) Bardzo dziękuję za odwiedziny Pasi z mężem i Zuz@nce. Szkoda, że na grilla się nie daliście namówić. Cieszę się, że pogoda się poprawiła bo przynajmniej miło spędziliśmy czas na świeżym powietrzu. Niestety wycieczkę zakończyliśmy mandatem w wysokości 200 zł My dziękujemy za spotkanie i pokazanie fajnego domku i pięknej działeczki, już nie mogę się doczekać jak będzie Wasz dom wyglądał z oknami a mandatu współczuję Edytowane 1 Maja 2010 przez pasie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.05.2010 08:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Okien też się nie mogę doczekać. I elewacji. Wtedy będzie widać zamysł, bo teraz faktycznie wygląda jak sklep spożywczy No a dzisiaj na razie siedzimy w domu. Może tak jak wczoraj się przejaśni i pojedziemy na działkę? Starsza pojechała rano na festyn z zuchami z okazji święta flagi. Ma wrócić o 20.30 i już się boję w jakim wróci stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.05.2010 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Już nadrabiam zaległości Zaraz chętnym powysyłam adres. Mam nadzieję, że się nie rozpada. Małgoś, ja się jeszcze kiedyś do Ciebie wybiorę Jaką ładną masz reklamę. Prosze sie nie smiac z reklamy. Czekam, czekam. Mieszkanko otworem zawsze stoi. Wprawdzie ogrodka nie mam, ale zawsze mozna na trawniku przed domem posiedziec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.05.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2010 Hejka no i pogoda się zrobiła :wiggle:my zraz na budowę zmykamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2010 07:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Dziwna ta pogoda w ten weekend była. Na szczęście trzy dni spędziliśmy na działce i tak naprawdę to dopiero wczoraj udało się nam coś konkretnego porobić. Mąż rozebrał budkę po murarzach, teściowa poprzycinałam gałęzie a ja paliłam te które już jesienią zostały przygotowane do palenia. Troszkę przejaśniało na działce A dzisiaj zimno, brrr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 04.05.2010 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Doberek poweekendowy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 04.05.2010 12:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2010 Dobrze, że taki krótki ten tydzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Malutka_ 13.05.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dzien doberek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts