Magi77 13.05.2010 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 Hello widzimy się w sobotę?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.05.2010 14:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 dzien doberek Dzień dobry, dzień dobry Hello widzimy się w sobotę?? Jak będziesz w Raju to się zobaczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Irma 16.05.2010 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Beta, było mi bardzo miło znowu Cię spotkać i pogadać. Szkoda, ze to jednak nie ten Zelechów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 16.05.2010 17:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 BetaGreta i mężu BetaGreta nie przekreślajcie mnie!!! Ja do Was kiedyś napewno trafie. Nie podaruje tego domu!Betka ale Ty masz teraz fajnistą fryzurkę-miło było Was spotkać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 16.05.2010 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Becia, fajnie było znowu was zobaczyć . Szkoda, że nie udało nam się dłużej pogadać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 16.05.2010 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Beta dziekuje za przemile towarzystwo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 16.05.2010 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Beta- bardzo miło było Was poznać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.05.2010 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 Becia i jej mąż są przemili cześc cieszę się że się do Ciebie dokopałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 16.05.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Maja 2010 a jak wreszcie przestanie padać wpraszam się na spacer Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.05.2010 07:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Dziewczyny, cieszę się, że mogłam się z Wami spotkać. Ania, szkoda, że Ciebie nie było. Mam nadzieję, że jak się ta pogoda poprawi to się umówimy na spacerek. O i Myszce damy wtedy znać Muszę przyznać, że uwielbiam te nasze forumowe spotkania. Mam nadzieję, że będzie szybko jakaś następna okazja, bo mam niedosyt. Faktycznie nie ze wszystkimi pogadałam tyle ile bym chciała. To lecę do następnych wątków Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madmegs 18.05.2010 07:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hej Dzięki za spotkanie, fajnie Was było poznać Do dziennika również looknęłam, domek zapowiada się obiecująco Niebanalny projekt I zazdrość mnie zżera na widok Twoich cudnych sosen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.05.2010 13:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hej Dzięki za spotkanie, fajnie Was było poznać Do dziennika również looknęłam, domek zapowiada się obiecująco Niebanalny projekt I zazdrość mnie zżera na widok Twoich cudnych sosen Ja też się cieszę, że miałyśmy okazję się poznać. Do Twojego dziennika też zajrzałam i widziałam Twoje widoki więc nie masz mi czego zazdrościć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2010 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Cześć Beciu! Nie uwierzę, że nic przez dwa miesiące się u Cibie nie zadziało!?? A tyle Cię nie było w Twoim dzienniczku... Ostatni wpis o wylewkach... czy to znaczy, że zrobiliście wylewki w mig i już mieszkacie????????????????????:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Ooo, wlasnie myslalam sobie o Beci, ze nas zaniedbuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.06.2010 09:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nic zupełnie nic się nie dzieje Niestety brak kasy nas przyblokował. Jeździmy na działkę tylko rekreacyjnie. Ciągle czekamy na rozwiązanie pewnej sprawy, która pozwoli nam zaciągnąć kredyt. Niestety nie jest łatwo i jakoś ciągle pod górkę. W zasadzie to zaczynam łapać doła ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.06.2010 09:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Miałam jeszcze pisać, że czytam co tam u Was Troszkę czasu brakuje na pisanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 09.06.2010 09:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nic zupełnie nic się nie dzieje Niestety brak kasy nas przyblokował. Jeździmy na działkę tylko rekreacyjnie. Ciągle czekamy na rozwiązanie pewnej sprawy, która pozwoli nam zaciągnąć kredyt. Niestety nie jest łatwo i jakoś ciągle pod górkę. W zasadzie to zaczynam łapać doła ... Becia, nie jestescie w tym sami. A na etapie mebli kiedy jest juz tak blisko, ale nie dajesz rady uciagnac tego wozka jest jeszcze trudniej... Pociesz sie, ze przynajmniej macie wiecej czasu na przemyslenia i wybory. Wiele rzeczy mozna sobie wybic z glowy, na wiele swiatlych pomyslow wpasc. Trzymaj sie... chlodno. I zapraszam na beton gdybyscie mieli chwile. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.06.2010 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Mimo wszystko chciałabym być na etapie mebli ...Dzięki za zaproszenie na beton. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 09.06.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Nic zupełnie nic się nie dzieje Niestety brak kasy nas przyblokował. Jeździmy na działkę tylko rekreacyjnie. Ciągle czekamy na rozwiązanie pewnej sprawy, która pozwoli nam zaciągnąć kredyt. Niestety nie jest łatwo i jakoś ciągle pod górkę. W zasadzie to zaczynam łapać doła ... Rekreacja i dół do siebie nie pasują! Pomyśl sobie o tych wszystkich, którzy do końca życia zostaną w ciasnej kawalerce i od razu poczujesz się szczęśliwa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 09.06.2010 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Czerwca 2010 Oj Beta.... Zobacz... Każdy etap budowy ma swoje plusy i minusy.... Z drugiej strony jest śliczna pogoda, wylewki bardzo dobrze wyschną, popękają gdzie mają popękać, i są w tym same plusy.... U nas też nie zawsze jest tak jakbym chciała... A meblowe wybory to dopiero trudne są.... Oj i to jak bardzo.... I udanego grilowania życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts