Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Dzień dobry, zapomniane zwierzątka my :rolleyes:

Betka, z dziewczynkami to ci wiele nie pomogę, ale wpadnij kiedyś na pogaduchy, umówimy się na wsi możę?

Buziaki, tak naprawdę takich dylematów jest pełno wokół nas, i chyba na szczęście (poza tym, że tak koszmarnie uwierają) bo inaczej by człowiek zwariował zastanawiając się, dlaczego wszystkim wszystko wychodzi, a ja...

Oczywiście nie zmienia to faktu, że akurat nam mogłoby się udawać, nie? ALe generalnie to sobie możemy rękę podać, życie takie....

Barranki kochane, jak miło Was widzieć wirtualnie :)

Dzięki za zaproszenie na pogaduchy.

Na razie planujemy być na wsi (naszej) w niedzielę ale w sobotę idziemy na 40tkę więc nie wiem w jakim będziemy stanie ;) i jak z pogodą.

Faktycznie przychodzi takie myślenie czemu innym tak a nam nie.

Staram się jednak szybko to odganiać :cool:

Będzie lepiej :yes:

Ja żyję :)

Tylko teraz mam dwie panny przez cały dzień więc oprócz pracy, domu, muszę im zapewnić jakieś atrakcje w dzień.

Do soboty :)

Później jadą z babcią nad morze.

A na forum zaglądam praktycznie codziennie, tylko nie mam co pisać bo u mnie się nic nie dzieje. Czytam co u innych znajomych i nieznajomych na forum. Staram się być na bieżąco :cool:

Jeszcze jedno, odkryłam w końcu dość fajne i nawet blisko ode mnie (spod domu mam ok. 25 km) kąpielisko.

http://www.kapielisko.com.pl/?kapielisko-kack,1

W tygodniu super.

W weekendy sobie nie wyobrażam, bo raczej tam mało miejsca i słyszałam jak jedna pani mówiła, że w niedzielę nie było gdzie się wcisnąć.

Jutro pewnie też podjedziemy.

No i jeszcze czas zabiera mi mundial :)

Teraz też znikam.

Hiszpania - Niemcy czyli hiszpański temperament, niemiecka precyzja.

I mam dylemat. Nigdy nie byłam za Niemcami ale w tym roku podoba mi się ich gra tak jak podobała mi się gra Hiszpanów podczas Euro.

W zasadzie to rewanż za Euro.

Rozpoczęli więc pa!

cześć Becia :)

mundial :o rany, co Wy widzicie ciekawego w kilkudziesięciu facetach biegających za kawałkiem skóry :o

a w sumie ,to może być zabawne...dorośli mężczyźni a jak dzieci,jak dzieci - oddaj to moje ;) :lol2::lol2::lol2:

Ja się wsławiłem tym, że na kolegium w dniu, kiedy był jakiś ważny mecz w eliminacjach spytałem się grzecznie, ale kto z kim gra, bo w co, to nawet wiedziałem. Grzecznie wytłumaczyłem, że nie mam tego genu i dlatego z ciekawości muszę dopytać, bo niby skąd mam wiedzieć? Nawet mnie nie zabili śmiechem, tylko się dowiedziałem, że wśród pań rośnie popyt na takich bez tego genu, ale z racji oczywistej nie skorzystam :-) choć rwać na brak zainteresowania piłką to ciekawa koncepcja...

Bużki!

Klozet :), dobre :)

Ja od dziecka z tatą siedziałam i oglądałam mecze.

Kiedyś nawet naszą ligą się interesowałam i obstawiałam wyniki meczów w punktach toto lotka.

Teraz tylko ważniejsze mecze w piłce nożnej oglądam.

Zdecydowanie mocniej interesuję się siatkówką.

Kiedyś koszykówka mnie też wciągała, ale odkąd nie gra Śląsk to już nie to samo ;)

A dzisiaj jadę zaraz na zakupy i czeka mnie pakowanie, bo jutro moje dziewczyny skoro świt ruszają nad morze z babcią (mąż je zawiezie).

Będę miała w weekend więcej czasu dla Was :)