BetaGreta 30.06.2010 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 No to mamy wakacje.Jeszcze do 10 lipca jesteśmy z dziewczynkami a później jadą z babcią nad morze.Upał za oknem więc muszę coś wymyślić aby nie zwariować przez te kilka dni.Co tu robić z dziewczynkami w Warszawie czy okolicach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2010 14:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Dzień dobry, zapomniane zwierzątka my Betka, z dziewczynkami to ci wiele nie pomogę, ale wpadnij kiedyś na pogaduchy, umówimy się na wsi możę? Buziaki, tak naprawdę takich dylematów jest pełno wokół nas, i chyba na szczęście (poza tym, że tak koszmarnie uwierają) bo inaczej by człowiek zwariował zastanawiając się, dlaczego wszystkim wszystko wychodzi, a ja... Oczywiście nie zmienia to faktu, że akurat nam mogłoby się udawać, nie? ALe generalnie to sobie możemy rękę podać, życie takie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.06.2010 14:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Barranki kochane, jak miło Was widzieć wirtualnie Dzięki za zaproszenie na pogaduchy. Na razie planujemy być na wsi (naszej) w niedzielę ale w sobotę idziemy na 40tkę więc nie wiem w jakim będziemy stanie i jak z pogodą. Faktycznie przychodzi takie myślenie czemu innym tak a nam nie. Staram się jednak szybko to odganiać Będzie lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 30.06.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Pewnie że będzie. Gdyby miało nie być, to już dawno powinniśmy porzucić te mrzonki o przeprowadzce w najbliższej pięciolatce i rzewnie popłakać sobie w kątku . Ale postanowiliśmy się nie poddawać... Czego i Pani życzymy. A co do pogaduchów to będziemy w kontakcie, papatki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.06.2010 17:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Czerwca 2010 Czesc Becia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.07.2010 12:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Lipca 2010 Czesc Becia. Spóźnione cześć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 07.07.2010 14:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Becik, ty żyjesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.07.2010 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Ja żyję Tylko teraz mam dwie panny przez cały dzień więc oprócz pracy, domu, muszę im zapewnić jakieś atrakcje w dzień. Do soboty Później jadą z babcią nad morze. A na forum zaglądam praktycznie codziennie, tylko nie mam co pisać bo u mnie się nic nie dzieje. Czytam co u innych znajomych i nieznajomych na forum. Staram się być na bieżąco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.07.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 Jeszcze jedno, odkryłam w końcu dość fajne i nawet blisko ode mnie (spod domu mam ok. 25 km) kąpielisko.http://www.kapielisko.com.pl/?kapielisko-kack,1W tygodniu super.W weekendy sobie nie wyobrażam, bo raczej tam mało miejsca i słyszałam jak jedna pani mówiła, że w niedzielę nie było gdzie się wcisnąć.Jutro pewnie też podjedziemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 07.07.2010 18:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 No i jeszcze czas zabiera mi mundial Teraz też znikam. Hiszpania - Niemcy czyli hiszpański temperament, niemiecka precyzja. I mam dylemat. Nigdy nie byłam za Niemcami ale w tym roku podoba mi się ich gra tak jak podobała mi się gra Hiszpanów podczas Euro. W zasadzie to rewanż za Euro. Rozpoczęli więc pa! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 07.07.2010 19:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Lipca 2010 I jaki wynik?Ja nie mam TV.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.07.2010 06:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Wygrali Hiszpanie 1:0.I należało im się za wczorajszy mecz. Byli lepsi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2010 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 cześć Becia mundial rany, co Wy widzicie ciekawego w kilkudziesięciu facetach biegających za kawałkiem skóry a w sumie ,to może być zabawne...dorośli mężczyźni a jak dzieci,jak dzieci - oddaj to moje :lol2: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2010 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 Ja się wsławiłem tym, że na kolegium w dniu, kiedy był jakiś ważny mecz w eliminacjach spytałem się grzecznie, ale kto z kim gra, bo w co, to nawet wiedziałem. Grzecznie wytłumaczyłem, że nie mam tego genu i dlatego z ciekawości muszę dopytać, bo niby skąd mam wiedzieć? Nawet mnie nie zabili śmiechem, tylko się dowiedziałem, że wśród pań rośnie popyt na takich bez tego genu, ale z racji oczywistej nie skorzystam choć rwać na brak zainteresowania piłką to ciekawa koncepcja... Bużki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2010 15:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 To gen powiadasz , a ja cały czas żyłam nadzieją,że uleczalne schorzenie.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.07.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 a ja lubię oglądać piłkę nożną wczoraj byłam z Hiszpanią i naprawdę ucieszyłam się jak wygrali. Chociaż z drugiej strony szkoda mi było tych 3 Polaków grających dla Niemców Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 08.07.2010 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 a Klozet grał ? bo ja tego pana pasjami nie znoszę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 08.07.2010 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2010 To gen powiadasz , a ja cały czas żyłam nadzieją,że uleczalne schorzenie.... Ale gapiactwo czy nie gapiactwo to schorzenie? Bo ja się czuje caukowicie zdrowy jakby co Wiesz, gmeractwo genowe może pomoże. Albo masaże Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.07.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 Klozet , dobre Ja od dziecka z tatą siedziałam i oglądałam mecze. Kiedyś nawet naszą ligą się interesowałam i obstawiałam wyniki meczów w punktach toto lotka. Teraz tylko ważniejsze mecze w piłce nożnej oglądam. Zdecydowanie mocniej interesuję się siatkówką. Kiedyś koszykówka mnie też wciągała, ale odkąd nie gra Śląsk to już nie to samo A dzisiaj jadę zaraz na zakupy i czeka mnie pakowanie, bo jutro moje dziewczyny skoro świt ruszają nad morze z babcią (mąż je zawiezie). Będę miała w weekend więcej czasu dla Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 09.07.2010 06:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lipca 2010 O, poprzedni post był 2500 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts