Arnika 26.07.2010 08:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Zdrówka życzę i uściski dla córki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MonikaC 26.07.2010 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lipca 2010 Becia sto lat dla Córki!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.07.2010 07:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2010 Dziękuję w imieniu córki za życzenia. A ja dziękuję za kciuki. Można puścić pomogły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 01.08.2010 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 No co Ty, nadal trzymamy na zapas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 01.08.2010 14:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2010 Becia... Jak się czujesz...?Jak zdrówko.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.08.2010 08:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Arniko, dziękuję już dobrze. Powoli rozszerzam dietę i jak na razie sensacji nie ma A Twoje zdrówko jak? Małgoś, kciuki się znowu przydadzą, bo może w końcu będziemy się starali o kredyt. Także trzymajcie aby nam dali kasę i to w dobrej wysokości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.08.2010 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Beciu rzadziej teraz bywam na forum i teraz byłam na urlopie i nic nie wiedziałam o Twoich problemach ze zdrówkiem. Cieszę się że już wszystko ok i że idzie ku dobremu:)Cieszę się że i finansowe sprawy mają się lepiej:)Zdrówka życzę i buziaki dla Dziesięciolatki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.08.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Magda, dzięki! A jak po urlopie? Zadowoleni jesteście? Moja mama z dziewczynkami zachwycona miejscówką. Już na przyszły rok się umówiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.08.2010 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Magda, dzięki! A jak po urlopie? Zadowoleni jesteście? Moja mama z dziewczynkami zachwycona miejscówką. Już na przyszły rok się umówiła Po urlopie ok. Tylko pogoda była marna. W sumie, to tylko 3 dni była pogoda plażowa, ale w sumie dawno tyle nie spałam, nie jadłam i nie wypoczywałam. Więc urlop jak najbardziej uważam za udany. Co do miejscówki, to powiem tak, że ogólnie bardzo fajne miejsce. Pokój fajny, duży, ale łazienka masakra. Ciasna, z dachem spadzistym, ciężko się było wyprostować, a modelowanie włosów było niemożliwe. Za to było pyszne jedzenie i na terenie były zwierzaki (króliki, kozy, gęś i gołębie). Dzieciaczki były zachwycone i spędzały tam większość czasu. Ogólnie jak najbardziej polecam to miejsce, zwłaszcza że mają też inne budynki i domki do wynajęcia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.08.2010 08:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Jeszcze napiszę, że wczoraj odwiedziliśmy naszych forumowych sąsiadów, jednych z bliższych Stills, bobudi1 - dziękujemy za pokazanie domku i gościnę. Śliwki pyszne (skusiłam się i zjadłam bez skórki - na szczęście nic mi nie było ). Cieszę się, że w końcu Was poznaliśmy na żywo a nie tylko on-line i telefonicznie Mam nadzieję, że będzie więcej okazji do spotkań. Oczywiście byliśmy też na naszej działce. Tradycyjnie grill i lenistwo Tzn. ja głównie leniuchowałam, bo MążBetaGreta trochę popracował i zrobił odpływy (prowizoryczne) z rynien (od dachu) tak aby nam fundamentów nie podmywało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.08.2010 08:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Po urlopie ok. Tylko pogoda była marna. W sumie, to tylko 3 dni była pogoda plażowa, ale w sumie dawno tyle nie spałam, nie jadłam i nie wypoczywałam. Więc urlop jak najbardziej uważam za udany. Co do miejscówki, to powiem tak, że ogólnie bardzo fajne miejsce. Pokój fajny, duży, ale łazienka masakra. Ciasna, z dachem spadzistym, ciężko się było wyprostować, a modelowanie włosów było niemożliwe. Za to było pyszne jedzenie i na terenie były zwierzaki (króliki, kozy, gęś i gołębie). Dzieciaczki były zachwycone i spędzały tam większość czasu. Ogólnie jak najbardziej polecam to miejsce, zwłaszcza że mają też inne budynki i domki do wynajęcia . O widzisz, moja mama też na łazienkę narzekała, że za mała. Taka na 1 osobę i to szczupłą Co do pogody to moje trafiły super, bo tak naprawdę to tylko w piątek przed wyjazdem im padało. I przede wszystkim zachwycone były plażą - szeroka i czysta. A przypomnij mi linka do tego ośrodka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.08.2010 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 http://www.rewa.biz/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.08.2010 09:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 http://www.rewa.biz/ Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Magi77 02.08.2010 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Sierpnia 2010 Dzięki nie ma sprawy:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.08.2010 06:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 To rozpoczynamy starania o kasę.Trzymajcie kciuki aby przyznali nam kredyt w takiej wysokości aby w końcu ukończyć tą budowę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.08.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Mąż po pierwszej rozmowie z panią w banku. Nie będzie lekko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
barranki2 12.08.2010 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 No niestety, czasy nam się w bankach mocno zmieniły... Ale trzymamy kciuki, trzymamy...Cze betagreta, dobrze że ze zdrowiem coraz lepiej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 12.08.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Czesc czesc Becia, kciuki trzymane sa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 12.08.2010 14:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 cześć Becia, trzymam kciuki za kredyt (tylko nie dziękuj, bo to przynosi pecha) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.08.2010 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Sierpnia 2010 Tfu, tfu za siebie żeby nie zapeszyć A ze zdrówkiem już całkiem dobrze. Dieta odchodzi w zapomnienie, tzn. smażonego jeszcze nie jem. A w weekend nawet piwko sobie małe wypiłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts