Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Komentarze do "Dziennik budowy - BetaGreta"

Recommended Posts

• Odpowiedzi 2,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Magda, dzięki!

A jak po urlopie? Zadowoleni jesteście?

Moja mama z dziewczynkami zachwycona miejscówką. Już na przyszły rok się umówiła :)

Po urlopie ok. Tylko pogoda była marna. W sumie, to tylko 3 dni była pogoda plażowa, ale w sumie dawno tyle nie spałam, nie jadłam i nie wypoczywałam. Więc urlop jak najbardziej uważam za udany. Co do miejscówki, to powiem tak, że ogólnie bardzo fajne miejsce. Pokój fajny, duży, ale łazienka masakra. Ciasna, z dachem spadzistym, ciężko się było wyprostować, a modelowanie włosów było niemożliwe. Za to było pyszne jedzenie i na terenie były zwierzaki (króliki, kozy, gęś i gołębie). Dzieciaczki były zachwycone i spędzały tam większość czasu. Ogólnie jak najbardziej polecam to miejsce, zwłaszcza że mają też inne budynki i domki do wynajęcia .

Jeszcze napiszę, że wczoraj odwiedziliśmy naszych forumowych sąsiadów, jednych z bliższych :)

Stills, bobudi1 - dziękujemy za pokazanie domku i gościnę. Śliwki pyszne (skusiłam się i zjadłam bez skórki - na szczęście nic mi nie było :) ).

Cieszę się, że w końcu Was poznaliśmy na żywo a nie tylko on-line i telefonicznie :)

Mam nadzieję, że będzie więcej okazji do spotkań.

Oczywiście byliśmy też na naszej działce. Tradycyjnie grill i lenistwo :) Tzn. ja głównie leniuchowałam, bo MążBetaGreta trochę popracował i zrobił odpływy (prowizoryczne) z rynien (od dachu) tak aby nam fundamentów nie podmywało.

Po urlopie ok. Tylko pogoda była marna. W sumie, to tylko 3 dni była pogoda plażowa, ale w sumie dawno tyle nie spałam, nie jadłam i nie wypoczywałam. Więc urlop jak najbardziej uważam za udany. Co do miejscówki, to powiem tak, że ogólnie bardzo fajne miejsce. Pokój fajny, duży, ale łazienka masakra. Ciasna, z dachem spadzistym, ciężko się było wyprostować, a modelowanie włosów było niemożliwe. Za to było pyszne jedzenie i na terenie były zwierzaki (króliki, kozy, gęś i gołębie). Dzieciaczki były zachwycone i spędzały tam większość czasu. Ogólnie jak najbardziej polecam to miejsce, zwłaszcza że mają też inne budynki i domki do wynajęcia .

O widzisz, moja mama też na łazienkę narzekała, że za mała. Taka na 1 osobę i to szczupłą :)

Co do pogody to moje trafiły super, bo tak naprawdę to tylko w piątek przed wyjazdem im padało.

I przede wszystkim zachwycone były plażą - szeroka i czysta.

A przypomnij mi linka do tego ośrodka.

• 2 weeks później...