majki 17.08.2010 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Całkiem serio - miło mi Półeczki były pomysłem Żony, ale do momentu zrealizowania było sporo dywagacji nad nimi ... Ale wyszło ok pozdrawiam, majki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 17.08.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Całkiem serio - miło mi Półeczki były pomysłem Żony, ale do momentu zrealizowania było sporo dywagacji nad nimi ... Ale wyszło ok pozdrawiam, majki Ja już kiedyś zapisałam sobie na kompie to zdjęcie: ale Wasz układ podoba mi się bardziej. Oczywiście co wyjdzie u nas to się jeszcze okaże Jesteśmy jednak zgodni z mężem, że będą takie półki a nie podwieszane koszyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 17.08.2010 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Witaj Cieszę się, że ze zdrówkiem coraz lepiej. Tylko ze smażonym nie szalej... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 17.08.2010 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2010 Ja już kiedyś zapisałam sobie na kompie to zdjęcie: [ATTACH=CONFIG]20363[/ATTACH] ale Wasz układ podoba mi się bardziej. Oczywiście co wyjdzie u nas to się jeszcze okaże Jesteśmy jednak zgodni z mężem, że będą takie półki a nie podwieszane koszyki. ja też będę mieć takie półeczki w naszym prysznicu Wyszły całkiem przypadkowo, ale bardzo się z nich cieszę. Też nie znoszę zawieszanych koszyczków, chociaż pewnie będę się musiała z nimi przeprosić w prysznicu na dole Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.08.2010 06:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 ja też będę mieć takie półeczki w naszym prysznicu Wyszły całkiem przypadkowo, ale bardzo się z nich cieszę. Też nie znoszę zawieszanych koszyczków, chociaż pewnie będę się musiała z nimi przeprosić w prysznicu na dole Ja też nie wiem czy jednej łazience nie będę musiała zawiesić koszyków. Niestety jest tam węższa kabina Zobaczymy może uda się wcisnąć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 18.08.2010 06:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Witaj Cieszę się, że ze zdrówkiem coraz lepiej. Tylko ze smażonym nie szalej... Jakoś nawet udaje się unikać smażonego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 18.08.2010 20:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Sierpnia 2010 Co Wy macie do koszyczkow, he? A powaznie, piekne poleczki, ale nie za wszelka cene... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 31.08.2010 14:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2010 Becia jak bedziesz w okolicy zapraszam do mnie to może wyskoczymy powdychać leśnego powietrza u Was Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.09.2010 12:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Hej, wpadłam się przywitać i dać znać, że żyję W ostatnim tygodniu sierpnia wyskoczyliśmy odwiedzić dziewczynki, które były z babcią koło Iławy i zostaliśmy tam mile spędzając czas to w kajakach to na żaglach. Później były gorączkowe przygotowania do szkoły, bo już obie panny będę miała w szkole. Dla młodszej to debiut a dla starszej też duże przeżycie bo poszła do IV klasy. Na razie obie cieszą się z rozpoczęcia roku szkolnego. A my gromadzimy dokumenty potrzebne do udzielenia kredytu. Ania, na razie nie wiem kiedy będę w naszych stronach. Dzięki za zaproszenie. Jak będę to zadzwonię. A są już grzyby w naszych lasach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 02.09.2010 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 O matyńko Becia się odezwała. Wszystkiego najlepszego w nowym roku szkolnym i Wy też sumiennie gromadzcie papierologię.Wytrwałości życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.09.2010 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Sa, sa juz grzyby (tak slyszalam, bo ja tylko jem). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.09.2010 13:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Dobrze, że to mąż zajmuje się tą papierologią, on ma więcej cierpliwości. Poza tym zawsze lepiej jeśli do kobiety idzie mężczyzna. Co do grzybów, to chyba zależy od regionu. Jak przejeżdżaliśmy przez Mazury to dużo kurek było. Natomiast moja mama była niedaleko Jeleniej Góry i nic nie znalazła.Przed wyjazdem nad jezioro byliśmy u nas na działce i było trochę grzybów ale zjedzonych już przez robaki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 02.09.2010 17:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Doberek Betka to masz trochę stresujący początek roku szkolnego zwłaszcza z młodszą My z małżem uwielbiamy zbierać grzyby ale chyba w tym roku nie uda nam się nigdzie wyskoczyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 02.09.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2010 Pasiu przyjedźcie do daleko nie jest a grzyby rosną aż miło ja nie zbieram bo prędzej grzyba rozdepczę niż znajdę Becia a dziewczynki poszły do starej szkoły? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.09.2010 13:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Poszły do starej a tak marzyłam, że zacznie młodsza już na wsi Na szczęście trafiła do byłej wychowawczynie starszej więc jestem spokojna. Mimo wszystko jakoś mi tak dziwnie, że już obie w szkole. Przypomnę, że młodsza poszła jako 6latek do I klasy. Mam nadzieję, że nie będę żałować. A o grzyby to się pyta teściowa bo ona by się chętnie wypuściła w nasze lasy. Zobaczymy może jak jutro czy w niedzielę nie będzie padać to wyskoczymy. Tylko ja to raczej grilla będę rozpalać bo zbierać grzybów nie lubię (jeść tak ). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 03.09.2010 13:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 Jejku ile ja się Ciebie Beciu naszukałam! Ale wpadłam wreszcie na pomysł, że dodawałam sobie Twój dzienniczek do subskrypcji... tylko powiadomień nie dostawałam, bo zaznaczyłam dzienne... co to są te powiadomienia dzienne, to do tej pory nie wiem, bo i tak żadnych nie dostaję... Nie nadrobię wszystkiego, ale o kłopotach zdrowotnych Twoich przeczytałam z wielkim smutkiem i mam nadzieję, że już wszystko ok, tylko jak Ty na diecie jesteś, to już całkiem nam znikniesz w oczach, bo wcześniej już straszną chudzinką byłaś... Dziewczynkom przygód nowych szkolnych dużo życzę, zwłaszcza Młodszej. Buziaki zostawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 03.09.2010 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2010 ja moją sześciolatkę zostawiłam jeszcze w przedszkolu ma bardzo fajna opiekę i wiekszość jej koleżanek zostala nam dzisiaj przyjeli najmłodszego Jeremiego do przedszkola ! Hura ! a już stracilam nadzieję będe miała wiecej czasu na rozkręcanie fundacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 11.10.2010 18:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Października 2010 Dawno Cię nie widziałam... a kciuki zaciśnięte... mocno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 12.10.2010 06:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2010 Dziewczyny, czas mi ucieka między palcami. I to tak naprawdę nie wiem kiedy. Niby wiele się u mnie nie zmieniło a jakoś czasu mniej. Wniosek o kredyt złożony i z tego się cieszę. Mam nadzieję, że żadnych problemów nie będzie. A jak już będą pieniądze to zamęczę Was pytaniami Wracając do problemów zdrowotnych to na szczęście wszystko wróciło do normy. Jedynie na potrawy mocno przyprawione, z dużą ilością czosnku źle reaguję. A jeśli chodzi o dzieci to wszystko jest w porządku. Starsza jest w IV klasie i w zasadzie na razie to najbardziej przeraża ją w-f. Ona z tych mniej ruchliwych i nie wszystkie dyscypliny jej odpowiadają. A na dodatek nauczycielka od w-fu jest jej wychowawczynią. Młodsza w szkole zakochana. Nie chce z niej wychodzić Zapisała się do zuchów i na plastykę. Na razie nie żałuję decyzji. Cała klasa jest dzieci 6letnich więc podejście do nich jest też inne niż do dzieci z klas I 7letnich. Program praktycznie taki jak kiedyś w zerówkach. Z wieści budowlanych - mamy w końcu nowy wodomierz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anula05 13.10.2010 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 BetaGreta, trzymam kciuki za kredyt - oby była łatwiej niż u nas!!!I gratuluję wodomierza:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts