78mysz 13.10.2010 07:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 ciesze sie, ze ze zdrowiem lepiej Ze Młode w szkole mają sie dobrze. Ze wodomierz jest. Ze wniosek złożony. Jakby co to składajcie tez w ing w pruszk. nam przyznali w kilka dni, bez dochodzen problemów i innych takich. dali bardzo dobrą marże. i nie kwękali.opłacało sie mimo kary przenieśc tam kredyt z innego banku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 13.10.2010 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Powtórzę po Mysi..... Dobrze, że wszystko dobrze..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 13.10.2010 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Czesc Becia, wracasz do nas? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 13.10.2010 08:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2010 Czesc Becia, wracasz do nas? Wracam, wracam Mysza, co do kredytu wstępna decyzja pozytywna. Mąż doniósł jeszcze jakieś papierki i teraz będą weryfikowali dokumenty. Niestety nie możemy w innym banku bo już mamy u nich na działkę. Z poprzedniej współpracy byliśmy zadowoleni. Oby teraz też tak było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 14.10.2010 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Października 2010 Jesoooo! Znowu coś pokręciłam... myślałam, że w sierpniu zaczęliście się starać o kredyt...? No ale kciuki zaciśnięte! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 15.10.2010 07:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Października 2010 Pod koniec sierpnia były pierwsze przymiarki.Dostaliśmy listę co mamy załatwić, jakie papierki donieść, żeby móc złożyć wniosek.Wczoraj okazało się, że jedno zaświadczenie mam nie na takim druku i muszę donieść nowe. Niestety na nowe muszę czekać 10 dni. Na szczęście wniosek poszedł do rozpatrzenia i podobno pod koniec przyszłego tygodnia ma być decyzja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.10.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Można puścić kciuki Udało się! Podpisaliśmy umowę kredytową. Bardzo dziękuję wszystkim za wsparcie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 26.10.2010 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Gratulacje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 26.10.2010 14:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 :wave: gratulacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2010 15:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Becia, OGROMNIASTE GRATULACJE !!! :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.10.2010 15:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Już w nocy przeżywałam to dzisiejsze podpisanie, bo przez sen montowałam okna w domu A może to nie przez kredyt a przez rozmowę ze Starym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 palce juz miałam ścierpnięte;) Buziaki Becia:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.10.2010 19:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 Miło jest się z Wami dzielić radością To teraz Was pomęczę Skoro mam SSO to powinnam zrobić teraz okna a później elektrykę i alarm? Jak już będę znała termin montażu okien to na kiedy elektryka i instalatora alarmu? I co z drzwiami? Docelowe drzwi kiedy się montuje? Teraz to kupimy jakieś zwykłe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 26.10.2010 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 okna i od razu możesz robić alarm i elektrykę, dokładnie w tej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 26.10.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 elektryke i alarm raczej po oknach bo niestety moga sobie zabrac druciki jak niezamkniete bedzie drzwi na pewno przed elewacja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 26.10.2010 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Października 2010 tak jak piszą dziewczyny najpierw okna i od razu alarm, a następnie elektryka. Drzwi docelowe montuje się najlepiej przed elewacją, żeby się nie zniszczyły. Teraz zaopatrz się w jakieś zwykłe najtańsze, żeby nie było ci ich szkoda jak się uszkodzą. U mnie było dokładnie tak: okna, alarm, hydraulik (rozprowadzenie pionów kanalizacyjnych, rurek z wodą, zamontowanie geberitów), elektryk, tynki wew, hydraulik (podłogówka w całym domu), wylewki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 27.10.2010 07:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2010 Ok. Dzięki.Lidzia, a kto Tobie montował alarm? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniawmuratorze 28.10.2010 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Super Becia bardzo się cieszę! i idę glowa mi coś szwankuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 28.10.2010 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Ok. Dzięki. Lidzia, a kto Tobie montował alarm? robił mi chłopak z moich stron, ale zapytaj Zuzy jej robił jakiś gość z jej stron i była zadowolona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pasie 28.10.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2010 Wreszcie mam czas żeby na chwilkę zajrzeć widzę, że i u Was niedługo ruszy z kopyta, fajowo a mi elektryk też alarm robił - jedna ekipa mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts