zuznka 26.02.2009 20:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 a gdzie ty się podziewasz ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 26.02.2009 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2009 Witaj zuz@nka, wszystkie wątki śledzę na bieżąco W czwartki mam zajęte całe popołudnie bo jeżdżę z dziewczynami na basen. A teraz siedzę i czytam co u kogo się działo. Jutro wyjeżdżam do Wrocławia więc będę miała weekendowy odwyk od forum Już się boje poniedziałku jak to będę musiała wszystko nadgonić Na szczęście to sama przyjemność Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.02.2009 08:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 Udanego wekendu !!!Miłej podróży !!! Wracaj szybciutko na FM !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 27.02.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 aa to jak gospodyni nie ma to sie z partyzanta psyffitom pirwsy ros.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 27.02.2009 08:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lutego 2009 aa to jak gospodyni nie ma to sie z partyzanta psyffitom pirwsy ros.. jak wróci to się zdziwi..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 16:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Duchy u mnie w komentarzach Miło było we Wrocku. Piękny jest Tylko teraz mi smutno Tyle fajnych osób tam zostawiłam - rodzinę i znajomych. Na szczęście w Warszawie też nie jest źle i też są fajni ludzie. I forum jest Moja mama mieszka pod Wrocławiem. Mnóstwo ludzi się teraz tam buduje. Oczywiście poszłam na spacer popodglądać co i jak. Niestety najgorsze są drogi, po tych roztopach błoto wszędzie. Ale i tak mnie to nie zniechęciło do budowy poza miastem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Beta, mam nadzieje, ze dotrzesz do Wrocka na parapetowe Anji, juz nam Magda obiecala wycieczke do ogrodow barokowych i w ogole... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 02.03.2009 16:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hahahaha - a mówiłam że się zdziwi ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 16:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Beta, mam nadzieje, ze dotrzesz do Wrocka na parapetowe Anji, juz nam Magda obiecala wycieczke do ogrodow barokowych i w ogole... A kiedy ta parapetówa? Mam nadzieję że nie w marcu bo u mnie kiepsko z wolnymi weekendami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 16:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hahahaha - a mówiłam że się zdziwi ... Taki tu był spokój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Beta, mam nadzieje, ze dotrzesz do Wrocka na parapetowe Anji, juz nam Magda obiecala wycieczke do ogrodow barokowych i w ogole... A kiedy ta parapetówa? Mam nadzieję że nie w marcu bo u mnie kiepsko z wolnymi weekendami. E, nie, chyba jeszcze nie w marcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 16:38 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 E, nie, chyba jeszcze nie w marcu. To będę czujna Pewnie u Ciebie w komentarzach będzie jakieś info. Mam nadzieję, że będę mogła się wprosić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 E, nie, chyba jeszcze nie w marcu. To będę czujna Pewnie u Ciebie w komentarzach będzie jakieś info. Mam nadzieję, że będę mogła się wprosić Na pewno. A do krakuffka sie nie wybierasz czasami? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 16:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Na pewno. A do krakuffka sie nie wybierasz czasami? Nawet nie wiesz jak bym chciała. Niestety w tym miesiącu nie dam rady. A będziesz robić drugą parapetówę z meblami? To ja się wtedy wproszę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 Na pewno. A do krakuffka sie nie wybierasz czasami? Nawet nie wiesz jak bym chciała. Niestety w tym miesiącu nie dam rady. A będziesz robić drugą parapetówę z meblami? To ja się wtedy wproszę? To na razie nie jest parapetowa tylko popijawa. Kiedys na pewno zrobie impreze u siebie, tylko drzwi do toalety dobrze by bylo miec. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 16:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To na razie nie jest parapetowa tylko popijawa. Kiedys na pewno zrobie impreze u siebie, tylko drzwi do toalety dobrze by bylo miec. Wiesz, wystarczy że jakąś kotarkę powiesisz (starą zasłonkę czy koc). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hahahaha - a mówiłam że się zdziwi ... Taki tu był spokój gdzie ty spokhoooj byłok??fithom.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 02.03.2009 17:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 To na razie nie jest parapetowa tylko popijawa. Kiedys na pewno zrobie impreze u siebie, tylko drzwi do toalety dobrze by bylo miec. Wiesz, wystarczy że jakąś kotarkę powiesisz (starą zasłonkę czy koc). Zastanowie sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.03.2009 17:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 hahahaha - a mówiłam że się zdziwi ... Taki tu był spokój gdzie ty spokhoooj byłok??fithom.. Witam! I cieszę się, że jesteś to tak zawsze jakoś bardziej tajemniczo będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ghost34 02.03.2009 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2009 eetam shanoffna gretta mnie przechenia...i nie fiem cy raedhoffa jezd na mnie..bo jo lekim we srossumieniu nie jezdhem.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts