78mysz 30.11.2010 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 kurcze straszna szkoda, ze Szanownego nie odesłałas do mnie wczesniej. Myśle, ze 13-14kW to z palcem w nosie pociągnie. Macie 4 osoby do wody, takze nie schodziłabym niżej z watażem pieca, bo będzie mamlał i mamlał w porze kąpieli, choć w sumie dało by się jeszcze trochę jeśli chodzi o samo c.o. Wycenialiście juz gdzies piece?Ilw kw Wam zaproponowali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 30.11.2010 21:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2010 Nie, nie wycenialiśmy jeszcze nigdzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.12.2010 12:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 Właśnie podpisałam umowę na dostawę gazu płynnego i wykonanie instalacji zbiornikowej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosiek33 01.12.2010 12:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 gratulacje , teraz cieplutko będziesz mieć... kiedy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.12.2010 12:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 gratulacje , teraz cieplutko będziesz mieć... kiedy? Gosiek, teraz czekam na kontakt od projektanta i zobaczymy co dalej. Jak wszystko uzgodni, a pogoda pozwoli to będziemy się podłączać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 to i ja falę strzele, a co mi tam, podniose tyłek z krzesła na chwile :wave: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 01.12.2010 13:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 to i ja falę strzele, a co mi tam, podniose tyłek z krzesła na chwile :wave: Dobre. Dzisiaj trzeba się ruszać, bo inaczej zimno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 01.12.2010 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Grudnia 2010 trzeba się też smiać,żeby sople z policzków odpadały:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 02.12.2010 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Grudnia 2010 trzeba się też smiać,żeby sople z policzków odpadały:) hi, hi - dokładanie A moja starsza chodzi po lekcjach z koleżankami na górkę do parku i się turla I jest cała szczęśliwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 07:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Witam w mroźny poranek.Chyba mi też internet przymroziło bo ledwo chodzi.Może mi się uda chociaż poczytać co u Was. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2010 07:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Becia jak fajnie, że u Ciebie ruch w interesie Wiesz.... to był najbardziej mój ulubiony etap budowy... do wszystkich instalek i tynków i wylewek... Wiesz dlaczego... - nie musiałam się zastanawiać gdzie jaki kolor mam dać...., czy będzie pasował czy nie... I czy będzie dobrze, czy nie.... Ten etap choć zakręcony to luuuuzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 08:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Arnika, tak sobie myślę, że to jeszcze są proste wybory. Na szczęście kolor ścian też już mamy wybrany - ściany będą białe. Na razie wiem, że aranżacja łazienek zajmie nam więcej czasu. Jedna na pewno szara z dodatkami drewna. Druga szara z ?, ja jestem za turkusem, ale to teoretycznie będzie męża łazienka, więc pewnie on zdecyduje. Sypialnia będzie czarno/biała. Wybór zabudowy kominka nie będzie łatwy. Jeden zamysł mamy, ale zobaczymy czy to przejdzie. Kuchnia - wysoka zabudowa biała. Kolor wyspy uzależniony będzie od blatu (albo drewniany albo betonowy) i wtedy odpowiednio zabudowa w kolorze białym lub drewnianym). Pokoje dziewczyn ustalimy na ostatnią chwilę, bo na razie za szybko im się zmienia to co by chciały. Starsza idzie w kierunku szarości i niebieskiego a młodsza jeszcze lubi róże. Drzwi wewnętrzne raczej białe. Podłogi betonowe. Problem będę mieć z dodatkami, bo nie jestem w tym dobra. Lampy - to będzie trudny wybór. Na razie wybrana tylko nad stół w jadalni (w zasadzie kuchni przy wyspie). A teraz to najbardziej czekam na odwilż i brak śniegu do końca stycznia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 03.12.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 No to Ty już wszystko wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.12.2010 08:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 zapowiada sie super, nie moge sie doczekac twojej wykonczeniowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 08:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Jakaś wizja jest.Dużo zostało przemyślane podczas projektu domu.A jak będziemy wykańczać to się okaże ile z tego zostało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 08:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 zapowiada sie super, nie moge sie doczekac twojej wykonczeniowki No, jeszcze będziesz miała dosyć, jak zacznę Ciebie i innych zamęczać pytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
markoto 03.12.2010 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 aj tam aj tam chetnie pomoge o ile jeszcze cos pamietam z tego etapu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 03.12.2010 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 Becia, Twoje pomysły brzmią jak dobra melodia:) A co do zamarzania to musisz też cześciej w klawiaturę stukać, co by internet w tych warunkach chodził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 03.12.2010 09:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Grudnia 2010 aj tam aj tam chetnie pomoge o ile jeszcze cos pamietam z tego etapu Na to liczę Becia, Twoje pomysły brzmią jak dobra melodia:) A co do zamarzania to musisz też cześciej w klawiaturę stukać, co by internet w tych warunkach chodził Ciebie też będę męczyć. Dlatego cieszę się, że wróciłaś Faktycznie stukanie w klawiaturę pomaga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.12.2010 07:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Jak tam, był Mikołaj? U nas był Cała rodzinka była grzeczna i dostała prezenty. Ja chyba byłam mniej grzeczna ,bo od wczoraj mnie rozkłada i dostałam w prezencie choróbsko . I tej nocy praktycznie nie spałam, tak mi dokuczał ból gardła i mięśni. Zaraz się nafaszeruję i schowam się jeszcze pod kołdrę i spróbuję odespać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts