Gosiek33 06.12.2010 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 nie dawaj się Becia, zdrówka życzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 06.12.2010 08:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 nie dawaj się Becia, zdrówka życzę Nie dam się Na szczęście mam dzisiaj luźniejszy dzień więc będę się kurować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rasia 06.12.2010 08:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Grudnia 2010 Z tą kołdrą i odespaniem to bardzo zacny pomysł. Zdrówka życzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 haloooo, a Ty myślisz Betka, ze jak ja nie mogę dospać to Tobie dam? Żarty żartami, odpoczywaj w ciepełku:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.12.2010 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 To dalej wałkujemy temat kotła.Po zapoznaniu się z różnymi typami kotłów, przewertowaniem różnych wątków internetowych i prasowych, mój mąż zrobił listę:FAWORYT:- Junkers Cerapur Modul ZBS 14/100S-3MA POZOSTAŁE:- Vaillant VSC ecoCOMPACT/2 126/2-C14- DE DIETRICH ELIDENS DTG 1300 ECo.NOx PLUS/V13 TAŃSZA ALTERNATYWA (jednofunkcyjny + podgrzewacz-zasobnik cwu)- pakiet Junkers - wiszący kocioł kondensacyjny Cerapur Smart 14kW z zasobnikiem 120l. i regulatorem pogodowym FW-100- vaillant - pakiet VC246 + VIHR120 + regulator- kocioł kondensacyjny DeDietrich MCR 24 II kW z 150l. podgrzewaczem wody. Zapodałam temat w temacie "Wybór kotła gazowego", ale może ktoś bezpośrednio u mnie też pomoże nam dokonać wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.12.2010 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Z tą kołdrą i odespaniem to bardzo zacny pomysł. Zdrówka życzę. haloooo, a Ty myślisz Betka, ze jak ja nie mogę dospać to Tobie dam? Żarty żartami, odpoczywaj w ciepełku:) W zasadzie to poniedziałek jednak nie był lekki tak jak myślałam i nie dało się poleżeć, ale wczoraj w końcu się udało i dzisiaj jest już dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 08.12.2010 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zdrówka życzę i piżamowego dnia.... Tzn..... żebyś z łóżka nie wychodziła..... W temacie kotłów nie pomogę, bo mamy kocioł na węgiel.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.12.2010 08:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Zdrówka życzę i piżamowego dnia.... Tzn..... żebyś z łóżka nie wychodziła...... Z tą piżamą to się nie da, ale na szczęście dzisiaj jest dobrze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 08.12.2010 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 W zasadzie to poniedziałek jednak nie był lekki tak jak myślałam i nie dało się poleżeć, ale wczoraj w końcu się udało i dzisiaj jest już dobrze. boszzz, to dzisiaj juz środa? Ja jak zwykle w niedoczasie, brrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lidszu 08.12.2010 08:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Fajnie tak wejść do ciebie i widzieć, że zaczyna się jazda bez trzymanki super, że podpisaliście umowę na gaz (też sobie pofaluję, a co ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 08.12.2010 09:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Grudnia 2010 Fajnie tak wejść do ciebie i widzieć, że zaczyna się jazda bez trzymanki super, że podpisaliście umowę na gaz (też sobie pofaluję, a co ) Dzięki Lidzia! Żałuję tylko, że to ze zbiornika a nie z rurki, ale może kiedyś. Teraz wszystko będzie zależne od pogody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.12.2010 08:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Wczoraj miałam dzień zakupów świątecznych, tzn. kupowałam prezenty. Już mam prawie wszystkie. A dzisiaj wstępnie umówiłam się z panem od POŚ na wtorek. Jak warunki atmosferyczne pozwolą to zaczynamy.Wstępnie jestem też umówiona na pomiar drzwi zewnętrznych w przyszłym tygodniu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
78mysz 10.12.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 jeny, ja jeszcze nie mam żadnego prezentu.a moze kupimy sobie grupowo jakiś playstation alboco Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2010 16:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 jeny, ja jeszcze nie mam żadnego prezentu.a moze kupimy sobie grupowo jakiś playstation alboco to ja bym nie kciała takiego prezentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.12.2010 18:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 jeny, ja jeszcze nie mam żadnego prezentu.a moze kupimy sobie grupowo jakiś playstation alboco to ja bym nie kciała takiego prezentu Ja może też nie, ale moje dziewczyny pewnie tak. Na szczęście w liście do Mikołaja nie było takiej opcji Zuz@, pod koniec przyszłego tygodnia jakiś pan Paweł ze Stolczera przyjedzie do mnie na pomiar drzwi. Dobrze, że u Ciebie doczytałam ten namiar, bo ja nie trafiłam na tą firmę wcześniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 10.12.2010 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Ja może też nie, ale moje dziewczyny pewnie tak. Na szczęście w liście do Mikołaja nie było takiej opcji Zuz@, pod koniec przyszłego tygodnia jakiś pan Paweł ze Stolczera przyjedzie do mnie na pomiar drzwi. Dobrze, że u Ciebie doczytałam ten namiar, bo ja nie trafiłam na tą firmę wcześniej. mam nadzieję że efekt końcowy pomiaru w pełni cię usatysfakcjonuje !! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.12.2010 20:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 mam nadzieję że efekt końcowy pomiaru w pełni cię usatysfakcjonuje !! Też na to liczę Mają jakiś montaż w Kajetanach więc do mnie podjadą przy okazji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.12.2010 20:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 No teraz następny dylemat. Ogrzewanie podłogowe robić samemu czy lepiej zlecić? Mąż chce sam, tylko myśli aby ktoś to zaprojektował. No nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arnika 10.12.2010 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Beta podłogówka jest prosta jak drut.Ja robiłam za takera, mąż rozkładał z Jerzym rurki a pracownik nosił wiązkę z rurkami. Było nas 4 osoby. To naprawdę jest proste, Rozkład zależy jaki jest dom... Ja mam co 18-20 cm można też i gęściej tylko po co... A gorąco u mnie było, że dziewczyny porozbierały się.... Wystarczą i 3 osoby do tej pracy.... Śpieszyliśmy się i zrobiliśmy przez dwa dni wszystko + w sobotę próba ciśnieniowa... A jak nie będą goniły Cię wylewki no to już zupełnie luzik.Nam hydraulik zawalił, i zamiast tydzień robić robił 3,5 tygodnia! ! ! Więc podłogówka została w tempie expresowym rozłożona..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetaGreta 10.12.2010 21:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2010 Arnika, mąż podziela Twoje zdanie Penie MonikaC też sama robiła. Trzeba się doszkolić. Nas pewnie będzie tylko dwójka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts