Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

suporex litewski

Recommended Posts

Dzięki chłopaki za odpowiedź.Chyba trzeba się będzie bujnąć do Suwałk ,obejrzeć podumać, policzyć,gadałem telefonicznie bo tutaj cenka 9.52 za Solbet nie jest zła ,ale klasy 500 ,na zamówienie ściągną i 600-tke albo 650-tke.A może sie zdecyduje sie na litewski?Duży plus to transport.Faktycznie gratis ,gadałem to do Michałowa free , gdzie w silikatach 27 zolek za palete.Fajnie by było,żeby odezwał się ktoś ,kto stawiał z tego materiału.Pozdrawiam

ps.trzymajcie kciuki za sowietów :D

Dzięki chłopaki za odpowiedź.Chyba trzeba się będzie bujnąć do Suwałk ,obejrzeć podumać, policzyć,gadałem telefonicznie bo tutaj cenka 9.52 za Solbet nie jest zła ,ale klasy 500 ,na zamówienie ściągną i 600-tke albo 650-tke.A może sie zdecyduje sie na litewski?Duży plus to transport.Faktycznie gratis ,gadałem to do Michałowa free , gdzie w silikatach 27 zolek za palete.Fajnie by było,żeby odezwał się ktoś ,kto stawiał z tego materiału.Pozdrawiam

ps.trzymajcie kciuki za sowietów :D

oj, Mietku, sypiesz miejscowościami a sądzisz że ktoś tu wie jak sie mają Suwałki do Michałowa? na Podlaskiej i owszem..

poza tym co mają sowieci do Litwy?? chłopie, ja tam bywam, to w wielu dziedzinach kraj bardziej "cywilizowany" od naszego, niestety...

ps. prefbet śniadowo miał ostatnio jakieś promocje cenowe, poza tym mirpol i kamir miewają dobre ceny na suporka

• 5 months później...
  • 3 months później...
Wczoraj miałam okazję rozmawiać z przedstawicielem tej firmy z allegro. Potrzebuję bloczki 36,5 (oni mają 37,5). Skalkulowali mi cenę 11 zł netto, transport w cenie (nadmienię że działka jest k. Gniezna). Nasz wykonawca co prawda nie miał okazji z tego budować, ale stwierdził, że towar wart jest zaryzykowania. Myslę że o wyborze (ytong czy ten) zadecyduje cena. Jesli hurtownia która robiła mi wycenę nie podniosła zbytnio cen (w styczniu dostalismy cenę za ytong 36,5 9-10 zł netto) to oczywiście wybiore ytong. Znalazłam też budujących w ok. Trójmiasta i co prawda jeszcze domu nie wybudowali ale kupili te bloczki i nie żałują.