Mietkins 21.06.2008 06:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Witam wszystkich inwestorów.Mam pytanie czy ktoś może budował chate z litewskiego suporka "aeroc".Byłbym wdzięczny z wszelkie informacje na jego temet.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Misiomaciej 21.06.2008 13:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Litewski siporex normami nie odbiega od naszego mogą tylko być nieznacznie inne wymiary no i cenowo jest o wiele tańszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.06.2008 15:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 sprawdz jakie ma parametry, czy jest rowny, warunki zakupu i jesli wszystko jest OK, to kupuj .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mietkins 21.06.2008 18:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dzięki chłopaki za odpowiedź.Chyba trzeba się będzie bujnąć do Suwałk ,obejrzeć podumać, policzyć,gadałem telefonicznie bo tutaj cenka 9.52 za Solbet nie jest zła ,ale klasy 500 ,na zamówienie ściągną i 600-tke albo 650-tke.A może sie zdecyduje sie na litewski?Duży plus to transport.Faktycznie gratis ,gadałem to do Michałowa free , gdzie w silikatach 27 zolek za palete.Fajnie by było,żeby odezwał się ktoś ,kto stawiał z tego materiału.Pozdrawiam ps.trzymajcie kciuki za sowietów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.06.2008 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 a po co ci klasa 600 czy 650 ??stawiasz blok czteropietrowy ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 21.06.2008 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 Dzięki chłopaki za odpowiedź.Chyba trzeba się będzie bujnąć do Suwałk ,obejrzeć podumać, policzyć,gadałem telefonicznie bo tutaj cenka 9.52 za Solbet nie jest zła ,ale klasy 500 ,na zamówienie ściągną i 600-tke albo 650-tke.A może sie zdecyduje sie na litewski?Duży plus to transport.Faktycznie gratis ,gadałem to do Michałowa free , gdzie w silikatach 27 zolek za palete.Fajnie by było,żeby odezwał się ktoś ,kto stawiał z tego materiału.Pozdrawiam ps.trzymajcie kciuki za sowietów oj, Mietku, sypiesz miejscowościami a sądzisz że ktoś tu wie jak sie mają Suwałki do Michałowa? na Podlaskiej i owszem.. poza tym co mają sowieci do Litwy?? chłopie, ja tam bywam, to w wielu dziedzinach kraj bardziej "cywilizowany" od naszego, niestety... ps. prefbet śniadowo miał ostatnio jakieś promocje cenowe, poza tym mirpol i kamir miewają dobre ceny na suporka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mietkins 21.06.2008 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 no tak ,to nie pisze na podlaskiej? .Do Jacka :to będzie parterówka,ale w projekcie jest 600-tka temu tak kombinuje. odnośnie ps.to chodziło o mecz,który właśnie grają sowieci z holendrami dobrej nocy ,paka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 21.06.2008 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Czerwca 2008 no to wygrali ps. zeby nie było: ja kciuków za nich nie trzymałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rafalryba 30.11.2008 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Tez jestem zainteresowany. Te pustaki nie sa produkowane na z Litwie tylko chyba na Łotwie a jeszcze slyszalem ze firma jest z Finlandji. Jak sprawdzaja sie na Skandynawi u nas tez powinny. Na allegro oglasza sie firma ktora stawiala z tego materialu i go chwali. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 30.11.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Listopada 2008 Na allegro oglasza sie firma ktora stawiala z tego materialu i go chwali. a niby mialaby zniechecac ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 05.03.2009 11:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2009 Wczoraj miałam okazję rozmawiać z przedstawicielem tej firmy z allegro. Potrzebuję bloczki 36,5 (oni mają 37,5). Skalkulowali mi cenę 11 zł netto, transport w cenie (nadmienię że działka jest k. Gniezna). Nasz wykonawca co prawda nie miał okazji z tego budować, ale stwierdził, że towar wart jest zaryzykowania. Myslę że o wyborze (ytong czy ten) zadecyduje cena. Jesli hurtownia która robiła mi wycenę nie podniosła zbytnio cen (w styczniu dostalismy cenę za ytong 36,5 9-10 zł netto) to oczywiście wybiore ytong. Znalazłam też budujących w ok. Trójmiasta i co prawda jeszcze domu nie wybudowali ale kupili te bloczki i nie żałują. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mietkins 06.03.2009 06:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 Witam !!! Chata z ''aeroca'' już stoi , stawia się z tego rewelka , niedocieplony a trzyma temperaturę jak termos , na dworzu +3 w środku minus Myślę ,że to był dobry wybór.Pozdr inwestorów Nie taki kryzys straszny jak go malują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawalara 06.03.2009 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2009 No to gratuluje. PRzed nami ciągle dylemat, Wszystko zależy og ceny ytongu.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts