docieplenia 26.09.2003 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2003 Jak poznać, że styropian był sezonowany? Data produkcji? Jakieś "sztuczki" ? markowy jest sezonowany a nie markowy moze byc ale nie musi tak na pierwszy rzut oka to nie da sie poznac - data nie ma prawie nic do tego bo sezonowanie styropianu odbywa sie przed cieciem a nie po tyle wiem moze sa jakies metody ale ich nie znam - jak ktos zna to niech sie podzieli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
izat 29.09.2003 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2003 Jestem laikiem w sprawach budownictwa, więc mam pytanko apropos ocieplania wełną, bo tak owy materiał mam u siebie w projekcie. Czy kotwy metalowe nie powodują mostków termicznych? Czy jest jakiś inny sposób przytwierdzenia wełny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
docieplenia 30.09.2003 00:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2003 Jestem laikiem w sprawach budownictwa, więc mam pytanko apropos ocieplania wełną, bo tak owy materiał mam u siebie w projekcie. Czy kotwy metalowe nie powodują mostków termicznych? Czy jest jakiś inny sposób przytwierdzenia wełny? powoduja jednak na tyle maly ze sa uzywane poniewaz trzpien metalowy jest w stanie utrzymac ciezka welne (rowniez w przypadku pozaru [odpukac] - oczywiscie przez jakis tam czas) plastikowe sa zaslabe - za to nie ma sensu kolkowac kolkami z trzpieniem metalowym styropianu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts