midsummer 22.06.2008 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witajcie,marzy mi sie w salonie sofa czerwona i meble sosnowe niestety nie mam zielonego pojecia jaki kolor scian , paneli i dodatkow takich jak zaslony dywanik bylby odpowiedni. jestem otwarta na propozycje klasyczne nowoczesne i awangardowe!! prosze i licze ze ktos z Was udzieli mi podpowiedzi.pozdrawiam Was serdecznie Agnieszka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
yacol 22.06.2008 16:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Jesli chodzi o podłogę to do jasnych mebli lepiej ciemną. Muszą być jakieś kontrasty jasny-ciemny bo inaczej wszystko będzie nijakie. Pooglądaj sobie zdjęcia salonów w internecie a napewno coś ciekawego znajdziesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
falus30 22.06.2008 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 sofa czerwona,meble sosnowe wykonane bardzo nowocześnie,podłoga ciemna,ściany 2x ciemna 2x jasna? poszukaj gdzieś widziałem takie zdjęcia osobiście nie podobało mi się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagne 22.06.2008 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 http://forum.muratordom.pl/budujacy-potrzebujacy-pomysly-na-urzadzanie-wnetrz,t58865.htm Na początek proponuję ten wątek. Sama znalazłam w nim mnóstwo inspiracji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
el-ka 23.06.2008 22:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Ja bym nie mieszała tu ciemnej podłogi do sosnowych mebli. Jest albo zbyt rustykalna, albo "egzotyczna" i może dziwnie wyglądać. Chyba lepiej trochę monochromatycznie i mocny akcent czerwieni w meblach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 24.06.2008 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Myślę, że El-ka ma rację. Kiedy jest za dużo kontrastów wnętrze wydaje się takie nieuporządkowane. Jego elementy mogą sprawiać wrażenie niepasujących do siebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 25.06.2008 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 może jasna oliwka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
askaaa 25.06.2008 07:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 http://forum.muratordom.pl/post2387637.htm?highlight=czerwona%20sofa#2387637 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anna Broc 25.06.2008 17:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Czerwca 2008 jw czyli róże odcienie brązu, beżu,szarości, ecru.Do sosny panele podłogowe raczej dąb,jesion, w każdym razie nie egzotyczne ale może byc ciemniejszy odcień. Zasłony i tkaniny dowolnie zielone,niebieskie, pomarańczowe, żółte, wg upodobania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts