bullhorn 22.06.2008 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Witam Zapraszam do komentowania mojego dziennika budowy. Ciekawe czy będę je czytał z wypiekami na twarzy Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 18:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Będziesz - a ja czekam na rozwój wypadków :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Będziesz - a ja czekam na rozwój wypadków :) Zgadza się zrób sobie tylko linki do dziennika i komentarzy. Opis jak to zrobic masz na górze strony : dziennki budowy-komentarze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullhorn 22.06.2008 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 zrób sobie tylko linki do dziennika i komentarzy. Opis jak to zrobic masz na górze strony : dziennki budowy-komentarze Linki powinny już działać. Zwyczajnie - nie zdążyłem przed przeczytaniem przez Was mojego "dziennika" Jeżeli tak dalej będzie to nie nadążę z czytaniem komentarzy Pozdrawiam i dziękuję za komentarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 zrób sobie tylko linki do dziennika i komentarzy. Opis jak to zrobic masz na górze strony : dziennki budowy-komentarze Linki powinny już działać. Zwyczajnie - nie zdążyłem przed przeczytaniem przez Was mojego "dziennika" Jeżeli tak dalej będzie to nie nadążę z czytaniem komentarzy Pozdrawiam i dziękuję za komentarz Rzeczywiście juz są Musisz się przyzwyczaić do zabójczego tempa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 zrób sobie tylko linki do dziennika i komentarzy. Opis jak to zrobic masz na górze strony : dziennki budowy-komentarze Linki powinny już działać. Zwyczajnie - nie zdążyłem przed przeczytaniem przez Was mojego "dziennika" Jeżeli tak dalej będzie to nie nadążę z czytaniem komentarzy Pozdrawiam i dziękuję za komentarz Zaraz będziesz latał po budowie - ćwicz, ćwicz :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullhorn 22.06.2008 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Musisz się przyzwyczaić do zabójczego tempa Staram się, ale to dopiero moje początki na forum i ten brak doświadczenia... :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaśka maciej 22.06.2008 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Musisz się przyzwyczaić do zabójczego tempa Staram się, ale to dopiero moje początki na forum i ten brak doświadczenia... :DWyrobisz się, zobaczysz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No... to bierz się do pracy, a my Ci chętnie pokibicujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullhorn 22.06.2008 19:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 No... to bierz się do pracy, a my Ci chętnie pokibicujemy Oprócz samej budowy doszło jeszcze uzupełnianie forum No, ale dzięki temu czego już się dowiedziałem uważam, że warto te "kilka minut" spędzić na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dobrze, że napisałeś "kilka minut" w cudzysłowiu, bo .... zresztą, sam się przekonasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 22.06.2008 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dobrze, że napisałeś "kilka minut" w cudzysłowiu, bo .... zresztą, sam się przekonasz Brazunia, ciiiiiiiiiiiii, bo sie wyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.06.2008 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Dobrze, że napisałeś "kilka minut" w cudzysłowiu, bo .... zresztą, sam się przekonasz Brazunia, ciiiiiiiiiiiii, bo sie wyda No przecież ugryzłam się w jęzor Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gwoździk 23.06.2008 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Witaj, Przerabiałem nie tak dawno kredytobranie na różne sposoby. Jeżeli chcesz podpowiem Ci na privie gdzie uderzać (szczególnie w trudniejszych sytuacjach finansowych lub formalno- prawnych). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bullhorn 23.06.2008 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Jeżeli chcesz podpowiem Ci na privie gdzie uderzać Bardzo chętnie skorzystam z pomocy. Ja w tej chwili jestem na etapie openfinance, ale każdą ofertę warto rozpatrzyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rossa 04.07.2008 12:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lipca 2008 Trzymam mocno kciuki i na pewno bedę tu zaglądała mam tylko ogromną nadzieję że z papierami pójdzie Ci szybko bo ja mam w tym temacie złe doświadczenie.Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts