Stelka 22.06.2008 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 23.06.2008 04:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Myślę, Stelko, że masz rację - jesteście żywymi "reliktami" (przepraszam za słowo ) tej okropnej przeszłości i to dlatego brat nie chce kontaktu z Wami. Myślę, że potrzebna jest Wam spokojna rozmowa, bez żadnych wzajemnych oskarżeń, a tylko z pytaniem, dlaczego dzieje się tak, a nie inaczej. Taka rozmowa może wiele wyjaśnić. Jeśli zaś brat nie chce rozmawiać i widywać się z Wami - pogódź się z tym i żyj swoim życiem, teraz już na pewno dużo łatwiej jest się utrzymać, o pracę nie jest trudno. Pozdrawiam Cię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tedii 23.06.2008 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Dawno temu mój były szef mawiał: praca uszlachetnia a pieniądze deprawują. No i byłem uszlachetniony i nie zdeprawowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts