Maddy 22.06.2008 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Czerwca 2008 Drzwi wewnętrzne firmy dre - jakby ktoś napisał, czy ma jakieś doświadczenia, byłabym wdzięczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Bastorek 23.06.2008 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Robiłem u klienta który zamówił sobie drzwi z tej firmy, były raczej z górnej półki albo bardzo ładnie sie prezentowały i dokładnie wykończone. http://images30.fotosik.pl/235/b112d4925af2a624med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasia i grzegorz 23.06.2008 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 Nie widziałam drzwi z dre z bliska, ale słyszałam,że są b.dokładnie wykończone ale i b. drogie. Podobno średnio ok.1500zł/szt (nie wiem czy z ościeżnicami czy bez) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddy 23.06.2008 22:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Czerwca 2008 No właśnie wcale nie są aż takie drogie. Zależy oczywiście od modelu, materiału wykończeniowego , itp. Ale są porównywalne albo może nawet ciut tańsze od Porty czy Pol-skone, do których się przymierzaliśmy.Dzisiaj oglądałam i faktycznie wyglądają porządnie. Dlatego rozważam zakup. Ale nie znam nikogo, kto by użytkował takie drzwi, więc się zastanawiam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Basiaw 24.06.2008 05:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Witam Ja mam DRE od kilku miesięcy zamontowane, najpierw dobre pół roku czekały na montaż i mieliśmy trochę obaw, czy nie zaszkodziło im to czekanie, ale nic z tych rzeczy, żadnych wypaczeń. Z przyczyn finansowych wybraliśmy drzwi z serii DRE-cell (model Standard - ten z wąskim paskiem szyby przez środek skrzydła), bo Natura są jednak znacznie droższe, ale mimo to drzwi są naprawdę ładne, dobrze i dokładnie wykończone. Cenowo, z upustem jaki dostaliśmy 11 pojedynczych skrzydeł i jedne drzwi z dwoma skrzydłami, prawie wszystkie ościeznice regulowane (wszędzie gdzie się dało) kosztowały nas niespełna 5500 zł. Wszystkie drzwi mają uszczelki, dobrze się zamykają i ładnie wyglądają, czego chcieć więcej? pozdrawiam Basia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 24.06.2008 09:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 ja również użytkuję drzwi Dre od kilku lat w mieszkaniu. Sa bardzo ładne tylko ta okleina troche słaba, tzn na samym dole od podłogi czasami się "zadziera". Ale i tak przy 3 dzieci jakoś sie trzymają . Zobie zdjęcia dzisiaj i pokaże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Paulka 24.06.2008 11:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Miło to słyszec, bo też zamówiliśmy DRE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Lidka i Janusz 24.06.2008 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 Również mam drzwi DRE, i bardzo mi sie podobająhttp://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/o/8/3/0/34413050_d.jpg Z mleczna szybą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mathiasso 24.06.2008 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 a to zdjęcie które obiecałem http://th.interia.pl/20,gd17471d12359648/i725044.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maddy 24.06.2008 21:21 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Czerwca 2008 tylko ta okleina troche słaba, tzn na samym dole od podłogi czasami się "zadziera". A którą macie okleinę, Lack, Dre Cell czy Natura? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiula_81 26.06.2008 11:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Robiłem u klienta który zamówił sobie drzwi z tej firmy, były raczej z górnej półki albo bardzo ładnie sie prezentowały i dokładnie wykończone. http://images30.fotosik.pl/235/b112d4925af2a624med.jpg Z jakiej kolekcjisą te drzwi?? Nie widzę ich na stronie producenta... A szkoda bo piękne są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aik 26.06.2008 13:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Witam ja mam drzwi firmy dre, 4szt na dole domu, lacznie z oscieznicami, klamkami i montarzem kosztowaly mnie w marcu 2007 roku 3100zl, wiec cena przyzwoita. Jesli natomiast chodzi o jakosc to mam kilka zastrzezen - okleina dosc slaba, zadziera sie od spodu, latwo je zarysowac i uszkodzic, ogolnie bardzo delikatne - wszystkie drzwi trudne do wyregolowania, odstaja gora lub dolem od futryny - otwory w futrynach na zawiasy wyrobily sie (szczegolnie w jednej sztuce) i drzwi mozna bezproblemu wyjac, czekam kiedy mi wypadna - klamki ktore kosztowaly dosc sporo zrobily sie w plamy, wyglada to tak jakby sie luszczyly Ogolnie drzwi wygladaja elegancko i zasobnie, ale niestety z jakoscia to juz troche gorzej. Na gorze jednak chyba sie na nie nie zdecyduje, zobacze jeszcze jak firma zareaguje na reklamacje tych otworow na zawiasy , w przyszlym tygodniu sie do nich wybieram. Poz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 26.06.2008 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Właśnie zamówiliśmy na piętro 6 sztuk drzwi DRE z nowej kolekcji Galeria Natura 20, bukowe, bardzo mi się podobają ale jak z jakością to się jeszcze okaże....Parę ładnych tygodni musimy poczekac.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiulka 26.06.2008 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Właśnie zamówiliśmy na piętro 6 sztuk drzwi DRE z nowej kolekcji Galeria Natura 20, bukowe, bardzo mi się podobają ale jak z jakością to się jeszcze okaże....Parę ładnych tygodni musimy poczekac.... u nas najprawdopodobniej też skończy się na DRE, możesz napisać gdzie je kupiłeś, bo widzę ,że też jesteś z Trójmiasta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ryba7070 26.06.2008 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Czerwca 2008 Kupowaliśmy w Bel-Polu, Kowale chyba 37, z obwodnicy trzeba zjechac zjazdem na Orunię, wcześniej u nich braliśmy drzwi Cala zewnętrzne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 18.07.2008 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Lipca 2008 aik i matthiaso jakie macie rodzaj tych DRE... Lack, naturA czy DRE-Cell ?Ja zastanawiam się nad tymi Dre-Cell ich koszt ok 800zł, bo Natura to już wydatek rządu ok.1200zł z ościeznicąmi, a tu i tu jest płyta wiórowa czy "miodek" , róznica na korzyśc Natury bo jest okleina naturalna pociągnięta 5warstwami lakieru UV... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts